2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bademcim inşallah güzel haberle dönersin belki bi kızın bi de oğluşun olduğunu öğrenirsin süper olurrr...

bademcim inşallah güzel haberle dönersin belki bi kızın bi de oğluşun olduğunu öğrenirsin süper olurrr...

Ayy canım inşallah ya kısmet işte..Aslında cuma akşam 6 ya başka dr randevum vardı...Bu gün için başka dr dan acele randevu aldım..Sabah gitmek isterdim ama dr un bazı doğumları varmış bu gün..:sm_confused:

Anca 4 ü beklicem..Güzel şeyler duyayım diye dua ediyorum hep...:Saruboceq:

bademcim tekrar geçmiş olsun canım naılsın kanaman nasıl oldu korkma canım yoktur bebişlerinin bişiyi akşama güzel haberlerini bekliyoruz cinsiyetlerinide öğrenirsen süper olur a.s.

inşallah canım sana dua edicemm :Saruboceq:
izmir size iyi gelecek güzel haberlerle bebişlerinin cinsiyetini öğreneceksin sana sürpriz yapacaklar :Saruboceq: inşallah canımm

bademcim tekrar geçmiş olsun canım naılsın kanaman nasıl oldu korkma canım yoktur bebişlerinin bişiyi akşama güzel haberlerini bekliyoruz cinsiyetlerinide öğrenirsen süper olur a.s.

iç çamaşırımda bişi yok..tuvalete oturunca tuvalete aktı akan..bir iki minik pıhtı düştü bir de...sabah sadece parmağımı değdirdiğimde kan vardı..azalmıştı..inşallah tamamen geçmiştir....

inşallah canım sana dua edicemm :Saruboceq:
izmir size iyi gelecek güzel haberlerle bebişlerinin cinsiyetini öğreneceksin sana sürpriz yapacaklar :Saruboceq: inşallah canımm

Ben İzmir de çok mutluyum..Ama bu gün dr güzel şeyler söylerse daha da iyi olacağım..Çok sağol canım..Ben de hem kendim için hem de tüm anneler için dua ediyorum...:1hug:

Sağlı ocağına gitmeyi yada aşı durunmunu unuttum telaştan doktara soracakım ya offfffff
şimdi de canım aramak istemiyor.

meraba anneler
tetanoz aşısı konuşulmuş..
bazen 5 doz bazen 3 doz yapıyorlar..
ben yazın tek doz da yaptırmıştım
elimi blendrla doğramıştımdelikafadulden aslında paslı değildi ama eşim ısrar etti
kolum 1 hafta kalkmamıştı aşı bana ağır geldi
ama herkese aynı etkiyi yapmaz
doğum sırasındada yapıyorlar galiba

bademcim akşama güzel haberlerini bekliyoruz
cinsiyetlerinide öğrenirsin belki

İnşallah güzel haberlerle gelirim.Sizlerle paylaşacağım...:1hug:

kızlar doktorum bana asıdan falan bahsetmedı
10 gun once testler yaptırmıstık kızamıkcık falan hepsı temız cıktı
ayrıca ılk hamılelıgımde doktorum bana ası falan yaptırmamıstı

evet canım banada dr um söylemedi sağlık ocağından söylediler. dr uma sordum tetanozdur yaptır dedi. benimki haftaya 16. hafta dan sonra yapılıyor dedi 16. haftamda gitmeyi düşünüyorum ne kadar korksamda yaptırcamm :)))

Kıslar ya ben hastanemin hemşiresi ile konuşmuştum artık eğer doğum burada olacaksa doktorunuz istemez dedi ameliyat sırasında eskiden ürünler paslı felan oluyomuş y ao yüzden kesin istiyolarmış ama artık aletlerin hepsi son teknoloji ile hijyeni sağlanıyor dolayısıyla gerek yok diyormuş ama ben genede kendi doktorumada sorucam

badem cnm geçmiş olsun yat bol bol dinlen şimdi saatler gecmek bilmez doktora gidene kadar... güsel haberlerle dön....

kızlar biliyormusunuz bu anlamda sağlık ocakları daha çok ilgileniyor banada sağlık ocağındaki ebe söyledi 4.aydan sonra gel 2 tane aşın var yapalım dedi...

kızlar topuklu ayakkabı giymeye devam ediyormusunuz
ben aslında giymiyorum rahat ayakkabılar giyiyorum
hangi aydan sonra giyilmiyor
bugün giymem gerekiyor sakıncası var mı
bilen varsa yardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…