2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bende ne kadar safım değil mi?işte biizmkide bi ümit bekliyooz cinsiyetinide öğrenmedim daha.yazılanlara bakıyorum acaba mı diyorum.hayırlısıı olsun ne diyimmm

canım benim hayırlısı olsun.bencede erkektir bişeyler görmüş ki erkek olabilir demiş:ecrin_bebek:insan ne kadar sabırsızlanıyor değil mi bişeyler alıyım diye.ne mutlu ki bizlere allahım böyle duygular nasip etmişş biz bayanlara..bende cinsiyetini öğrenir öğrenmez bişeyler alıcammm:icecream:

bende ne kadar safım değil mi?işte biizmkide bi ümit bekliyooz cinsiyetinide öğrenmedim daha.yazılanlara bakıyorum acaba mı diyorum.hayırlısıı olsun ne diyimmm

canım ne saflıgı,o senın ıyı nıyetlılıgınden kaynaklanıyor.
oyle sey olurmu hıc.Şeniz
bende cınsıyetını henuz ogrenmedım senın gıbı yazılanları bakıp acaba dıyorum hep..kaydirigubbakcemile3

zuzum tebrıkler canım.hihoyyyt
masallah oglusuna..:dance:

aa doğru ilk gebelikte problem olmuyor ikincide oluyor.bende iğne vurulcam yedi aylıkkende korkuyom nasıl olcak diye.hayırlısı olsun canım

canım ilk gebelik olsada dr.kontrol etmeli..çok düşük bi ihtimal de olsa ilk gebeliklerde de görülebiliyormuş..inş bi sorun olmadan atlatırız canım...:1hug::1hug:

QUOTE=sıla_84;4939700]cok sagol cnm gusel dilegin icin. senin ikinci bebis sanirim. allah hayirli evlat etsin ins hepimizinkini..a.s.

ewet benim ikinci bebeğim kız olsa fena olmaz diyorum ama ilahi takdir allahın..allahım hepimizin bebişlerini korusun canım tek dileğimiz sağlıklı hayırlı olmaları.:CüvCüv:[/QUOTE]

ins allah gonlune gore verir canimm.. oglusun kac yasindaa??kaydirigubbakcemile2

ewet benim ikinci bebeğim kız olsa fena olmaz diyorum ama ilahi takdir allahın..allahım hepimizin bebişlerini korusun canım tek dileğimiz sağlıklı hayırlı olmaları.:CüvCüv:

ins allah gonlune gore verir canimm.. oglusun kac yasindaa??kaydirigubbakcemile2[/QUOTE]

amin canım benim.oluşum 14 aylık tam bi afacan yerleri siliyor süpürüyor çok da hamarat..sırnaşık şey

ins allah gonlune gore verir canimm.. oglusun kac yasindaa??kaydirigubbakcemile2

amin canım benim.oluşum 14 aylık tam bi afacan yerleri siliyor süpürüyor çok da hamarat..sırnaşık şey[/QUOTE]

masallah onaa... iyi aralari cok fazla olmayacakk. ne gusel. birlikte buyurler insgamyoncuiremsu

dilara canım bebegın fotosunsda cok net ve cok seker gozukuyo kocaman olmus.masallah..
huzunyılı bebebığının hareketlerını hıssetmene cok sevındım 2. gebelığın olmasından dolayı daha ıyı anlıyor ve hemen farketmıssındır bızler ılk bebebklerımız olduğu ıcın baslarda tereddut ettık acaba yanılıyo olabılırmıyız dıye ama cok bellı hıssetırıyor gıdıklıyo sankı ıcım bır hos oluyo kıpır kıpır oluyor rosem dılara gıbı bende hıssedıyorum.cok guzell bır duygu ılk hıssetığım zamanlar daha az ve hafıfdı sımdı bu aralar dahada kendını bellı edıyor..doktorun erkek demıs hayırlı olsun kız erkek hıcbırımız ıcın farketmez ama ıcımızden gecen vardır her zaman ..bende cok fazla erkek ıstıyorum kız cocukları cok sırın cok tatlı oluyorlar ama ıcım hep erkek ısıyor asker esıyım ve asker annesı olmayı hep hayel edıyorum.

az önce cıkmak zorunda kaldım neyse gene burdayım.. canım benim ilk hamileligimde yani oglumda hic bi sorunum yoktu sadece arada bi basım agrıyodu okadar bunda bulantılarım oldu hic biseyden zevk alamıyodum simdi düzeliyo eskisi gibi degilim...bulantı fazla yasarsan cıkartırsan kızın olur falan denilyo ama burda ark.tecrübelerinden yasadıklarından gördügüm kadarıyla hic ama hic alakası yok oyüzden seni merak etmistim neyse saglıklı olsunlarda kız da olsa oglanda olsa farketmez inş.sende gittiginde ögrenenlerden olursun:1hug:

amin canım benim.oluşum 14 aylık tam bi afacan yerleri siliyor süpürüyor çok da hamarat..sırnaşık şey

masallah onaa... iyi aralari cok fazla olmayacakk. ne gusel. birlikte buyurler insgamyoncuiremsu[/QUOTE]

oluşum 9 aylıkken yürümeye basladı.hiç arkadası olmadı.şimdi coluk coocuk hastası bide öpücük vermeyi öğrendi.bütün bebişleri cocukları öpüyor.dedik bizde bi kardeşi olsun büyürler beraber.şimdi göbüşüme cici yapıyor.ama arkasından bi tanede yumruk patlatıyor.ne olduğuna anlam veremiyor.çok güzel bi duygu ya hergün gözünün önünde büyüüyor değişik seyleri cıkıyor.hele anne demesi bir ömre bedel allahım herkese nasip etsin.bu zamana kadar boş yasamısım gibi geliyor.onu kucagınıza aldığınız sorumluluğunu üstlendiğiniz zaman daha iyi anlıyorsunuz

canım sonuçlarında iyi çıkar hiç merak etme bebişininde iyi olduğuna sevindim ne güzel bi duygu annelik allahım herkese tattırsın güzel haberlerin devamını bekliyoruzyerimseniben

canım hayırlı olsun inşallah bebişin iyi olduğuna sevindim güzel haberler peş peşe geliyor ne mutlu bizlere...hihoyyyt

zuzuum çok güzel haberler aman dikkat kilolara fazla kaptırmayalım az ama sık yemek en doğrusu zaten 2 ay sonra yaz meyveleride çıkmaya başlar meyvelerle geçiştiririz:)

vallahi dün çok heyecanlandım ama masaya uzandığımda doktor benim yüzümdeki ifadeyi hemen sordu ne düşünüyosun dedi ben sustum sonra dedi ben biliyorum ne düşündüğünü dedi güldü ben dedim kızmı dedim evet kız dedi:) sevinmedin mi dedi sevinemedim dedim masaya yatana kadar aklımda yoktu dedim birden içime oturdu kız olduğunu anladım dedim:) sonra sağlıklı olsunda gerisi önemli değil allah hayırlısıyla kurtarmayı nasip etsin dedim kız erkek hepsi aynı alıştım dünden beri baya bi hemde şimdi seviniyorum herkese haber bile verdim bugün yakınlarıma heyecandan şimdi hayal kuruyorum ne güzel ikisine giydirip süsleyim gezdirdiğimi hayal ediyorum baya bi hoşuma gitmeye başladı:CüvCüv:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba,a.s.
Eve yeni geldik.Eşimle biraz dolaştık,gezdik,Issız adam filmine gittik..

Başım 2 gündür acaip ağrıyor..Kan volümü arttığı içindir diyor..Normalde cildim çok incedir,damarlarımda incedir ve tahlil için kan alırken damarları göremediklerinden kan alırken genellikle morarır kollarım..:çok üzgünüm: Ama şimdi bileklerimdeki damarlar baya belirginleşmeye başlamış..Eşim bu gün farketti..Siz de kendinizde böyle bir değişimi farkettiniz mi?

Şimdi bir geçmişe göz atayım...:1hug:

Eşim bir süre mutfağa girmemi istemedi..Mikser sesi falan geliyor..Napıyor acaba...kaydirigubbakcemile3

Halbuki bir sürü yemek yapmıştım,Barbun fasulye,yaprak sarması,biber dolması falan...

Sürpriz yapacak galiba...kaydirigubbakcemile3 :asigim:

canım benım erkek fıkrıne cok alıstıgın ve cok ıstedığın ıcın olsa gerek bu duyguların.. senın yerınde olsam bende öyle dusunurdum sanırım.zaten bır kız annesısın 2.kez bu duyguyu yasıyosun ne mutlu sana.sımdıkının kız olması fıkrıne alısmana sevındım.hayallerınde cok guzel ve ılerde ınan bana bırbırlerıne cok destek olucaklar ıyıkı ıkısıde kız dıyceksın.bız 3 kız kardesız bırbırımıze o kadar cok duskunuzkı anlatamam ama esım 2 kardesler 1 tane ablası var bızım kadar bırbırlerıne duskun degıller.kız cocukları daha farklı oluyor.Allah bır avazda kurtarıp hayırla saglıkla kucagına almayı nasıp etsın tatlım.bende kız cocuklarını cok sevıyorum ama senın gıbı erkek fıkrını cok benımsedım kız olursa senın gıbı dusunucem en ıyısı sımdıden hayırlısı dıyıp alıstırayım kendımı :))

Son düzenleme:

canım tebrik ederim %70 dediyse erkektir bence. benim dr um hiç % de li konuşmadı sadece pipiniz hayırlı olsun dedii :teytey: sanırım çok emindi... allahım sağlıcakla kucağına almak nasip etsin canımm a.s.

merhaba güzeller güzeli anne adayları...
ben bugün doktora gittim gördüm oğluşumu kıpır kıpırdı yine 18cm olmuş kuzum...
kızlar yarın göbişimin resmini çekip eklerim bakarsınız kocaman oldu valla ben bile hala şaşkınım..acayip zayıftım ben kemiklerim sayılırdı şimdi dobiş bişey olduma.s

beyaz melekçim canım bende görüyordum öyle rüyalar hiç etkilemesin seni kötü bir rüya gördüğünde sabah kalkınca suya anlat su onu alsın götürsün derler..
bebişine yazdığın yazıda çok etkileyici canım duygulanmamak elde değil yüreğine sağlık..
senin ismin ne canım melekmi?

Anne Adayları--Muh. dog. tar----------Cin Tak.----Yorumcu.com-----icimizden gecen cinsiyet-------gerceklesen------sag veya solda durma durumu

ipeğimu .............1.Temmuz..............Erkek....................Erkek..........................Erkek......................Erkek

derin....................1 Temmuz...............Erkek..................................................Erkek

Menekşeak..............1 Temmuz.............................................................................................................Erkek

HURREM_S.........2 Temmuz.............Erkek......................................................Erkek..........................Kiz

yeşimnur.............2 Temmuz..............Kız.........................................................Kız.........................Kız

bebişimm :)) ....... 3 temmuz...............Erkek.................Kız...............................Erkek.............................................................sagda

Neslivicdan.........3 Temmuz..............Erkek......................................................Erkek

Sweethome.......3 Temmuz..............Erkek.......................................................Erkek.........................Kız

Nezomemo.........3 Temmuz...........................................................................................

Dilara80........................4.Temmuz..............Erkek................Erkek.............................Erkek.........................Kiz.

gaydin..............4 Temmuz......................................Kız...............................Erkek...................................................................sağda
.
Nidya..............4 Temmuz......................................Kız...............................Kiz.........................Kiz
.
Gamze..............5 Temmuz...............Erkek..............................
.
Nurr34..................5 Temmuz..............Kiz..........................Kiz...............................Erkek.........................Kız

Nur....................6 Temmuz...............Erkek.................Kız................................Erkek

Confuse.............7 Temmuz.............Erkek......................?..................................Kiz........................Erkek

Sibel07.............8 Temmuz................Kız.........................................................Kız..........................Kız

portaka.orda.kal..8 Temmuz........Erkek............................Kız

Nazlıbahar.........9 Temmuz...............Erkek................Kız................................Erkek.....................Erkek

Selsin................9Temmuz.............Kız.........................Erkek......................Erkek

Burberry...........10 Temmuz.............Erkek.....................................................Kız

Karen81.............11 Temmuz.........................................................................................................

Rosem..............12 Temmuz...............Erkek...............Erkek..............................Erkek...................................................Sagda

Cankız..............13 Temmuz...............Erkek.....................................................Erkek

eyetkiner..........15 Temmuz...............Erkek.................?...................................Erkek...............................Erkek

Zuzuuum.........15 Temmuz...............Kız........................................................Erkek.................................Erkek

akdas...............16 Temmuz............ ..Erkek..................Erkek..........................Erkek........................Kız

Sarışın01..........16 Temmuz................Kız..................Kız................................Kız

Sibel25............16 Temmuz...............Kız........................................................Erkek

Babaylon..........16 Temmuz.............Erkek..........................................................................................Kız

Amatist74.........16 Temmuz............Erkek............................................................................................Erkek.

Burberry...............16 Temmuz............ ..Erkek..................Kiz..........................

Celine07...........17 Temmuz...............Kız...................Erkek..........................Erkek.......................Kız

çiçeks...............17 Temmuz...............Kız.......................................................Kız

Ebush...............18 Temmuz...............Kız.........................................................Kız

cgulistan...........18 Temmuz..............Erkek...................Erkek.........................Erkek.............................................................solda

annecik-annecik..19 Temmuz.............Kız.......................................................Kız.............................Kiz................................Solda

Aşina..................21 Temmuz...........................................................................Kız

Seraberk.............21 Temmuz.............Erkek.......................................................Kız

Bilge711...........21 Temmuz.............Erkek...................Erkek............................Kız

Seherrr................22 Temmuz...............................................................................

demett..............22 Temmuz.................Kız......................Kız..............................Kız................................Kiz......................................sağda

Adenzar...........23 Temmuz...............Erkek................................................Erkek

Nar.................23 Temmuz...............Erkek..................Erkek.........................Erkek

Altınyürek..........24 Temmuz.............Erkek.................................................Erkek

emusdmrl..........25 Temmuz........................................................Erkek..........................................................................................Sağ

ilsu..................26 Temmuz...............Erkek.................Kız................................Kız.......................Kız....................................Solda

Beyaz Melek.....26 Temmuz................Erkek................Erkek.............................Kız.......................Kız.......................................Solda

sevtapdüzyol......26 Temmuz.................Kız....................Kız..............................Kız

Stardust............27 Temmuz...........................................................................Kız.......................................................................Solda

Kibele ..............28 Temmuz................Erkek..................Kiz............ .................Kiz................................................................sagda

Aytişş..............29 Temmuz.............................................................

Sıla-84.............30 Temmuz.................Kız....................Erkek...........................Erkek

badem.............İkiz Bebek.................2 Erkek.............2 Erkek.......................Kız Erkek...............................biri sağda biri solda

Özleeeemm35........................................Erkek.................Erkek...........................Erkek

Nilayyy...............................................Kız........................................................Sagda.................................Erkek

Aslı........................İkiz bebek......................................................................Kız Erkek

Dilara80 ve zuzum, bebisim nilay icin guncellediiiimmm.. eksikler varsa soyleyin guncelleyelim.

Huzun yili sen listemizde neden yoksun?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…