2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Ben de yiyebilceğimizi sanmıyorum bitanem....:1rolleyes::asigim:

ben şimdi bu pc nin başından kalkıp benim kocacığımı yemeye gidiyorum
bana neden böyle pasta göndermiyosun sen diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kıskandım valla bu pastayı ben bende istiyorum bana ne kaydirigubbakcemile3
yazık adama bu gece yandı elimden kaydirigubbakcemile3

Allahım herkes eşine bebeklerin doğumunda ne hediye alsam diye düşünüyor...Şimdi hediyeyi ben bekliyorum...:1rolleyes: Çok şımarık gördüm kendimi..Ama düşüncesiz biri değilim...Eşimle tanışma,ilk buluşma,çıkma,sözlenme,nişanlanma,evlilik,doğum günü,yılbaşı hepsinde hediye aldım..Ama bu kez hediye almayacağım .Onun hediyesi 2 sağlıklı bebiş olsun Allahın izniyle...a.s

ben çıkıyorum tatlı anneler
hepinizi çok çok öpüyorum kızlar
eve gitme zamanııı..çok yoruldum bu gün çok stresliydi ama geçti işte..
Eve gidip dinleneyim şimdi.
öptüm

de canım, hakkın güzel annecik...:1hug:a.s.

canım harika bir baba olcak eşin

canımcım onlar hediyeleri alacak , şımartıyorlar ve şımartacaklar da zaten , elleri mahkum sırnaşık şey da bizimki de küçük bir jest olacak . sonuçta babalık da annelik kadar özel bir duygdur ve onlar da bu duyguyu yaşamak için az emek çekmediler ( bizim gibi infertiller yani ) , o yüzden biraz şımartılmak , belki de ilk defa bu kadar az ve öz şımartılmayı bu yüzden çok hak ediyorlar bence yerimseniben

Badem eşin harika bir süpriz yapmış
her erkeğin aklına gelmez .
Sanslısın valla değerini bil

Şeniz
canım kıyılmaz ki buna

kızlar ben geldimhihoyyytbebeğim çok iyiydi ama ben resmen titradim korkudan muayene olurken bile dişlerim birbirine değmiyordu şükürler olsun allahım:Saruboceq:maaşallah yerinde duramıyordu bebişim eeeee anne çok hareketli babada aşırı hareketli ne olacak.ayyy nasılda kocaman olmuş öyle bebeğinizin gelişim,i çok iyi dedi. iğneyi bıraktık çok şükür artık gerek yok dedi ayyyy hergün korkuyla vuruyordum kendime çok şükür.:teytey::teytey:

bademcim çook duygulandım yaa
Allah hiç bozmasın :Saruboceq:
çok tatlısınız:asigim:

Nasılsa burada herkes anne adayı diye buraya yazmakta sakınca görmedim bitanem

İnşallah biz de iyi anne -baba oluruz.Senin oğlun gibi zeki tatlı evlatlarımız olur...:Saruboceq:

olur mu canım tabiki bak bende temmuz annesi değilim
ama burda sizin heyecanınızı mutluluğnuzu görmek beni mutlu ediyor.Şeniz

badem cim bence de eşin harika bi sürpriz yapmış sana geçmiş oku oku bitmedi walla... herşeyin yolunda olması çok güzell çok sevindim :=)

Bence de onların da emekleri çok fazla. Eşim 2 kez ameliyat oldu bu bebek için. Bekledik yine hamile kalamayınca "Gerekirse yine olurum yeterki olsun" diyordu. Hamile kaldım ev işlerini bile yaptı. Canım ne çekse bulup getiriyor. Sürekli bişey istermisin diye soruyor. Onlar fazlasıyla hak ediyorlar. Eğer Onlar olmasa biz şu anda meleklerimize asla kavuşamazdık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…