• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

evet canım , kontrolden mutlu ayrılmak ve dr.un hakkında iyi düşüncelerde olmak insanın kafasını da rahatlatıyor a.s.
sen tüp bebeği yapan dr.una mı gidiyorsun takibe yoksa oradan başka br dr.a mı ?

Canım tüp bebeği yapan doktoruma arada bir görünüyorum.O zaten Kocaeli de...

2 haftalığına izmirdeyim canım.Burada bir kaç doktora görüneceğim...
Bolu da da 2 ayrı doktora gidiyorum...a.s

canım çok geçmiş olsun çok zordur onun sancısı bilirim ben 16 tane taş düşürdüm bu zamana kadar bir tanesindende operasyon geçirmiştim..bol su içmek gerçekten çok iyi geliyor...inşallah bir an önce dökersin kumları...

Ben de ne biçim okuyorum mesajını Allahım yarabbim ya...

Bu zamanda operasyon olmak çok iyi geliyor diye okumuşumkaydirigubbakcemile3

Çok geçmiş olsun sana da canım:1hug:

Nilaycım sana da çok geçmiş olsun güzelim .seninki daha zor .tas adı üstünde sancısı da düşürmesi de bir dert

bademcim muayenelere iyi para yetşitiriyosun vallahi :)))

Canım ssk karnesiyle gittim hep..Dünki doktorda özel muaynanesi vardı..Ama eşim doktor olduğu için para almadı..Doktorlar doktorlardan ve doktor eşlerinden para almıyorlar pek....:utangac: Normalde dün gittiğim doktor 150 ytl alıyor..

Ben de ne biçim okuyorum mesajını Allahım yarabbim ya...

Bu zamanda operasyon olmak çok iyi geliyor diye okumuşumkaydirigubbakcemile3

Çok geçmiş olsun sana da canım:1hug:
ay alemsin bademimdelikafadulden güldürdün beni...
Nilaycım sana da çok geçmiş olsun güzelim .seninki daha zor .tas adı üstünde sancısı da düşürmesi de bir dert

saol canımcım..evet valla çok zor kimsenin başına gelmesin taş kum falan...

Kızlar buarada dr cinsiyetini sordum .gerçi bacak arası açık görünüyor ama bir tahminde bulunamam dedi .bu haftalarda pek ayırt edilemiyor dedi .16 haftalıkken kendi dr un söyler sana doğrusunu dedi .gıcık şey nolcak :))) kız benim bebeğim diyorum bu haftalarda anlasılmaz dedi yineledi :(((

Merhaba bu gün gene ultrasona girdimkaydirigubbakcemile3

biri 70 mm diğeri 76 mm..

Bu doktor kiloları farklı gördü..biri 98 gr diğeri 100 gr..

Beslenmeleri,gelişimleri ve omurga yapıları çok iyi dedi...

Biri kıza benziyor gibi dedi...:1rolleyes: :asigim:

Biri parmağını emiyordu...:nazar: :nazar:
ayy yirim ben onları maşşallah demek kıza benziyor inşallaah diğeri de erkektir..bi kızın bi oğlun olur...
merhaba temmuz annelerı.
nasılsınız bakalım?
bugun cok fazla katılım yok gıbı.beyaz melek sen olmayınca buranın tadı olmuyor canım nerelerdesın..:1hug:
bu arada bende cuma gunu bebegımı gormeye gıdıyorum randevumu aldım.:teytey:
cok heyecanlıyım bakalım yenı doktorumuz ne dıcek.:dance::dance:

bırde arkadaslar gecmısı okudumda bebek hareketlerı konusunda neden bu kadar hıssedemeyız dıye ısrarcı davranılıyor halen anlamıs degılım.
bılgı amaclı yazıyor olabılırsınız ama burda sadece hıssettıklerımızı paylasıyoruz.
kimimiz erken hıssederız kimimiz gec.ıllakı 18.haftanın ılk gunu hıssedecez dıyede bırsey yoktur..kaydirigubbakcemile

sımdı hazıran annelerıne baktım orda da cogu kısı 18.haftadan once hareketlerı hıssetmıs.
erken yada gec,gaz hareketı yada bagırsak hareketı.
ama bana gore ve bırkac arkadasa gore bebek hareketı.hihoyyyt

hepımız hamıleyız ama cogumuz cınsıyetı ogrendı kımımız halen beklemede.
tıpbende cınsıyet ogrenme 16.haftadan once olmuyor ama cogu kısı coktan ogrendı bıle.

ıster bu konuda ben ve benım gıbı dusunen arkadaslara katılın ıster katılmayın.
ben sadece hıssettıklerımı yazıyorum yanılma payım elbette olabılır ama her zaman hep aynı tarafta ve hep aynı sekılde gaz hareketı yada bagırsak hareketı olacagınıda sanmıyorum.yerimseniben
sevgıler.:enbuyukkk:kaydirigubbakcemile3

canım benimmm geldim şimdi burdayımmm teşekkür ederim
yokluğumu hissetmen ne güzel.....
ben bebek hareketleri konusunda sana katılıyorum....
katılıyorum derken öyle tekma atmıyorlar elbette ki bunu demenk saçma olur...
ama en azından bi çoğumuz bebeğin ne tarafta olduğunu hissediyoruz.....
benim doktorum da 16. hafta civarında hafif hafif hissetmeye başlarsın dedi...
göbek bölgesinde az yağı olan anneler bebek hareketlerini daha erken hisseder dedi...
sonuçta hamilelikten önce de gaz ve bağırsaklarımız vardı ama hissetmiyorduk şu an hissetklerimizi...
ben henüz hissetmedim öyle seyirme falan sadece bebişimin dolgunluğunu ve varlığını hissediyorum....
öyle çok güçlü tekmeleri de 20.haftalarda duyarız heralde...

arkadaşalr siz olsanız amniyosentez yaptırı mıydınız
kafam çok karışık?
ben olsam yaptırmazdım
ben ce çok sağlıklı bebişin..zaten bi problem olsa us g ve detaylıda % 80 i belirleniyo...

Bebişlerimin fotoğraflarını gördün mü teyzesi...:asigim: :asigim:

ayyyy gördüm canım çok tatlılar çok:1hug:

kızlar arada reklam gibi oluyor biliyorum ama bu hastane ve doğum ücretleri topiğini başka başlıkta temmuz anne adayları kategorisinde açtım. Bilgisi olan arkadaşlardan katılım rica ediyorum...teşekkürler..:=)

canım ssk karnesiyle gittim hep..dünki doktorda özel muaynanesi vardı..ama eşim doktor olduğu için para almadı..doktorlar doktorlardan ve doktor eşlerinden para almıyorlar pek....:utangac: Normalde dün gittiğim doktor 150 ytl alıyor..

hee iyi ozaman tatlım .

bende bebişimi özledim çok kızlar..........
Bakalım cumartesi günü göreceğimmm umarım bana el sallar :::)))))))))))))

kızlar arada reklam gibi oluyor biliyorum ama bu hastane ve doğum ücretleri topiğini başka başlıkta temmuz anne adayları kategorisinde açtım. Bilgisi olan arkadaşlardan katılım rica ediyorum...teşekkürler..:=)

Canım iyi olmuş açtığın konuyu..Ben de bakayım..Kronick bana medipolü önerdi..İllaki yeni doğan yoğun bakım ünitesi olan bir hastane olmasını istiyorum...a.s

bende bebişimi özledim çok kızlar..........
Bakalım cumartesi günü göreceğimmm umarım bana el sallar :::)))))))))))))
beyaz melek demek sende cumartesı gıdyorsun.hihoyyyt
bende cuma gunu gıdecem .. cok heyecanlıyım.delikafadulden

Son düzenleme:
Arkadaşlar bakın 4 boyutlu ultrasonun marifetlerine...a.s.

Tüm bu özellikleri ile 4 boyutlu ultrason aşağıda belirtilen konularda tanı ve teşhis konusunda önemli bir yere sahiptir:
Bebeğin doğum haftası ve cinsiyetinin 12. hafta sonunda belirlenmesi
Bebeğin gelişimsel analizi
Çoğul gebeliklerin ayrıntılı bir şekilde değerlendirilmesi
Rahmin yapısal problemlerinin teşhisi
Plasentada oluşabilecek anomalilerin saptanması
Anormal kanamaların sebeplerinin teşhis edilmesi
Ektoptik (dış) gebeliğin tanısı
Yumurtalık tümörleri, kistleri, polip ve miyomlarının teşhisi
Plasentanın yerleşiminin (lokalizasyonunun) belirlenmesi
4D Ultrasonların Klasik (Geleneksel) Ultrasonlara Göre Üstünlükleri
Rahim içindeki fetuste oluşabilecek anomalilerin daha erken ve daha doğu bir şekilde tanınmasında önemlidir. Bunlar arasında özellikle;
Spina Bifida (Omurgada oluşan açıklıklar) veya ensefalosel gibi (beynin kemik yapıdan dışarıya sarkması) gibi santral sinir sistemi ile ilgili problemlerin tespiti
Yarık damak ve yarık dudak anomalilerinin tespiti
Down sendromu gibi kromozomal anomalilerde bebeğin özellikle de yüzü olmak üzere fiziksel görünümünün izlenmesi
Bebeğin el ve ayakla ilgili anomalilerin daha net ve doğru şekilde teşhis edilebilmesi
Gastroşizis veya omfolosel gibi karın ön duvarında olan defektler sonrasında batın organlarının dışarıda olması anomalilerinin daha erken hamilelik haftalarında tespiti
Bebeğin cinsiyetinin daha erken bir dönemde tespiti sayılabilir.

evet bademcim bende yeni doğan ünitesi olsun istiyorum ama hala karar verebilmiş değilim , sema mı medical park mı karışmış durumdayım.medipol içinde çok iyi diyorlar.bazen çok iyi gibi gözükmeyen hastanelerden de tavsiye alıyorum arkadaşlardan..sanırım 9. aya kadar böle düşünüp durucas..

benim gittiğim hastane o akdar lüks değil ama yeni doğan ve yetişkin yoğun bakım var.
gerek olmaz inşallah hiçbirimize.
fakat çoğu hastanede yeterli syıda yatak olmuyor esas ona bakmak laızm.

Arkadaşlar benim riskli ve ikiz olduğu için erken doğma ihtimalleri % 90...Bu yüzden erken bir zamanda buna karar vermem lazım..Ayrıca illa SSK sı olsun istiyorum...Ayrıca Medipolün Asya tarafında olması benim için daha iyi..Araba ile taa Avrupa yakasına gitmek ve İstanbulun trafiği çekilir gibi değildir..Annem de gelicek zaten...İstanbulda akrabalar var ama ben kimsenin rahatını bozmak,kalmak istemiyorum...İzmiri tercih ederdim ama bazı özel nedenlerden dolayı izmir de değil istanbul da yapacağım..Annem de Allah razı olsun gelip bakıcak bana ve torunlara...:1hug:

gördüm ben karencim ama sadece ist. olunca benim işime gelmedi açıkçası :bbo:
TR genel olsaydı keşke , neyse o da açılır bir gün yerimseniben

beyaz melek demek sende cumartesı gıdyorsun.hihoyyyt
bende cuma gunu gıdecem .. cok heyecanlıyım.delikafadulden
Evet tatlım cumartesi gideceğim kendi doktoruma bakalım napıyo minik melek...
hadi bakalım sende çok özledin git de gör annesi ne kadar büğümüştür meleğin...
bakalım prensin mi prensesin mi gelecek...

Benimkilerden biri hem selam verdi hemde parmağını emiyordu....kaydirigubbakcemile3:asigim:

ayyy yirim ben onun parmağını maşallah kuzuya ya..allah nazardan sakınsın inşallah:nazar::nazar:

Back
X