Selam arkadaşalr 3.lü testi aldık.
Ben gidemedim ama ,
doktor ile yakınım görüştü.
1/349 çıkmış down diğerleri çok iyi demiş.
Sadece amniyosentez yapmanızı öneririm.ancak yapın diye ısrar edecek risk değil.
Kabulk edilen sınır rakamlardasınız demiş.
Doktoru aramaya cesaretim yok.
Ben de böyle olur hep ,korktuğum şeyi erteliyporum.ama içimdn geçeni söyleyeyim.bebeğim içimde kıpırdanırken ,bn amnisentezdi bilmem ne idi felan çıksada ben bebeğimi kimseye vermek istemiyorum.
Onu seviyorum ben.
Korku ile yaşamak sitemiyorum ama ,o kadar stresi de çekip ,tedirginde olmak istemiyorum.
Aslında amnisentrez yaptırmak sitemiyorum.işin açığı.siz ne düşünürdünüz.acaba.
Yine araştıracağım ama kafam şu an aptla gibi.düşünemke sitemiyorum hiç bir şey .bebeğim çok iyi benim
Ben gidemedim ama ,
Sadece amniyosentez yapmanızı öneririm.ancak yapın diye ısrar edecek risk değil.
Ben de böyle olur hep ,korktuğum şeyi erteliyporum.ama içimdn geçeni söyleyeyim.bebeğim içimde kıpırdanırken ,bn amnisentezdi bilmem ne idi felan çıksada ben bebeğimi kimseye vermek istemiyorum.
Onu seviyorum ben.
Korku ile yaşamak sitemiyorum ama ,o kadar stresi de çekip ,tedirginde olmak istemiyorum.
Yine araştıracağım ama kafam şu an aptla gibi.düşünemke sitemiyorum hiç bir şey .bebeğim çok iyi benim
Ya aşı hiç aklıma glemdi benimde.
Ve ben 17. Haftadayım.sağlık ocağına felan da kayıt olmadım.
Dokotra da soramadım ne yaapcağız bakalım.
Zaten aklım karışık
canım benimde olmuyordu şimdiye kadar ama 2-3 gündür berbat midem bulanıyor ve öğürüyorum bendede bailadı :teselli:
Ben gidemedim ama ,
Onu seviyorum ben.
Yine araştıracağım ama kafam şu an aptla gibi.düşünemke sitemiyorum hiç bir şey .bebeğim çok iyi benim[/quo
ben de amniyosentez fikrinden pek hoslanmiyorum. kabul edilir rakamlar icindesin demis doktor. bence sorun yok. canini hic sikma. tabi ki senin kararin ama doktorlar oneririm falan deyince insan dayanamiyor, icine kurt dusuyor herseye baktirsin istiyor. ama ozellikle amniyosentez isi riskli de oldugundan ben yaptirmayi dusunmuyorum eger oyle birsey onerirse doktorum.
swethome bence de amniyosentez den önce ayrıntılı ultrasona girmelisin canım bence tealş yapılacak bişey yok.. merak etme
atıl yüksel nerede canım ,muayene ücreti nekadar birde
maşallah çok yakın bi tarihmiş :) insan randevu tarihi gelene kadar doğurur herhalde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?