2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

inşallah rüyandaki gibi kolay bir doğumla ama zamanında ve sağlıcakla alırsın bebeğini :1hug:
ilginçtir , aynı rüyayı , tıpa tıp ayyyyynısını bir kaç sene önce ben de görmüştüm ..
rüyalarda da mı ekonomiye gidiliyor ne :roflol:

melekcim benim için hiiiiç farketmez bi tane kızım olabilir mesela ama iki oğlan da olabilir.ilkini erkek istiyordum evet ama şimdi ikinciler hiç umrumda diil sadece merak ediyorum neyse bilmek istiyorum

HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH CANIM
ALLAH GÜZEL GÖNLÜNE GÖRE VERSİN:1hug:

Yerim onun munnunuuuuŞeniz

Maşallah canım çok sevindimmmm ense kalınlığı gayet iyi, testin sonucuda iyidir inşallah merak etme

gün sayarsın şimdi sen:1hug:

Ben mecburen 1 şişe soda içtim biraz rahatladım sanki.Elma,soda,yoğurt, ayran iyi geliyormuşş mide yanmasına aklınızda bulunsun bayanlar.Ayrıca kızartma yağlı salçalı acılı yiyeceklerden uzak durmak,yürüyüş,yemekten sonra hemen yatmamakta mide yanmasına karşı alınacak tedbirler arasındaymış

aaa :1shok:
2 hafta önce mi erkeğe benziyor dedi ?
o zaman bu gidişinde kesin öğrenirsin cinsiyetini , ne zaman gideceksin ?
bak merkalandım şimdi delikafadulden

evet canım 2 hafta once dedı ama yınede bellı degıl heran degsebılır dedı
ınsallah bu gıdısımde kesın soyler saglıklı olsunda kız erkek farketmez kaydirigubbakcemile5
2 hafta sonra gıdıcem canım
sen henuz ogrenmedınmı cınsıyetını

Ne kadar hızlısınız bayanlar 5 dakika bakmasam sayfalarca yazı yazılıyor.Hızınıza yetişilmiyor bugün sabahtan herkes burada ne güzel..Ben işyerinde olduğum için pek katılamıyorum ama yazılarnızı takip ediyorum.Sizinle muhabbet gerçekten çok güzel daha çok katılmayı isterdimm

Yerim onun munnunuuuuŞeniz

Maşallah canım çok sevindimmmm ense kalınlığı gayet iyi, testin sonucuda iyidir inşallah merak etme

gün sayarsın şimdi sen:1hug:

yaaa evet :asigim:
çok mu belli oluyor :)))
saol canım güzel yorumların için Şeniz
bir de yarın alacağım sonuç iyi olursa bana süper bir yaş günü hediyesi olacak :teytey:

ya ben vallahi doktorumu öldürücem kaydirigubbakcemile3 herkesin erkeğemi kızamı benzediğini bile söylüyor ben dr ma soruyorum gülüyor bana 3 şubatta gel söyleyeceğim diyor çatladım göbeğimden yok yok olmayacak bu böyle eve bi ultrason almak lazım kaydirigubbakcemile3

canım doktoruna bu durumu soyle sana surup yazsın bendede aynı sorun vr ne yesem mahfoluyorum su bıle ıcsem mıdem yanıyo
doktorum Rennle DUO dıye bır reflu surubu verdı gunde 3 ogun ama ben gece yatarken ıcıyorum en cok gece yanıyo mıdem cunku

canım sağoll inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıcakla zamanında kucağımıza alırızhihoyyyt

oo kızlar 2 dakka girmedim, dolmuş burası:=)

Doğum günü dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.İnş yavrukuşlarımızla beraber nice yıllara..

bestbestecim ben 27 yi doldurdum artık 28 e girdim:=)

hayır canım , ben gittiğimde 11+5 te ve 11+6da gittim , 2 dr.um da bir şey demedi , ben de erken deyip sormadım ..
inşallah bir sonraki gidişimde 13+6 olucaz , belki öğreniriz o zaman :1rolleyes:
hakılısın canım .. ne olursa olsun , yeterki sağlıklı olsun , eli ayağı düz olsun :Saruboceq:

kızlar birde kuru dut yiyin acayip iyi geliyor. ama abartmayın yoksa kilo alabilrsiniz tatlı bişi ya :) ben iş yerinde miğdem yanımca 5-6 tane yiyorum hemen yok oluyor geceleride talcid mecburen :)

eyetkiner hayır olsun canım rüyan inşallah pitt diye çıkıverir bebişin normal doğumla sen doğur biz ona neler alırızz minink minik hemde :1hug:

ayy süperr bayağı bi kalabalığız bügün walla maşallah :)))

eyetkiner hayır olsun canım rüyan inşallah pitt diye çıkıverir bebişin normal doğumla sen doğur biz ona neler alırızz minink minik hemde :1hug:

ayy canım benim sağolll...

inşallah allah ım hepimize öyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah. hala etkisindeyim uzun zaman kucağımdaydı bebeğim sanki eve gidicem uıyuyacağım ve birdaha gelcek hasret gidereceğiz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…