2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

o nasıl güzel bi pasta öyle canım yaaa , bayıldım delikafadulden
eşine de bravo , çok güzel seçim yapmış :lepi:

CADIARZUbak bu hiç aklıma gelmemişti iyi oldu
bende babamıza güzel bir hediye alayım kaydirigubbakcemile5

Gönderdimm :teytey:.Hay allah ya diyo nerden gördün ağlama dur :jeyyar: .
Beyaz melek senide anlattım balonlarını.Bissürü ağlama ikonu gönderdim,canım kocacım ya panik oluverdi:asigim:

Beyaz melek senide anlattım balonlarını.Bissürü ağlama ikonu gönderdim,canım kocacım ya panik oluverdi:asigim:

ilahi çiçeks alemsin canım ya :roflol:

medipolde kime gidiyorsun.
ŞULE SELVİ canım ismi..sendemi medipole gidiyorsun..

kız paniklendirme kocanı yazık daha çok var bizim kocişlerde yapar jest bizlere dimi ama....hihoyyyt

AYY CANIM YA KIYAMAMM BEN SANA ÜZME YA ADAMCAĞIZI....
OLSUN HERKEZ SEVGİSİNİ FARKLI Bİ ŞEKİLDE İFADE EDER...
EMİNİM EŞİN DE SİZİN İÇİN ÇOK GÜZEL SÜRPRİZLER DÜŞÜNÜYORDUR:1hug:

ŞULE SELVİ canım ismi..sendemi medipole gidiyorsun..

kız paniklendirme kocanı yazık daha çok var bizim kocişlerde yapar jest bizlere dimi ama....hihoyyyt

yok canım.ben bundan önceki hamileliğmde oraya gidiyordum.ikiz gebelikti.ancak 8.haftada bebekler öldü.temmuzda kürtaj oldum.ben seval pata'ya gidiyordum.gerçi memnundum ama kötü bir olay yaşayınca oraya gitmekten vazgeçtim.

Çoğumuzun ilk bebişleri şimdiden öğrensinler canım İkincide zorluk çekmezler,şimdilik böyle örneklerle yardımcı olalım ama ikincide kendiliğinden yapmazsa :mymeka:

çiçeks kullanıcısından alıntı
Alsınlar tabi,insan daha bi şımartılmak istiyo sanki.Hepimiz özeliz nede olsa.
Bu arada bu sitede okumuştum arkadaşın biri doğumdan sonra eşine hediye almayı düşünüyodu.Benimde aklıma yattı bu fikir,şimdiden düşünmeye başladım ne alabilirim diye.Onlarda bize alsın elbette ama o kadar nazımızı çekiyolar,onlarda endişeleniyolar,kontrole gidince ağızları kulaklarına varıyo :) .Yani bu heyecanı başından itibaren bizimle paylaşıyolar o yüzden bende eşimi şımartmak istiyorum.

CADIARZUbak bu hiç aklıma gelmemişti iyi oldu
bende babamıza güzel bir hediye alayım kaydirigubbakcemile5

evet ya çok güzel bir fikir bence de delikafadulden, fazlasıyla hak ediyorlar çünkü ..
ama çok özel bir şey olmalı , o günü ve ondan önceki yaşadığımız heyecanlı bekleyiş günlerimizi hatırlamalı baktıkça yada kullandıkça ...ve bugün kullanıp 3-5 yıl sora kenara kaldırılmamalı yada gözden düşmemeli .
şimdlilk aklıma gelen güzel bir " kum saati " beraber geçirdiğimiz vakitlerin ne kadar özel olduğunu ve bebeğimizi beklerken vaktin-haftaların ne kadar yavaş geçtiğini ama bizim sabırla beklediğimizi simgelesin diye ...
ya da içinde kız yada erkek figürlü bir kar küresi ( water globe ) alırdım . kar küreleri oldumm olası bana huzur verir :1rolleyes:
saat alsam eşim zaten sürekli saat değiştiriyor , yarın öbür gün sürekli takmaz felan ..
kol düğmesi felan sürekli kullandığı şeyler değil , olanları da nadiren kullanıyor zaten .
o yüzden kar küresi yada kum saati alırım sanırım .. kullanmasan da bir köşede özel haliyle durur bence yerimseniben

Star-dust kum saatini tuttum ben çok güzel olur.Çok güzel kum saatleri var orjinal fikir gerçekten.Böyle bikaç seçeneğimiz olsa seçeriz içinden.Çok pahalı bişeye gerek yok zaten,hatırası olsun yeter.

merhaba hanımlar...
giremedim ben de ama bayağı bi ilerlemiş bakamadım walla bugün yoğunuz :) biraz geçmişe bakayım kaldığımız yerden devam ederizz

kıyamam geçmiş olsun canım..bende 7 haftalık bebeğimi kaybetmiştim ve yine kürtajımı aynı doktor yaptı o zaman doktorum medikal parktaydı şimdi medipole geldi daha iyi oldu dediğin gibi medical parkı görünce kaybettiğim bebeğim geliyor aklıma...

nilaycım özlüyorum seni az uğruyosun topiğe daha sık gel bitanemmm

canımsıııınnnn...tatlım giriyorum arada denk gelemiyoruz seninle...:1hug:

Yaaa ben cok fenayım 10 dk.önce oldum. Midem cok bulanıyo, başım acaip dönüyo ama kusamıyorummmmmmm(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Öglen sosisli börek vardı baska bisi yok diye yedim mecburen ama yediklerim aklıma geliyo hep napcam napcam ben ya

çokmu yedin canım bir tane maden suyu içsen iyi gelir belki..

Ateşimde çıkmaya başladı insallah aptal bi borek yuzunden zehirlenmemişimdir. Ben cıkıyorum kızlar, herkese iyi aksamlar. Bişiler bulmaya calıscam hic olmadı daha fena olursam doktora gitcem...

Zuzuuum canım geçmiş olsun, maden suyu falan içsen mideni rahatlatmak için.O sancıyı bilirim ben ya ilk haftalarda çok çektim.Başka şeyler düşünüp kendini oyalamaya çalış yada kusturmaya çalış rahatlarsın en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…