2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Atil beye 2.li testte sonuç yine riskli çıkınca aradım ama ne mümkün gün uğraştım.olmadı şimdi ,kafam öyle karışık ki, memlekete gidiyorum.
Yavrum annesinin memleketine gidiyor.belki orada tıp fakülteisnde de bir doktora giderim ama içim rahat olması için galiab ancak doğurmam laızm.
:)))))))
ya aslıdna içimi ferah tutmak istiyorum saece ve sedece bebeğimi seviyorum.
Kıızm dedim oğlum olarak süpriz yaptı.
Bebeğimi seviyorummmmmm

sweetcim ikili testte kaç çıkmıştı riskin peki
3 lü testin sanirim daha iyi çıktı ona göre
amniyosentez işine gelirsek karar vermesi çok zor gerçektende Allahım yardımcın olsun canım .

canım bence de bebeğin sağlıklı gayet iyi sanırım bebişin annesini bira telaşlandırmak istedi :)))

sweat geçmiş olsun canım doktorun sana bırakmış bi yerde sende kendince araştır sor soruştur ondan sonra kararını ver atıl bey evet çok iyi görümcem amniosentezini orda yaptırmış ve daha usg de bişiy yok bu çocukta demiş vel hasıl sonuçlarıda temiz çıkmış oğlumuzun maşallahı var 7 yaşında şuan.
en azından detaylı usg ye girebilirsin atıl bey olabilir bence arayıp ısrarlı ol durumum çok acil vaktim geçiyor felan diye izah edersen bi araya mutlaka alırlar hatta direk yerinede gidebilirsin bence nişantaşında yeri canım 250 ytl felan diye biliyorum muayne ücretini emin ol usg den sonra kafan rahatlıcaktır. Bence detaylı usg senin çaren canımcım

Badem çok geçmiş olsun canım doktora 4 temi gidiceksin iyi haberlerle dön inş. bence de kötü bişey yok rahat ol stres yapma hemen etkileniyor bebecikler annenin ruhsal durumundan zor ama düşünmemeye çalış canım haberlerinizi bekliyoruz.

teşekkür ederim arkadaşalr ikili testim de sınır gibi bir rakamdı.
ben de yaş 34 doğumd a35 olmuş olacak.
ben bilmiyorum şu ana me düşüneceğimi ama bu ileri tetkiklerden sadece ultrasona sıcka bakıyorum.
allahım sen yanıltma ne olur.
bebeğimi sağlıklı bir birey oalcka dünyaya getirmke neisp et allahım

Yok canim ben de bebek dogduktan hemen sonra gelecegim icin burada yatak falan almama gerek kalmayacak.

bu arada insallah lekelenme kesilmistir. igne ise yarar.

inana hisler her zaman dogru cikiyor.

bademcim gecmis olsun canim. onemli bisey degildir insallah...

bademcim geçmiş olsun tatlım . şimdi okudum üzüldüm ama sorun yoktur bence.lütfen üzülme.ikiz gebeliklerde görüysun yaşanabiliyor.

canım çok geçmiş olsun panik yapma umarım herşey yolundadır:1hug:

bademcim gecmis olsun - kendini uzme. hic bir sorun olmayacak insallah....

bademcim sakın telaş etme..meleklerin çok iyi...stres yapma...iyi düşün...geçmiş olsun hadi bakalım git doktora da rahatla canım
hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bademcim geçmiş olsun korkma hiç bişey olmayacak...

günaydın kızlar. bademcim geçmiş olsun önemli bişey yoktor korkma ama sen yinede içini rahatlatmaya git

Arkadaşlar sabah kalkınca bir de vajinal jel yaptım..Ne olur ne olmaz diye kalan jelleri yanıma almıştım..iç çamaşırımda kan lekelesi falan yok..Ancak o bölgeye parmağımı değdirince parmağım kanlanıyor..Ama geçmek üzere ya da geçmiş gibi çok şükür..Topiği açtığımda mesajlarınızı görünce çok memnun oldum,bana çok moral oldunuz..Ağladım hemen,gözlerim doldu..İnsan böyle bir zamanda destek görünce ne kadar moral buluyor..Hiç birinizi yüzyüze tanımıyorum ama sanki bana sarılıp destek olmuşsunuz,ben de size sarılıp moral bulmuşum kadar iyi hissettim kendimi.Allah hepinizden razı olsun...inşallah tüm bebekler sağlıkla dünyaya gelir.Öğleden sonra 4 te randevum var doktorda..İnşallah iyi şeyler duyarım..Kötü bir şey yok gibi geliyor bana ,umarım kendi kendimi kandırmıyorumdur...

Mina ailesine ülkesine hayırlı bir evlat olsun inşallah ,Çok tebrik ediyorum..a.s.

teşekkür ederim kızlar ama benim iltihabik durum var ilerledi galiba ilaçsız geçecek gibi değil ama kendimi ilaç içmeye ikna etmem lazım biraz tipim yaniiiiiiiiiidelikafadulden
bademcim geçmiş olsun canım üzülme olurmu:teselli:

badem anlattıkalın bu kanın pek de bebekelr ile ilgli gibi görünmediğini gösteriyor.
korkma annesi, onlar içerdi birbirine şaaklar yapıp eğleniyor:)))
ama sen yine doktora gidince haber ver canım.
gaçmiş olsun.
eminim bir şeyin yok korkma

Ben de öyle ümid ediyorum...Keşke gittiğimde cinsiyet öğrensem....:1rolleyes:

swethome canım umarım önemli bişey yoktur ...üzülme bebişinide üzme Allahın izniyle inşh.herşey yolundadır.

Canım inşallah herşey yolundadır senin için de...:1hug:

swethome çok geçmiş olsun canım..inş bi sorun yoktur bebişin iyidir canım..zor bi karar Rabbim yardımcın olsun.. iki test sonucununda sınırda olup aminosentez sonucu çok iyi olan var..inş hayırlı bi karar verirsin canım..:1hug::1hug:

arkadaşlar sağlık ocaklarında iki aşı yapıyorlar.tetanoz ve hepatit aşıları..ben tetanoz aşı yaptırdım,daha doğrusu yaptırmak zorunda kaldım..elimi kesmiştim 8 haftalıkken..dr.da bebeğe bişey olmasın diye yapmıştı.sol kola yapıyorlar..bir kaç gün ağrısını çekiyorsunuz..hatta o tarafa bile yatamıyorsunuz..bazı annelrde ateşlenmelerede yol açabiliyor.yengem aşıdan sonra ateşlenmişti.dr da normal demişti..ama bende sadece ağrı oldu..inş sizlerde kolay geçirirsinz..:1hug::1hug:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…