eyetkiner canım oğluşun hayırlı olsunnnnnnnnnnnn çok sevindim:1hug: sende erkek istiyordun demi canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsina.s.
Oyy şunun şekerliğine bak yaaaa
Günaydın meleğim hoşbuldum:1hug:
Aminnn canım teşekkür ederimmm, İnşallah o mis kokularını bizde içimize çekicez, doyamıycaz canım
sen nasılsın canım varmı yeni haberlerr kızçenle ilgiliŞeniz
Ben bugün yine dr a gidicem :dance:
günaydın kızlar..bugün benim dogumgünüm ama içim nedense cok buruk:=(..Allah hayır etsin acaba bebişime mi bişi oldu diorum..korkuyorum
a.s.a.s.a.s. doğum günün kutlu olsun canım
nice yıllara inşallah
canım bende pazartesi doktora gittim ama başka bi profesöre gittim.........
13 haftalıktım gittiğimde...
erkeğe benziyor bebek ama 1 hafta 10 gün sonra kesinleşir dedi şok oldum ama inanmadım............
ben kendi doktoruma güveniyorum gerçi o da emin olamadı kıza benziyor gibi dedi ama olsun benim kızçem olacak
bende kendi doktoruma gidiyorum cumartesi o zamannn kesin % 100 kesinleşir güzel kızım...
sende hayırlı haberlerle gel inşallah bitanem
günaydın kızlar..bugün benim dogumgünüm ama içim nedense cok buruk:=(..Allah hayır etsin acaba bebişime mi bişi oldu diorum..korkuyorum
klitoris şişer çıkıntı yapamış kız bebeklerde bunu ilk kez bu doktordan duydum o yüzden biri kız biri erkek olabilr de dedi.oğlumda çıkıntı var erkek demişti yine 12. haftada doğru çıktı.ben de hep 3 çocuk isterdim ve erkek ama ikiz doğuracağım aklımın ucundan geçmezdi çünkü ailemde hiç yok allahın lütfu işte benim hamileliğimin ilk zamanları hastanede yatarak geçiyor. belki 3.ye cesaret bile edemicektim.allah herkesin kalbine göre versin hayırlısını versin
demett inşallah güzel haberlerle gelirsin bizee heyecanlısındır sen şimdii ayy ne güzell:)))
benim daha var dr a gitmeme((
Merhaba kızlar bikaç gündür midemde ve boğazımda yanma var beni çok rahatsız ediyor.Sizdede varmı böyle bir sorun?Nasıl geçer soda içiyorum işyerindeyim şu anda
Evet canım yaa inan akşam nasıl olacak bilmiyorum-tatlicadiarzu- Yeğenimle geçiririm zamanımı çabuk geçsin diye:asigim:
Sen ayda bir mi gidiyorsun canım?
canım merhaba aslında karın 16.haftada çıplakken 20.haftada giyinikken belli olur ondan çnce belli olması ya çogul gebelikten yada alınan kilolardandır.benim ilk hamileliğimde 20.haftada çıkmıştı.
canım merhaba aslında karın 16.haftada çıplakken 20.haftada giyinikken belli olur ondan çnce belli olması ya çogul gebelikten yada alınan kilolardandır.benim ilk hamileliğimde 20.haftada çıkmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?