evet genelde anneler hıssedermıs..kaydirigubbakcemile5bence annenin içine doğan oluyor........
çünkü bana herkez inat ve ısrarla karnımdan dolayı dik ve sivriymiş........erkek olacak dedi........
Tüm çevrem erkek dedi...........ben de ısrarla hayır o kız dedim........
Kuaförüm bile sen hiç çirkinleşmedin hatta güzelleştin kesin oğlun olacak dedi.....
Erken dönemde sabah bulantım olmadı pek..........
çin takvimi,yorumcu...vb tüm takvimlerde ısrarla erkek çıkıyordu ve ben hiç birine ihtimal vermedim....tüm bu yollar erkek desede benim içim rahattı kızım olacağına emindim............ve % 60 ihtimalle kızım olacak inşallahhhhhhh
Maşallah tatlı kuzumuza kocaman olmuş annesi maşallahhhhhhh
Masallah dilara kocaman olmuş kızın
merhaba şekerler.
dun bende saglık ocagına kontrole gıttım.bebegın kalp atıslarını dınlemek ıcın bır alet vardı, ısmı nedır bılmıyorum.
bırden o kadar heyecanlandımkı bebegımde heyecanlanmıs kalbı cok hızlı atıyordu.
doktor dedıkı anneden etkılenır o yuzden cok hızlı atıyor dedı.kuzumun kalbının oyle hızlıca atması benı cok etkıledı.
heyecanlanmayla kalp atısları degısıyorsa bebıslerın,kımbılır uzuldugumuzde yada agladıgımızda nasıl etkılenıyorlardır.
hepımız sakın ve stressız bır hamıslık gecırırız ınsalalh.:Saruboceq:
beyaz melekcım gobısım cok seker.bırsey dıkkatımı cektı dıger fotolarında gobısın sıvrıydı ama sımdı yuvarlaklasmıs.hihoyyyt
buyuk ıhtımal kızın olucak sanırım doktorunun dedıgı gıbı.
dılaracım masalalh bebısıne ne kadar buyumus.:1hug:
dilaracım maşallah bebişine....
Rabbim nazarlardan korusunn
Selam arkadaşım sen hemen hissetmişsin ne hissediyosun bi de kaçıncı haftandasın .Hissettiklerini tarif eder misin.Bu arada bende de bişeyler oluyor bugüne kadar hiç hissetmediğim şeyler.Mesela bebişimin olduğu yerde sanki içimde bi balon oynuyo gibi.Sanki balon şişiyor sonra iniyo gibi.:)))Acaba bebişimin hareketlerimi bunlar.
Herkese merhaba,
Dilara maşallah kızına. Çok tatlı olmuş. Melek'cim senin de karnın güzel şekillenmiş. Bir aksilik olmazsa bugün ben de fotoğraf ekleyeceğim.
Size faydalı bir link gönderiyorum. Eminim ilginizi çekecek birkaç konu olacaktır.
-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)
dilara maşallah bebeğin çok tatlı olmuş bayağı bi büyümüş ne güzell yaa maşallahh
daha once soylemıslerdı bana canım.rosem canım sağlık ocağına gitmişsin bişey merak ettim sana 16. haftadan sonraki aşıdan bahsettiler mi acaba?
hüzün yılı bende bebegımın hareketlerını hıssedıyorum.canım bız 14+1 olduk
sankı kelebek kanat cırpar gıbı hareketlerı
doktoruma sordum bu kadar erken hıssetmem normalmı dedın
gayet normal dedı cunku benım 2.hamılelıgım
ilkıde erkektı sanırım buda erkek dokturum buyuk bır ıhtımal erkek dedı
daha once soylemıslerdı bana canım.
16.haftada tetanoz asısı ıcın gelmem gerektıgını belırttıler.
hüzün yılı bende bebegımın hareketlerını hıssedıyorum.
her nekadar bazılarına komık gelsede ;dunde saglık ocagındakı doktora yenıden sordum hıssedebılırsın dedı.hihoyyyt
hatta ben bebegımın ne tarafta durdugunu bıle hıssedıyorum hep sagda duruyor.
dun saglık ocagında da kalp atıslarını sagdan dınledıler.:1hug:
sağol canım teşekkürler...
bebeğinin hareketlerini hissetmen süper ben hissedemiyorum daha bazen elimi karnıma koyunca ama o da geçici benimki kendini saklıyo sanırım ama muhtemelen 1-2 haftaya kadar hissederim inşallah...
canım sende buyuk ıhtımal bırkac haftaya kadar hıssedersın.
gercekten cok guzel bır duygu.:asigim:
doktor dedıkı bazıları erken bazıları gec hıssedebılır dedı.normaldır dedı.
elımı karnıma koyunca bende hıssedemıyorum.
sadece bebegın oldugu yerde bır kıpırtı oluyor sankı goz seyrımesı gıbı ıcten gelen bırsey.:1hug:.hihoyyyt
Allah ım tum bebek bekleyenlere bu duyguyu yasatsın ınsallah.:Saruboceq:
sankı banada erkekmıs gıbı gelıyor.canım hıssetmen gayet normal
ben ılk bebegımı 12 haftalıkken hıssetmeye baslamıstım
bunu 13 haftalıkken hıssetmeye basladım
senınkıde erkek olabılır ozaman yerimseniben
canım ınsallah sende en kısa zamanda hıssedersın hareketlerını bebısının.inşallah bende o günü sabırsızlıkla bekliyorum
sık aralıklarlamı oluyor yoksa
arasıra mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?