benim de 1-2 gündür çok başım ağrıyor...
Dün hazır izinliyken bi profesöre gittim bursa da..............
Ama koskoca profesör güzelim kızımı büyük ihtimal erkeğe benziyor ama tam dönmedi dedi.
benım gobısımde cok kasınıyo doktorum catlamasın dıye krem verdı gercekten cok mukemmel butun kasıntısını alıyo
%99 naturel mis gıbı meyve ve çiçek :1rolleyes:kokuyo tavsıye ederım
yaaaa walla çok ii olur adı ne kermin ben yoksa ölcem kaşıntıdan çok kaşınıorum....yerimseniben
cinsiyet merakından mı gittin canım yine
sanirim en net 16. haftada falan öğreneceğiz biz cinsiyetini
MUNI-X
ANTI-STRECTCH LOTION:CüvCüv:
kızlar bende nisan annesi olucam kısmetse.benım gobısımde cok kasınıyo doktorum catlamasın dıye krem verdı gercekten cok mukemmel butun kasıntısını alıyo
%99 naturel mis gıbı meyve ve çiçek :1rolleyes:kokuyo tavsıye ederım
benim de 1-2 gündür çok başım ağrıyor...
Dün hazır izinliyken bi profesöre gittim bursa da..............
Ama koskoca profesör güzelim kızımı büyük ihtimal erkeğe benziyor ama tam dönmedi dedi.
bende söyledim 1 ay oldu sanırım
sen neden söylemiyosun yani işten çıkartma durumundan dolayımı yoksa başka bişiymi bazı firmalar hamile çalıştırmak istemez çok fazla izin kullanması gerektiği için.
kızlar bende nisan annesi olucam kısmetse.kullandığın kremin adını verirmisin. ben daha çatlamaya başlamadım ama bebe yağı ve badem yağı kullanıyorum sen memnunmuşsun. bende alıyım doğal olması dikkatimi çekti..
.
kızlar bana doktorum 16.haftadan önce kullanmamanm gerektiğini söyledi...16. Haftaya kadar bebek yağı yeterli dedi
selam herkese,ben de kasinti falan hic birsey yok ama alt karin bolgemde 2 3 gundur gelip giden bir agri var yuruyuncede geriliyor,tabi ben de geriliyorum acaba kotu biseymidir.persembe doktora gidicem ama bekleyemiorummm bebegimi cok merak ediyorum
slm aa neden ki doğunca bebeği her yıkadığımızda bebek yağı ile yağlarız hatta ben halen kışın kızımı yağlarım cildi çok kurur yoksa .kaşıntı olayı bendede var benim sezeryan dikişim kaşınoyor gerilmedendir heralde bebekleredemi badem yağı önerdi acaba merak ettim bak şimdicanım ben bebek yagını doktoruma sordum hıcbır faydasının olmadıgını soyledı
hatta bebeklere bıle tavsıye etmıyor badem yagı olabılır cunku dogal dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?