2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ben 10 haftalıkken thy larıyla 1 saatlik yolculuk yaptım tabi birde döndüm çok şükür sorun çıkmadı inş. sizlerde iyi yolculuklar geçirirsiniz. bence arabadan daha az riskli birde 7 aylıkken bineceğim uçağa ama o zaman dr. raporu almam gerekecekmiş öyle söylediler.

Arkadaslar cinsiyetini ogrenen arkadaslari tebrik ederim. allah saglicakla kucaklarina almayi nasip etsin.

Dilaracim iki kizin olmus olacak. Iki kizi olan anneler cok sansli oluyor. evde agda partileri falan yapiyorlar. anne kendini hic yalniz hissetmiyor.

akdascim senin de kizmis. masallah topikte kizlar artista. temmuz anneleri kiz anneleri mi olacak yoksa.

kibele selam - yahu sen yatarken ben ofisteydim, uyandin ben hala ofisteyim ((

akdas cım dılaracım tebrık ederımm..
masallah kızlar cogalıyor yoksa bu sene kız senesımı?

inşallah bu sene kız senesi olur.allahım bi tanede hayırlısı sağlıklısından banada nasipo eder ,inşallah hep merak ediyorum ye ekşiyi yap ayseyi ye acıyı doğur hakkıyı diye bir söz vardır ya doğrumudur diye.kız anne adayları erkek anne adayları en cok ne tür seyler canınız cekiyor ekş,i mi tatlı mı ben ekşide cok yiyorum tatlıda..

cnm aynı durumdayız benimde sınavım var napıcam bilmiyorum hazırlansanmı , girebilecekmiyim hergün düşünüyorum doğum 5 temmuz deddi ama o halle sınava katlanabilirmiyim bilemiyorum

zor bi durum canım ama bir yılımı daha boş geçirmek istemiyorum çok hırslandım bu yıl inş bebişimin şansıyla olacak diyorum hayırlısı artık

canım başvurular nisan 27- mayıs 8 arasında

cgulistan senin kan gurubunda benim gibi negatif kan uyuşmazlığı var değil mi eşinle aranda ben iğne vurulacağımda sen vurulacak mısın bu kan uyuşmazlığı iğnesinden

ıyı aksamlar kıslar.
cınsıyetlerını ogrenen ve guzel haberlerle donen annelerı tebrık edıyorum.
saglıkla gelır ınsallah bebıslerımız.

akdas cım dılaracım tebrık ederımm..
masallah kızlar cogalıyor yoksa bu sene kız senesımı?

çok sağolun kızlar hayırlısı sağ sağlim kucaklarımıza alırız inşallah bebişlerimizi kız erkek farketmez onlar bizim bi parçamız kuzucuklar ya :)

kibele selam - yahu sen yatarken ben ofisteydim, uyandin ben hala ofisteyim ((

canim yaw yatarken en son yaptigim is bu basliga girmek, sabahsa daha hic dus vs almadan yaptigim ilk isi gene bu basliga girmek:)

tabi sizin calisma saatleri ne kadar onu bilemiyorum da, Allah kolaylik versin, ne diyim.Ustelik hamile hamile.

canim ye tatliyi gotur atliyi da derler. ki aci yememenizi ozellikle tavsiye ediyorum. cunku bir arkadasim hemoroidden acayip cekiyor su anda. hamileyken yedim aciyi yedim aciyi diyor, simdi dikisleri aciyor ve hemoroid olmus. tuvaletini yaparken aci cekiyor. (yeni dogum yapti 3 hafta olmadi)

ben hem eksi hem tatli yiyebiliyorum. tatliyi ariyorum acikcasi. eksiyi de zaten severim bir tiksinme meydana gelmedi. ama tatli yiyemeyenler ya da canlari hic istemeyenler varmis.

hanimlar sizde parfum kokusuna karsi bir hassasiyet tiksinme var mi? ben esimin parfumunden asiri sekilde rahatsiz oluyorum. O da parfum sikmayi cok seviyor. Fis fis Ismail gibi. Kac defa sikma rahatsiz oluyorum dediysem de anlamiyor. Kokusu parfum siktigi anda ta nerden geliyor. biraz once kazagina sikti, sonra montunu giydi montuna da sikti. cildirdim. daha once guzellikle soyledim anlamadi. ben de firlattim parfumleri kirilsin diye. ay iyi ki kirilmadilar. yoksa var ya yatak odasinda 1 ay gece kokudan uyunmazdi. ben de aldim parfumleri cope attim. tekrar alsin tekrar atarim. ama asil istedigim bu degildi. kendiliginden anlamasiydi, ama anlamiyor.

benim abarttigimi dusunuyor. iyi ki bir hamilesin diyor, simardigimi dusunuyor. hic bulantim olmadi, hic ona yuk yuklemedim. bir sey tasirken bile yardim istemedim. cunku tez canliyim. o gelecek de yapacak da. Cok uzuldum, anlatamam. cok kirginim su anda O'na. ceza olarak sali gunku ilk ultrasonuma O'nu goturmeyecegim. hakki yok bebek uzerinde.

Belki cok abarttim ama o kadar kirginim ki su anda...

benimde kokulara karşı aşırı hassasiyetim oldu
eşimin parfümleri bana çok ağır gelmeye başladı
aslında eskiden çok severdim kokusunu
çareyi iş yerine götürmekte bulduk orada kullanıyor
eve gelinceye kadar uçuyor zaten
yazık eşine ya hakkı olmaz olurmu sen ondan çok isteyeceksin yanında gelmesini
anlıyamıyorlar ne kadar hassas olduğumuzu.bende bebeğim hakkında onla konuşsam gözlerim doluyor ... şaşırıp kalıyor

Dilara tebrikler canım :hooray:

Arkadaşlar benim başım çok ağrıyor...Çikolata yersem ağrı geçer gibi geliyor..Her gün bir paket çikolata yiyorum.. Ama geçici bir ağrı kesici oluyor tabi...fisfisfis :sm_confused:

canım benim sen çok alıngansın şimdi keşke eşin seni bu konuda anlayabilseydi..
bende malesef eşimin çok sevdiğim parfüm kokularına karşı hala rahatsız oluyorum o yüzden işe giderken asansöre binmeden kapıda sıkıyor parfümü bana veriyor yada arabasında sıkıyor çünkü benim çok kötü başımı ağrıtıyo parfüm kokusu...
canım ya yinede sen eşini götür yanında ultrasona bir anlık kızgınlıkla sölüyorsun bunları..üzme kendini olurmu :teselli:

Ayy canım inşallah benim de geçer, şu an 13+2 yim. Tuzlu kraker bile yiyemiyorum yaa bol bol havuç ve elma yiyorum genelde tavşan mı doğuracam nee-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
Çoookkk tatlısın yaaa...(Tavşan mı doğuracam nee...delikafadulden) Gecenin bu saatinde güldürdün beni.Allah'da seni güldürsün...:1hug:

Seni çok iyi anlıyorum canım...Bende de oldu...Eşimin parfüm kokusunu daha önce severken,birkaç hafta öncesine kadar tiksinir olmuştum.Şimdi hala eskisi gibi hoşuma gitmese de tiksinmiyorum da...Kendi parfüm kokumdan bile tiksindim ayrıca...Neyseki o da geçti...
Diğer konuya gelince bu dönemde aşırı hassas olduğumuz bir gerçek...Ben 3 gündür eşim yüzünden ağlıyorum,hem de katıla katıla...Azıcık sesini yükseltse,bana ''canım'' yerine adımla hitap etse,alıştığım ilgiyi göstermese...Hepsi kabahat oluyor.Ama hala diretiyorum,ben haklıyım diye...Çünkü ona anlatamadığım,anlamasını beklediğim detaylar var...Mesela;istiyorum ki karnımdaki bebeği benim kadar önemsesin ve dikkat etsin,istiyorum ki ben ağlarken bebeğimi de üzdüğümü bilerek beni düşünmese bile bebeğimizi düşünerek sözlerine daha dikkat etsin...İstiyorum ki,beni üzecek konuları tartışmaktan en azından bu dönemde vazgeçsin.Ama inan 3 gündür benim hassas olduğumu bildiği ve daha önce defalarca tartıştığımız konuları açıyor ve sanki üstüme üstüme geliyor...Ben ağlamaya başlayınca da anlamıyorum diyor...Ne var ağlayacak,seninle konuşamayacak mıyım diyor...
Benim eşim şair,balık burcu...Çok hassas,duyarlı bir insan...Ama sanırım yine de hassasiyetimi anlamakta zorlanıyor...
Napalım...Geçecek diyelim...Sende kırılma eşine...Eminim o da bebeğini çok seviyor ve özlemle bekliyordur...

Son düzenleme:
Hiiiiçççç uykum yokkkk...Kimse de yok burda...
Bütün uykuda olan anne adayları,tatlı rüyalar görün...Bebeklerinizi görün en iyisi,ondan tatlı rüya olmaz dimi?
Allah'ım bütün meleklerini göndersin bu gece yeryüzüne...Tek tek dolaşsınlar hepinizi...Bir sıcak el hissedin üstünüzde...Muzicelerinizin korunacağının sözü olsun bu...

sadece senindegil canım bende de uyku denen bisey yok.buarada valla hic bisey icin üzülmeye degmez evet hassas oluyoruz bizi biraz daha fazla anlamalarını ve ilgilenmelerini bekliyoruz ama onlarda heralde ellerinden geldigi kadar davranıyolar benim de istedigim sey sigara nefret ediyorum o kokudan..parfüm onusunu hallettik bide şu sigarayı halletsek cok daha iyi olucak :)

ay canım ya inş. gönlüne göre olur hersey kıyamam..cok zor gercekten böyle biseye kendini alıstırp sonrada tekrar basa dönmek.bugün konturolum vardı benimde kocaman oldugunu gördüm cok güzeldi ayaklarıyla tekmeler atıyodu cinsiyeti hakkında bisey söyleyemicem bi 10 gün sonra tekrar bakalım dedi ozaman gösterirse eger söylerim dedi.ilk baslarda bi cıkıntı görürüz erkek derim sonra bidakine bibakarım hoop cıkıntı falan kaybolmus olur ozaman sizide yanıltmıs olurum oyüzden bişey demiyorum dedi.hepimiz icin hayırlısı olsun artık:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…