2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ayy çok güzell gerçekten ben şimdiden heyecan yaptım walla ilk hissettiğimde tarihi ve saati not alıcam :)

ben artık biraz daha net hissediyorum özellikle yemek yedikten sonra karnımda yuvarlandığını anlıyorum şimdi bi meyve yedim hemen çırpınmaya başladı:)

dilaracım hayırlı olsun kızın bende kız annesiyim sanırım buda kız esasında erkek hissediyordum ama bir kaç gündür fikrim değişti oynamasını hissetmek çok güzel bir şey bende hissediyordum ama bir kaç gündür malesef hissetmedim

ayy çok güzell gerçekten ben şimdiden heyecan yaptım walla ilk hissettiğimde tarihi ve saati not alıcam :)
canım benım..Şeniz

ben artık biraz daha net hissediyorum özellikle yemek yedikten sonra karnımda yuvarlandığını anlıyorum şimdi bi meyve yedim hemen çırpınmaya başladı:)
canım demek sende hıssedıyorsun ne gusel.Şeniz
hıssetmeye baslayan annelerımız cogalıyor.hihoyyyt

narcım bazen oyle oluyor.
bır gun hısedıyorsun bırkac gun hıc bırsey hıssetmıyorsun.
sanırım o andakı dıkkatıne baglı.hihoyyyt

özlem bisey sorucam yanlıs hatırlamıyosam senin cok bulantıların vardı hatta ben senin adına kızı olucak heralde diye düsünmüştüm gectimi ve cinsiyeti belli oldumu

sağolasın canım artık 16 haftadan sonra daha net anlaşılıyo kızları sıraya dizcem hehehdelikafadulden

canım benım..Şeniz

canım demek sende hıssedıyorsun ne gusel.Şeniz
hıssetmeye baslayan annelerımız cogalıyor.hihoyyyt

çok güzel bi duygu vallahi oynamayınca panik yapıyorum sağıma soluma yatıyorum bi kıpırtı varmı diyekaydirigubbakcemile3

selam arkadaslar. bugun nihayet gidebildim doktora. bebismi gordum o kadar tatliydi ki. uzanmis keyif yapiyo gibiydi bacaklar ust uste eli agzindaa bacaklariyla kapadigi icin goremedik cinsiyetini. ama cok da onemsemiyorum zaten. saglikli ve hayirli evlat diliyorum ben. erkek kiz ne fark eder..her seyi normalmis cok sukur ense kalinligi burun koku olcumu falan.. sora beni check upa aldilar. sonuclarimiz persembe cikacak ins temiz cikar hepsi..

özlem bisey sorucam yanlıs hatırlamıyosam senin cok bulantıların vardı hatta ben senin adına kızı olucak heralde diye düsünmüştüm gectimi ve cinsiyeti belli oldumu

evt cnm aşırı bulantımm vardı kk ya bile giremiodum pc den bile midem bulandı inanırmısın ama azaldı çok şükür gecmedi ama azaldı.... dha cinsiyeti belli değil şubatın 2 sinde gitcem inşallah söylerr.... snn nasıl gidio...:ecrin_bebek:

aa doğru ilk gebelikte problem olmuyor ikincide oluyor.bende iğne vurulcam yedi aylıkkende korkuyom nasıl olcak diye.hayırlısı olsun canım

inşallah herseyin temiz çıkar canım.kız erkek farketmiyor doğru diyorsun canım biz ne istesekte kararı veren yaratıcı bize hayılısı olsun sağlılısı o0lsun demekten başka bişey kalmıyor.

canım garip bi soru olacak benimkide sana ultrasona bakarak mı dedi erkek diye yoksa hareketlerini erken hissettiğin için mi?bir kaç kişi daha yazmıs da erken hissdeyorum erkek olacak galiba diye.ben oluma hamileyken cok gec hissetmiştim kendisini ama bunu şimdi farkedebiliyorumdaaa

canım huzun yılının doktoru bebegıne %90 erkek demıs.
hareketlerıne bakıp soylemıyor yanı.
bızde aramızda fıkır alısverısı yaptık sadece acaba benımkıde erkek mı dıye.kaydirigubbakcemile3
ben henuz kontrole gıtmedıgım ıcın sadece tahmınde bulunduk canım.yerimseniben

inşallah herseyin temiz çıkar canım.kız erkek farketmiyor doğru diyorsun canım biz ne istesekte kararı veren yaratıcı bize hayılısı olsun sağlılısı o0lsun demekten başka bişey kalmıyor.

cok sagol cnm gusel dilegin icin. senin ikinci bebis sanirim. allah hayirli evlat etsin ins hepimizinkini..a.s.

benım doktorum ultrasona bakarak dedı erkek olabılır dıye
ama herhangı bırsey gormedı
benım bebış bıraz ırı cok fazla yedıgım ıcınkaydirigubbakcemile3 sanırım buna dayanarak soledı
ama yınede kesın degıl hemen kendını alıstırma dedı
genelde erkek bebekler daha hreketlı oldugu ıcın ben burdan yola cıkarak dıyorum

Herkese tünaydın bugun evde olmanın verdigi tarif edilmez huzurla girip size güzel haberler vermeye geldim. Bugun doktoruma gittim. Bebegimi gordum, kalbini dinledim. Baya detaylı bi sekilde gördüm hatta... Bebegim cok güzel gelismis hatta benim hesaplarımdan 1 hafta onde gidiyo ama malesef ben cok kilo almısım senağlama Doktorum cogu seyi yasakladı sık sık yürüyüş yapmalıymısım. Cok hızlı kilo alırsan ve ailede genetik olarak varsa ki var gizli şeker cıkabilirmis o da bebegimi olumsuz etkilermiş. Yane artık çenemi tutmak gerek...

En heyecanlı kısmı sona sakladım...%70 ihtimalle erkekim olcakmıs:sm_cool: Yirim ben onu yirimmmmmmmm. Cok tatlı, cok hareketli. Kafası gozu oynuyo babası sakin bi insan olduguna gore zıp zıp annesine benzicek sanırım:teytey:

Hemen gittim erkek kıyafeti baktım o kadar tatlılar ki ufacık takım elbise gordum. Toplam bir kolum kadardı...Ama simdilik doktorum cok kesin deil,ilerleyen zamanda netleşene dek birşey almamanı tavsiye ederim diyince cok heycan yapmamaya ve bisi almamaya karar verdim. Bende gittim kendime bisiler aldım:1rolleyes:

Baya uzun oldu ama bugunun özeti budur. Ben bir daha pazartesi sabahına dek girermiyim bilmiyorum ama sizlere iyi tatiller, iyi haftasonları diliyorum. Yerimmmmmmm ben oglumuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:dance:

QUOTE=sıla_84;4939700]cok sagol cnm gusel dilegin icin. senin ikinci bebis sanirim. allah hayirli evlat etsin ins hepimizinkini..a.s.[/QUOTE]

ewet benim ikinci bebeğim kız olsa fena olmaz diyorum ama ilahi takdir allahın..allahım hepimizin bebişlerini korusun canım tek dileğimiz sağlıklı hayırlı olmaları.:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…