- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
ne güzel iki kız.bizde iki kızız.iyiki kız kardeşim var diyorum.
Dilaracım yeni kızımıza hosgeldin diyorussss... Allah saglıklı ve güzel bi bebek nasip etsin sana...
ayyy canım yazını okuyunca gözlerim doldu umuyorum aynı şey banada olur... bende erkek deyince üzülmedim ama kız deseydi çok mutlu olucaktım.. üzülmedim dedim ama galiba ben kızım olsun çok istiyorummm.. eşimde karnımı kızım kızım diye seviyordu dr erkek dedi 12. haftada şimdi 15 gün sonra gidicem bakalım ne diycek senağlama
kızlar bu arada çoğumuzda çin takvimi falan tutmadı farkındaysanız :)))
merhabalar , dr.dan geldim habeler iyi , ensemiz ölçüldü 1,8 !!!!!
boyumuz 53,8 mm olmuş .. parmaklarımız sayıldı çok komikti ptırcığım dr. tam zoomlıycam derken hoooop elni çekiyo o esnada , kıpır kıpırdı böceğim , dr. usg aletni döndürüp baka açılardan bakmaya çalışıyo , o da dönüyo , sanki oyun oynadı bizimle , on resminde deelini sanki havaya kaldırmış asker selamı verir gibi poz verid bize bi süre kıpırdamadan :)))))
ikili tet için de kan verdik , haftaya cuma çıkıcakmı sonuç , ama dr.um baştan uyardı , hem ikili testin hem üçlü testin bende pek gerçeği yanıtmayacağını , sonuç normal çıkarsa sevnmemiz anlamına , kötü çıkarsa dövünmemiz anlamına gelmeyecekmiş .. çükü gebeliğim ikiz başladığı için ve 2. kese halen orada ve küçülmekte olduğu için hormonlarım halen ikiz bebek bekleyen birinin düzeyinde olablirmiş ve yanılma payı çok yüksekmiş , 4lü testi yapmayacağını ve amniyoentezi yapıpı yapmayacağını sorduğumda hayır cevabını aldım , sonra nedenini sorarım dedim içeri geçince ama unuttum sormayı kafam karıştığı için :bbo:
bu akşam 8de ist.a gidiyoruz , ptes akşam dönücez inşallah ..dr.umun taviyesini sizle de paylaşayım , sunexpresste felan basınç olayı pek güvenli değilmiş bunun gibi bir iki firma daha var dedi biz thy ile gdiyoruz , aklınızda bulunsun yerimseniben
kullandığım ilaçlardan progestan fitil , estrofem tablet ve lekelenmem 8 gün kadar sürdüğü için bir süreliğne corasprini de kesmemi kesmemi , 3 günde bir proluton depot popişten + elevt pronatal + magnezyum + cal d vita , margarita mıydı neydi alengirli bir balık yağı kapsülü almamı istedi balığı düzenli tüketmediğim ve pek iştahım olmadığı için verdi , iştahım artarsa bırakacakmışım kaydirigubbakcemile3 en çok da fitilden kurtulduğuma seviniyorum hihoyyyt bir sonraki kontrolümüz 31 ocakta amaaaaaa yarın tedavimi olduğum umut tüp bebekteki sevgli dr.um levet beyle de kontrolümüz varrrrrrrr hihoyyyt
Bitanemizin bugünlere Allahın izniyle gelmesinde büyük katkıları olan dr.umuz bebeğmizi ilk defa görecek ..
en fazla 1 saat daha takılack vaktim var , 6 gibi çıkıcaz ist.dan giremem en fazla eşimin tel.dan int. olan bi yerde olursak girer okurum kaynattıklarınızı yerimseniben..
gözün aydın canım...ist.danda böyle güzel haberlerle gelirsin inş canımmm..maşallah tüm annecikler ve bebişlere:1hug::1hug:merhabalar , dr.dan geldim habeler iyi , ensemiz ölçüldü 1,8 !!!!!
boyumuz 53,8 mm olmuş .. parmaklarımız sayıldı çok komikti ptırcığım dr. tam zoomlıycam derken hoooop elni çekiyo o esnada , kıpır kıpırdı böceğim , dr. usg aletni döndürüp baka açılardan bakmaya çalışıyo , o da dönüyo , sanki oyun oynadı bizimle , on resminde deelini sanki havaya kaldırmış asker selamı verir gibi poz verid bize bi süre kıpırdamadan :)))))
ikili tet için de kan verdik , haftaya cuma çıkıcakmı sonuç , ama dr.um baştan uyardı , hem ikili testin hem üçlü testin bende pek gerçeği yanıtmayacağını , sonuç normal çıkarsa sevnmemiz anlamına , kötü çıkarsa dövünmemiz anlamına gelmeyecekmiş .. çükü gebeliğim ikiz başladığı için ve 2. kese halen orada ve küçülmekte olduğu için hormonlarım halen ikiz bebek bekleyen birinin düzeyinde olablirmiş ve yanılma payı çok yüksekmiş , 4lü testi yapmayacağını ve amniyoentezi yapıpı yapmayacağını sorduğumda hayır cevabını aldım , sonra nedenini sorarım dedim içeri geçince ama unuttum sormayı kafam karıştığı için :bbo:
bu akşam 8de ist.a gidiyoruz , ptes akşam dönücez inşallah ..dr.umun taviyesini sizle de paylaşayım , sunexpresste felan basınç olayı pek güvenli değilmiş bunun gibi bir iki firma daha var dedi biz thy ile gdiyoruz , aklınızda bulunsun yerimseniben
kullandığım ilaçlardan progestan fitil , estrofem tablet ve lekelenmem 8 gün kadar sürdüğü için bir süreliğne corasprini de kesmemi kesmemi , 3 günde bir proluton depot popişten + elevt pronatal + magnezyum + cal d vita , margarita mıydı neydi alengirli bir balık yağı kapsülü almamı istedi balığı düzenli tüketmediğim ve pek iştahım olmadığı için verdi , iştahım artarsa bırakacakmışım kaydirigubbakcemile3 en çok da fitilden kurtulduğuma seviniyorum hihoyyyt bir sonraki kontrolümüz 31 ocakta amaaaaaa yarın tedavimi olduğum umut tüp bebekteki sevgli dr.um levet beyle de kontrolümüz varrrrrrrr hihoyyyt
Bitanemizin bugünlere Allahın izniyle gelmesinde büyük katkıları olan dr.umuz bebeğmizi ilk defa görecek ..
en fazla 1 saat daha takılack vaktim var , 6 gibi çıkıcaz ist.dan giremem en fazla eşimin tel.dan int. olan bi yerde olursak girer okurum kaynattıklarınızı yerimseniben..
Arkadaşlar ben cıkıyorumm... Yarın ozellikle girmeye calısıcam. SAAT 12 DE RANDEVUM VAR İNANAMIYORUM İNANAMIYORUM... Son gelişmeleri yazarım size... Hepinize güzel bi cuma aksamı diliyorum ve hepinizi öpüyorum:))))))))))))))
Kızlar göbeklerimizin son halini bu akşam ekleyelim mi? Artık birçoğumuzunki epey büyümüştür.
yaa kızlar benim göbüşüm yayıldı yanlara doğru niyeyse-tatlicadiarzu-
üzülme canım sağlıklı olsunda cinsiyeti 2. planda...
saol ama isim konusunda canım sıkıldı...
Kızlar hepiniz için söylüyorum o kadar çok bebek hasretiyle yananlar var ki bebişlerimizin sadece sağlıklı olmaları için dua edelim..
Hepimiz özeliz, Çünki birer mucize taşıyoruz:nazar:
merhabalar , dr.dan geldim habeler iyi , ensemiz ölçüldü 1,8 !!!!!
boyumuz 53,8 mm olmuş .. parmaklarımız sayıldı çok komikti pıtırcığım :)))) dr. tam zoomlıycam derken hoooop elini çekiyo o esnada , kıpır kıpırdı böceğim , dr. usg aletini döndürüp başka açılardan bakmaya çalışıyo , o da dönüyo , sanki oyun oynadı bizimle , son resminde de elini sanki0 havaya kaldırmış asker selamı verir gibi poz verid bize bi süre kıpırdamadan :)))))
ikili test için de kan verdik , haftaya cuma çıkıcakmış sonuç , ama dr.um baştan uyardı , hem ikili testin hem üçlü testin bende pek gerçeği yanıtmayacağını , sonuç normal çıkarsa sevinmemiz anlamına , kötü çıkarsa dövünmemiz anlamına gelmeyecekmiş .. çükü gebeliğim ikiz başladığı için ve 2. kese halen orada ve küçülmekte olduğu için hormonlarım halen ikiz bebek bekleyen birinin düzeyinde olablirmiş ve yanılma payı çok yüksekmiş , 4lü testi yapmayacağını ve amniyosentezi yapıp yapmayacağını sorduğumda hayır cevabını aldım , sonra nedenini sorarım dedim içeri geçince ama unuttum sormayı kafam karıştığı için :bbo:
bu akşam 8de ist.a gidiyoruz , ptesi akşam dönücez inşallah ..dr.umun taviyesini sizle de paylaşayım , sunexpresste felan basınç olayı pek güvenli değilmiş bunun gibi bir iki firma daha var dedi , biz thy ile gdiyoruz , aklınızda bulunsun yerimseniben
Heh işte kızlarda öyle yayılıyor ne hikmetse. Sanki çocuk içeride nasıl duracağını biliyor. Tabi karın şekli ile cinsiyetin tahmin edilemeyeceğini söyleyen dr'lar da var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?