canım huzun yılının doktoru bebegıne %90 erkek demıs.
hareketlerıne bakıp soylemıyor yanı.
bızde aramızda fıkır alısverısı yaptık sadece acaba benımkıde erkek mı dıye.kaydirigubbakcemile3
ben henuz kontrole gıtmedıgım ıcın sadece tahmınde bulunduk canım.yerimseniben
Herkese tünaydın bugun evde olmanın verdigi tarif edilmez huzurla girip size güzel haberler vermeye geldim. Bugun doktoruma gittim. Bebegimi gordum, kalbini dinledim. Baya detaylı bi sekilde gördüm hatta... Bebegim cok güzel gelismis hatta benim hesaplarımdan 1 hafta onde gidiyo ama malesef ben cok kilo almısım senağlama Doktorum cogu seyi yasakladı sık sık yürüyüş yapmalıymısım. Cok hızlı kilo alırsan ve ailede genetik olarak varsa ki var gizli şeker cıkabilirmis o da bebegimi olumsuz etkilermiş. Yane artık çenemi tutmak gerek...
En heyecanlı kısmı sona sakladım...%70 ihtimalle erkekim olcakmıs:sm_cool: Yirim ben onu yirimmmmmmmm. Cok tatlı, cok hareketli. Kafası gozu oynuyo babası sakin bi insan olduguna gore zıp zıp annesine benzicek sanırım:teytey:
Hemen gittim erkek kıyafeti baktım o kadar tatlılar ki ufacık takım elbise gordum. Toplam bir kolum kadardı...Ama simdilik doktorum cok kesin deil,ilerleyen zamanda netleşene dek birşey almamanı tavsiye ederim diyince cok heycan yapmamaya ve bisi almamaya karar verdim. Bende gittim kendime bisiler aldım:1rolleyes:
Baya uzun oldu ama bugunun özeti budur. Ben bir daha pazartesi sabahına dek girermiyim bilmiyorum ama sizlere iyi tatiller, iyi haftasonları diliyorum. Yerimmmmmmm ben oglumuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:dance:
bende ne kadar safım değil mi?işte biizmkide bi ümit bekliyooz cinsiyetinide öğrenmedim daha.yazılanlara bakıyorum acaba mı diyorum.hayırlısıı olsun ne diyimmm
aa doğru ilk gebelikte problem olmuyor ikincide oluyor.bende iğne vurulcam yedi aylıkkende korkuyom nasıl olcak diye.hayırlısı olsun canım
QUOTE=sıla_84;4939700]cok sagol cnm gusel dilegin icin. senin ikinci bebis sanirim. allah hayirli evlat etsin ins hepimizinkini..a.s.
ewet benim ikinci bebeğim kız olsa fena olmaz diyorum ama ilahi takdir allahın..allahım hepimizin bebişlerini korusun canım tek dileğimiz sağlıklı hayırlı olmaları.:CüvCüv:
ins allah gonlune gore verir canimm.. oglusun kac yasindaa??kaydirigubbakcemile2
evt cnm aşırı bulantımm vardı kk ya bile giremiodum pc den bile midem bulandı inanırmısın ama azaldı çok şükür gecmedi ama azaldı.... dha cinsiyeti belli değil şubatın 2 sinde gitcem inşallah söylerr.... snn nasıl gidio...:ecrin_bebek:
amin canım benim.oluşum 14 aylık tam bi afacan yerleri siliyor süpürüyor çok da hamarat..sırnaşık şey
selam arkadaslar. bugun nihayet gidebildim doktora. bebismi gordum o kadar tatliydi ki. uzanmis keyif yapiyo gibiydi bacaklar ust uste eli agzindaabacaklariyla kapadigi icin goremedik cinsiyetini. ama cok da onemsemiyorum zaten. saglikli ve hayirli evlat diliyorum ben. erkek kiz ne fark eder..her seyi normalmis cok sukur ense kalinligi burun koku olcumu falan.. sora beni check upa aldilar. sonuclarimiz persembe cikacak ins temiz cikar hepsi..
benım doktorum ultrasona bakarak dedı erkek olabılır dıye
ama herhangı bırsey gormedı
benım bebış bıraz ırı cok fazla yedıgım ıcınkaydirigubbakcemile3 sanırım buna dayanarak soledı
ama yınede kesın degıl hemen kendını alıstırma dedı
genelde erkek bebekler daha hreketlı oldugu ıcın ben burdan yola cıkarak dıyorum
Herkese tünaydın bugun evde olmanın verdigi tarif edilmez huzurla girip size güzel haberler vermeye geldim. Bugun doktoruma gittim. Bebegimi gordum, kalbini dinledim. Baya detaylı bi sekilde gördüm hatta... Bebegim cok güzel gelismis hatta benim hesaplarımdan 1 hafta onde gidiyo ama malesef ben cok kilo almısım senağlama Doktorum cogu seyi yasakladı sık sık yürüyüş yapmalıymısım. Cok hızlı kilo alırsan ve ailede genetik olarak varsa ki var gizli şeker cıkabilirmis o da bebegimi olumsuz etkilermiş. Yane artık çenemi tutmak gerek...
En heyecanlı kısmı sona sakladım...%70 ihtimalle erkekim olcakmıs:sm_cool: Yirim ben onu yirimmmmmmmm. Cok tatlı, cok hareketli. Kafası gozu oynuyo babası sakin bi insan olduguna gore zıp zıp annesine benzicek sanırım:teytey:
Hemen gittim erkek kıyafeti baktım o kadar tatlılar ki ufacık takım elbise gordum. Toplam bir kolum kadardı...Ama simdilik doktorum cok kesin deil,ilerleyen zamanda netleşene dek birşey almamanı tavsiye ederim diyince cok heycan yapmamaya ve bisi almamaya karar verdim. Bende gittim kendime bisiler aldım:1rolleyes:
Baya uzun oldu ama bugunun özeti budur. Ben bir daha pazartesi sabahına dek girermiyim bilmiyorum ama sizlere iyi tatiller, iyi haftasonları diliyorum. Yerimmmmmmm ben oglumuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:dance:
dilara canım bebegın fotosunsda cok net ve cok seker gozukuyo kocaman olmus.masallah..
huzunyılı bebebığının hareketlerını hıssetmene cok sevındım 2. gebelığın olmasından dolayı daha ıyı anlıyor ve hemen farketmıssındır bızler ılk bebebklerımız olduğu ıcın baslarda tereddut ettık acaba yanılıyo olabılırmıyız dıye ama cok bellı hıssetırıyor gıdıklıyo sankı ıcım bır hos oluyo kıpır kıpır oluyor rosem dılara gıbı bende hıssedıyorum.cok guzell bır duygu ılk hıssetığım zamanlar daha az ve hafıfdı sımdı bu aralar dahada kendını bellı edıyor..doktorun erkek demıs hayırlı olsun kız erkek hıcbırımız ıcın farketmez ama ıcımızden gecen vardır her zaman ..bende cok fazla erkek ıstıyorum kız cocukları cok sırın cok tatlı oluyorlar ama ıcım hep erkek ısıyor asker esıyım ve asker annesı olmayı hep hayel edıyorum.
vallahi dün çok heyecanlandım ama masaya uzandığımda doktor benim yüzümdeki ifadeyi hemen sordu ne düşünüyosun dedi ben sustum sonra dedi ben biliyorum ne düşündüğünü dedi güldü ben dedim kızmı dedim evet kız dedi:) sevinmedin mi dedi sevinemedim dedim masaya yatana kadar aklımda yoktu dedim birden içime oturdu kız olduğunu anladım dedim:) sonra sağlıklı olsunda gerisi önemli değil allah hayırlısıyla kurtarmayı nasip etsin dedim kız erkek hepsi aynı alıştım dünden beri baya bi hemde şimdi seviniyorum herkese haber bile verdim bugün yakınlarıma heyecandan şimdi hayal kuruyorum ne güzel ikisine giydirip süsleyim gezdirdiğimi hayal ediyorum baya bi hoşuma gitmeye başladı:CüvCüv:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?