2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Göbekte kaşıntı yok bende vucudumun bazen farklı yerlerinde oluyo göğüslerimde sık oluyo mesela sırtımda felan pis kandan ötürü olabilir diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum
Ama göbek kaşıntısı çatlak habercisi olabilir sürekli nemli tutmaya çalış bence
doktorum piyasadaki ürünlerin biri diğerinden farklı değildir şunu al demicem dedi sadece hergün farklı kullanabilirsin dedi bir gün bebe yağı bri gün badem yağı birgün kakoo yağı kullanabilirsin önemli olan nemli kalması dedi
Alacağın kiloya ve genetik olmasına bağlı dedi
Birde eczanelerde pregnacare diye bir krem varmış oda sık kullanılırmış isteyen olursa diye yazıyorum size

yaa kizlar bisey soracam - benim bastan beri hic mide bulantim olmadi. az once kahvalti yaptim, bir mide bulantisi, zor kostum tuvalete ve cikarttim. bu zamanlarda mide bulantisi olur mu ki? yoksa usuttum falan mi acaba?

canım , benim de hiç olmamıştı ama son 1 haftada bsr kaç gece ağız kurulğum yeniden başladı ve su içiyorum biraz , 5 dk. kadar sonra ne var ne yok çıkarıyorum kafamçokkarıştı

evet canım tatlı badem yagı dogal oldugunu soyledı bebek yaglarında kımyasal madde varmıs malesef hatta bebek pudrasını bıle onermıyor kımyasal madde ıcerıyormus
benım doktorum herseyın dogalından yana acıkcası hatta gerekmedıkce ilaçlarımı bıle kesıyor ara verdırıyor

Kzilar bana da dua edin 1 saat sonra randevumn var. bebegimi 6+1 minnacik nokta kadarken gormustum. bebek bile dgeildi. titreyen birsydi. kalbi piti pitiydi. simdi artik buyumus bebek olmustur insallah ve 7 haftadir gormeigim icin cok tedirginim. insallah sagliklidir oradadir benimledir.

gece hic uyuyamamdim. uyusam da hep ultrasona gtiim ruyamda. sol kasigim cok agriyor. 5 sn de bir giren bir agri var. ilk defa oluyor. korktum gece. ruyamda camasirimda biraz kan vardi. diyorum ki artik yapabilecegim bir sey yok. dusecekse ne yaparsam yapayim dusecektir falan diyorum ruyamda.

Allah im sen koru. Lutfen bizim icin dua edin. hayirli haberlerle donerim insallah.

ay bir de bir şey daha soracam göğüslerimde sızlama var hele gece sanki süt geldi gelecek hatta gece rüyalarımda hep bebek emziriyorumdelikafadulden

canım ınsallah hayırlı haberlerle gelırsın dualarım senınle
ınsallah cınsıyetınıde gosterır bebıs :asigim:

merhaba anneler.
masallah yıne sayfalar bırıkmıs ne gusel muhabbet etmısınız.
kıbelecım tedırgınlıgını cok ıyı anlıyorum uzun sure doktora gıtmeyınce maalesef oyle oluyor ınsan.
bu arada bende haftasonu yada cuma gunu baska bır doktora gıdecem bebegımı gormek ıcın.:lepi:
bakalım ne dıcek doktorumuz.hihoyyyt
artık sabrım kalmadı.kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
kibelecim ne güzel kocaman görecen şimdi bebeni güzel haberlerini bekliyoruz .hüzünyılı purdayı bende kesinlikle tavsiye etmem özellilkle bebek ufakken ıslak mendilde kullanmayı düşünmüyorum pamuk ve ılık bir su işimizi görecek bence dahaçok vaktimiz var deneyimli annelerden bilgiler alırız bende deneyimliyim ama 8 sene geçti unuttuğum şeyler olabilir hata bir konu açalım bebek bakımı hakkında biligleri paylaşalım bize çok faydalı olacaktıra.s.

Ah canım senin adına bende çok heyecanlandım
şimdi görünce şoka girersin neredeyse 2 ay oldu görmeyeli
güzel haberlerle bekliyouz seni inş

aynen canım katılıyorum sana ben herseyın dogalından yanayım
dedıgın gıbı daha cok var zamanla yavas yavas daha tecrubelı olacagız ınsallahkaydirigubbakcemile5

cinsiyet konusunu en çok ben merak ederdim ama artık bu konuya canım çok sıkkın.................hiçbir doktordan cinsiyetle ilgili yorum duymak istemiyorum..acayip gerginim bu konuda...........bi bebek ya kızdır ya erkek..............emin değilsen henüz belli değil dersin olur biter..................
kendi doktorum ki çok güvenirim kıza benziyor dedi........................
gerçi doktorum da % 100 demedi çok emin değilim dedi.........

şimdide dün bi profesör erkeğe benziyor dedi................bu ne şimdi ne demek benziyor demek..............

ben çok üzgünüm dünden beriii hatta size bile söylemeyecektim ama dayanamadım...
ben kızımı çok seviyorum ve başka bi doktorum kızımı erkeğe benzetmesine çok şaşırdım..........aklımı karıştırdı..belki de boşuna....keşke gitmeseydim............

şimdi cumartesi kontrolüm var kendi doktorumla,,,
cinsiyetini sormaya korkuyorum

kıslar bu arada her ay adet donemınız geldıgınde sıvılce felan cıkıyormu sızden?
normalde bende sıvılce yok ama her ay adet donemım geldıgınde cok ılgınctır sıvılce cıkıyor.kaydirigubbakcemile3

rosem ve kibele canlarım inşalah bebişleriniizi sağlıkla görürsünüz oku oku bitiremedim walla beyaz melekcim seninde tedirginliğini anlıyorum fakat sağlıklı olması cok daha önemli deilmi inş.allah gönlüne göre verir

canım aslında soyledıklerınde cok haklısın.
doktorlar emın olamadıkları zaman kıza yada erkege benzıyor dıyorlar.
benım bır akrabamın ıkız bebeklerı olucaktı.ankarada hacettepeye gıdıyordu hemde doktorları prof du.
9 ay boyunca bebegın tekı kız tekı erkek dedıler ama ıkısıde kızmıs meger ıkız kızları oldu.
bazen doktorlar yanılabılıyor bırde bebegın cınsıyet organı sısebılıyormus o zamanada kızı erkek sanıyorlarmıs.
zaten erkek bebeklerı testıslerınden bılıyorlarmıs.
bakalım cumartesı gunu doktorun ne dıcek.
ALLAH gonlune gore verır ınsallah.guzel haberlerle donersın.:Saruboceq:

kızlar topuklu ayakkabı giymeye devam ediyormusunuz
ben aslında giymiyorum rahat ayakkabılar giyiyorum
hangi aydan sonra giyilmiyor
bugün giymem gerekiyor sakıncası var mı
bilen varsa yardım

3-4 cm topuğun zararı yokmuş canım , hatta düz taban aykkabılar zararlıymış topuklu ayakkabılar kadar .
olmazsa topuklu ayakabılarını yanında götür , giymen gereken ortamda giyer işin bitince hafif topuklu ayakkabılarnı giyersin yerimseniben

rosem cinsiyetini öğrenmedin sen sanırım bakalım gösterecek mi yaramaz
evet canım henuz ogrenmedım bakalım ne yapıyor bızım yaramaz.ınsallah gosterır.cok terbıyelı takılmaz.kaydirigubbakcemile3

amın canım ınsallah bebegım ıyıdır cok uzun zaman oldu bebegımı gormeyelı o kadar cok merak edıyorum kı artık subata kadar dayanamıcam.delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…