2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Arkadaşlar ben cıkıyorumm... Yarın ozellikle girmeye calısıcam. SAAT 12 DE RANDEVUM VAR İNANAMIYORUM İNANAMIYORUM... Son gelişmeleri yazarım size... Hepinize güzel bi cuma aksamı diliyorum ve hepinizi öpüyorum:))))))))))))))

maşallah kızlar ne kadar çoğalmış
arkadaşlar Allah hayırlısıyla kucağınıza almanızı nasib etsin.
tebrik ediyorum hepinizi.

Gönlünden geçen olur inşallah. Ben de kız olmasını çok istemiştim. İçimde hep erkek olduğuna dair bir his vardı. Dr erkek diyince şaşırmadım ama içimden kimseye haber vermek de gelmedi. Sonra çok alıştım. Oğlum oğlum diye sevdim onu. Büyüyünce dans edeceğimizi hayal ettim. Ne kadar yakışıklı ve akıllı olacağını düşündüm. Çok güzel bir duyguymuş dedim. Hayırlı evlat olsunlar hem bize hem insanlığa. Aranılan, sevilen, insanların yüzünü güldüren kişi olsun. Böyle olsun da ister kız ister erkek olsun.

canım yaa bebişinin iyi olduğuna çok sevindimmm:1hug: Çok şükür korkuların da geçer inşallah artıka.s.

İyi yolculuklar canım:1hug:

gözün aydın canım...ist.danda böyle güzel haberlerle gelirsin inş canımmm..maşallah tüm annecikler ve bebişlere:1hug::1hug:

Star Dust canım tebrikler ikili testin güzel çıkmış ense kalınlığınızda çok iyi
evett kesinlikle kanının yüksek çıkma durumu çok yüksek .

hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah zuzuum:1hug:

İyi akşamlar canıma.s.

Stardust gözün aydın. Belli ki bebeğin gayet sağlıklı büyüyor. Ensesi kalın değilse kan testine çok da takılmamak lazım zaten.

dilaracım tebrikler...arkadaşlar herkese iyi akşamlar yarın görüşürüz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.

evet hepimiz özeliz:))))))

ay maşallah canım.
asker selamı verid ha
ay şeker şey maşalah.
2.li teste felan takılma zaten gerçekliği %100 değil, doktorun dediği gibi uğraşma canım.sağlıkla gerli inşalah beebğn.
bende ayın 24 de pegaus ile uçacağım o konuda bir şey dedi mi doktorun.biliyorum slıdna thy çok daha güzel ama ,pegasustan aşlmıştım ben daha önceden acaba bir şey olur mu ki

Heh işte kızlarda öyle yayılıyor ne hikmetse. Sanki çocuk içeride nasıl duracağını biliyor. Tabi karın şekli ile cinsiyetin tahmin edilemeyeceğini söyleyen dr'lar da var.

Valla canım artık hiçbişeyden emin olamıyoruz baksana neler anlatıldı, sağlıklı olsunlarda ne diyelim ...

Herkese iyi akşamlar yoruldum ben çıkıyorum, kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın:1hug:

bende artık ailemin yanına gitmek istiyorum
dr izin vermiyor
bu gittiğimde izin koparırsam gidecem
mesafe de yakın 4 saat
annemi özledim gurbet çok zorsenağlama
canım annem hamile kaldığımdan beri bana canım çeker diye kargolar gönderiyor
gurbette olanlara allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…