Yok canim ben de bebek dogduktan hemen sonra gelecegim icin burada yatak falan almama gerek kalmayacak.
bu arada insallah lekelenme kesilmistir. igne ise yarar.
inana hisler her zaman dogru cikiyor.
bademcim gecmis olsun canim. onemli bisey degildir insallah...
bademcim geçmiş olsun tatlım . şimdi okudum üzüldüm ama sorun yoktur bence.lütfen üzülme.ikiz gebeliklerde görüysun yaşanabiliyor.
canım çok geçmiş olsun panik yapma umarım herşey yolundadır:1hug:
bademcim gecmis olsun - kendini uzme. hic bir sorun olmayacak insallah....
bademcim sakın telaş etme..meleklerin çok iyi...stres yapma...iyi düşün...geçmiş olsun hadi bakalım git doktora da rahatla canım
hayırlı haberlerini bekliyoruz
Bademcim geçmiş olsun korkma hiç bişey olmayacak...
günaydın kızlar. bademcim geçmiş olsun önemli bişey yoktor korkma ama sen yinede içini rahatlatmaya git
Mina ailesine ülkesine hayırlı bir evlat olsun inşallah ,Çok tebrik ediyorum..Hepinize günaydın iyi günler geçirmenizi dilerim.........
dün hastaneye gittim arkadaşım doğum yaptı...
küçük kızımız mina dünyaya geldi...
çok duygulandım,çok heycanlandım....2950 kg ağırlığında sağlıklı bi bebişimiz oldu...
allah hepimize o günleri sağlıkla nasip etsin inşallah.....
teşekkür ederim kızlar ama benim iltihabik durum var ilerledi galiba ilaçsız geçecek gibi değil ama kendimi ilaç içmeye ikna etmem lazım biraz tipim yaniiiiiiiiiidelikafadulden
bademcim geçmiş olsun canım üzülme olurmu:teselli:
badem anlattıkalın bu kanın pek de bebekelr ile ilgli gibi görünmediğini gösteriyor.
korkma annesi, onlar içerdi birbirine şaaklar yapıp eğleniyor:)))
ama sen yine doktora gidince haber ver canım.
gaçmiş olsun.
eminim bir şeyin yok korkma
Badem çok geçmiş olsun canım doktora 4 temi gidiceksin iyi haberlerle dön inş. bence de kötü bişey yok rahat ol stres yapma hemen etkileniyor bebecikler annenin ruhsal durumundan zor ama düşünmemeye çalış canım haberlerinizi bekliyoruz.
badem anlattıkalın bu kanın pek de bebekelr ile ilgli gibi görünmediğini gösteriyor.
korkma annesi, onlar içerdi birbirine şaaklar yapıp eğleniyor:)))
ama sen yine doktora gidince haber ver canım.
gaçmiş olsun.
eminim bir şeyin yok korkma
bademcim geçmiş olsun.hayırlı haberlerini bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?