2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

eyetkiner canım oğluşun hayırlı olsunnnnnnnnnnnn çok sevindim:1hug: sende erkek istiyordun demi canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsina.s.
Oyy şunun şekerliğine bak yaaaa

canımm çok teşekkür ederim evet içimden geçen gönlümün istediği oldu walla hihoyyyt

allah ım herkesin gönlüne göre versin:Saruboceq:

canım bende pazartesi doktora gittim ama başka bi profesöre gittim.........
13 haftalıktım gittiğimde...
erkeğe benziyor bebek ama 1 hafta 10 gün sonra kesinleşir dedi şok oldum ama inanmadım............
ben kendi doktoruma güveniyorum gerçi o da emin olamadı kıza benziyor gibi dedi ama olsun benim kızçem olacak
bende kendi doktoruma gidiyorum cumartesi o zamannn kesin % 100 kesinleşir güzel kızım...

sende hayırlı haberlerle gel inşallah bitanem

Canım benim Rabbim gönlündekini sağlıkla versin inşallah:1hug:

Bakalım akşam gidicem dr. a inşallah canım teşekkürler

Karen canım nice güzel yıllara eşin ve güsel yavrunla inş.
İçinin buruk olması bir yaş daha yaşlanıyor olmandan olsun :):) Şaka bir yana kötü düşünme arkadaşım içini ferah tut bebeğin sıkı sıkı sana sarılıyor
Can sıkkınlığını bebeğine bişiy oldu diye yorma o ruhsa durum hamilesin gel gitlerin olucak canım
tekrar Nice Güzel Yıllara Canımcım...

günaydın kızlar..bugün benim dogumgünüm ama içim nedense cok buruk:=(..Allah hayır etsin acaba bebişime mi bişi oldu diorum..korkuyorum

canımmm doğum günün kutlu olsun..hihoyyyt
ne güzell doğum gününde bebeğinlesin :CüvCüv: bazen banada oluyor kendimi sıkıntılı hissediyorum hep bu hormonlar yüzünden sanırım...kendini ve bebeğini üzmee:asigim:

bana da söyledi doktorum bunu..........
baNA DA bacaklarının arasında çıkıntı var dedi 12 haftalıktım.........
ama kız da olabilir klitorise de benziyor gibi dedi...........
o yüzden emin olamadım dedi..........
biraz daha gelişip değişmesini bekliyeceğiz dedi...
kızsa küçülecek erkekse uzayacak bu çıkıntı dedi...
hayırlısı inşallah :asigim:

demett inşallah güzel haberlerle gelirsin bizee heyecanlısındır sen şimdii ayy ne güzell:)))
benim daha var dr a gitmeme((

Merhaba kızlar bikaç gündür midemde ve boğazımda yanma var beni çok rahatsız ediyor.Sizdede varmı böyle bir sorun?Nasıl geçer soda içiyorum işyerindeyim şu anda

demett inşallah güzel haberlerle gelirsin bizee heyecanlısındır sen şimdii ayy ne güzell:)))
benim daha var dr a gitmeme((

Evet canım yaa inan akşam nasıl olacak bilmiyorum-tatlicadiarzu- Yeğenimle geçiririm zamanımı çabuk geçsin diye:asigim:
Sen ayda bir mi gidiyorsun canım?

Merhaba kızlar bikaç gündür midemde ve boğazımda yanma var beni çok rahatsız ediyor.Sizdede varmı böyle bir sorun?Nasıl geçer soda içiyorum işyerindeyim şu anda

ahh canımmm o bende uzun zamandır varr. ben de maden suyu içince geçiyor ama tam anlamıyla değil yine başlıyor..

Evet canım yaa inan akşam nasıl olacak bilmiyorum-tatlicadiarzu- Yeğenimle geçiririm zamanımı çabuk geçsin diye:asigim:
Sen ayda bir mi gidiyorsun canım?

evet canım 14. haftamda gitmiştim şimdi 17. haftanın ortalarında gidicem o da üçlü test için ama oğluşumu çook özledimmsenağlama

canım merhaba aslında karın 16.haftada çıplakken 20.haftada giyinikken belli olur ondan çnce belli olması ya çogul gebelikten yada alınan kilolardandır.benim ilk hamileliğimde 20.haftada çıkmıştı.

walla benim göbüşüm çıktıı çok da yemiyorum ama :)))

günaydın kızlar..bugün benim dogumgünüm ama içim nedense cok buruk:=(..Allah hayır etsin acaba bebişime mi bişi oldu diorum..korkuyorum

yeni yaşın uğur getirsin canım ..
umarım tüm beklentilerinin gerçekleştiği bir yaş sürersin a.s.

bende de vardı ılk 2 ay sureklı. aksama kadar mıdem yanardı. am asımdı gectı. bence bır sure sonra gecer star dust senın haftalarında yanıyordu benım de. sanırım betahcg kanda dusunce o da gecıyor. cunku hamılelıgın ılk haftalarında cok sıkıntılıydım. gaz sıskınlık. vucudumda yanma goguslerımde acı sonra hepsı bırden gectı. kendımı hamıle gıbı hıssetmıyorum. bazen unutuyorum hamıle oldugumu . senın kı de gecıcek sanırım

yeni yaşında sağılık ve mutluluk dilerim. bebişnle bu mutluluğun dahada çoğalsın. korkma bişi olmamıştır arkadaşlarında dediği gibi hormonlardan öle pazartesi bende senin gibiydim ama geçti :)

canım merhaba aslında karın 16.haftada çıplakken 20.haftada giyinikken belli olur ondan çnce belli olması ya çogul gebelikten yada alınan kilolardandır.benim ilk hamileliğimde 20.haftada çıkmıştı.

Bu konuda sana katılmıyorum, benimde ikinci bebeğim olacak bu.
Karının çıkması kişinin yapısıyla ilgili.Eğer iç karnın genişse 3. aydan sonra çıkmaya başlıyor, eğer iç karnın hiç yoksa benim gibi ilk ayda başlıyor belli olmaya, ki ben kilolu değilim, şu an kocaman karnım var-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…