yaa kizlar bisey soracam - benim bastan beri hic mide bulantim olmadi. az once kahvalti yaptim, bir mide bulantisi, zor kostum tuvalete ve cikarttim. bu zamanlarda mide bulantisi olur mu ki? yoksa usuttum falan mi acaba?
slm aa neden ki doğunca bebeği her yıkadığımızda bebek yağı ile yağlarız hatta ben halen kışın kızımı yağlarım cildi çok kurur yoksa .kaşıntı olayı bendede var benim sezeryan dikişim kaşınoyor gerilmedendir heralde bebekleredemi badem yağı önerdi acaba merak ettim bak şimdi
Kzilar bana da dua edin 1 saat sonra randevumn var. bebegimi 6+1 minnacik nokta kadarken gormustum. bebek bile dgeildi. titreyen birsydi. kalbi piti pitiydi. simdi artik buyumus bebek olmustur insallah ve 7 haftadir gormeigim icin cok tedirginim. insallah sagliklidir oradadir benimledir.
gece hic uyuyamamdim. uyusam da hep ultrasona gtiim ruyamda. sol kasigim cok agriyor. 5 sn de bir giren bir agri var. ilk defa oluyor. korktum gece. ruyamda camasirimda biraz kan vardi. diyorum ki artik yapabilecegim bir sey yok. dusecekse ne yaparsam yapayim dusecektir falan diyorum ruyamda.
Allah im sen koru. Lutfen bizim icin dua edin. hayirli haberlerle donerim insallah.
kibelecim ne güzel kocaman görecen şimdi bebeni güzel haberlerini bekliyoruz .hüzünyılı purdayı bende kesinlikle tavsiye etmem özellilkle bebek ufakken ıslak mendilde kullanmayı düşünmüyorum pamuk ve ılık bir su işimizi görecek bence dahaçok vaktimiz var deneyimli annelerden bilgiler alırız bende deneyimliyim ama 8 sene geçti unuttuğum şeyler olabilir hata bir konu açalım bebek bakımı hakkında biligleri paylaşalım bize çok faydalı olacaktıra.s.
canım benım..:1hug:hadi bakalım rozem çok heycanlandım bakalım nasıl bebişin....
canım aslında soyledıklerınde cok haklısın.cinsiyet konusunu en çok ben merak ederdim ama artık bu konuya canım çok sıkkın.................hiçbir doktordan cinsiyetle ilgili yorum duymak istemiyorum..acayip gerginim bu konuda...........bi bebek ya kızdır ya erkek..............emin değilsen henüz belli değil dersin olur biter..................
kendi doktorum ki çok güvenirim kıza benziyor dedi........................
gerçi doktorum da % 100 demedi çok emin değilim dedi.........
şimdide dün bi profesör erkeğe benziyor dedi................bu ne şimdi ne demek benziyor demek..............
ben çok üzgünüm dünden beriii hatta size bile söylemeyecektim ama dayanamadım...
ben kızımı çok seviyorum ve başka bi doktorum kızımı erkeğe benzetmesine çok şaşırdım..........aklımı karıştırdı..belki de boşuna....keşke gitmeseydim............
şimdi cumartesi kontrolüm var kendi doktorumla,,,
cinsiyetini sormaya korkuyorum
kızlar topuklu ayakkabı giymeye devam ediyormusunuz
ben aslında giymiyorum rahat ayakkabılar giyiyorum
hangi aydan sonra giyilmiyor
bugün giymem gerekiyor sakıncası var mı
bilen varsa yardım
evet canım henuz ogrenmedım bakalım ne yapıyor bızım yaramaz.ınsallah gosterır.cok terbıyelı takılmaz.kaydirigubbakcemile3rosem cinsiyetini öğrenmedin sen sanırım bakalım gösterecek mi yaramaz
rosem ve kibele canlarım inşalah bebişleriniizi sağlıkla görürsünüz oku oku bitiremedim walla beyaz melekcim seninde tedirginliğini anlıyorum fakat sağlıklı olması cok daha önemli deilmi inş.allah gönlüne göre verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?