Farkında mısın topikte kimse kalmadı. Ne çene varmış bizde de. Herkes kaçtı gitti. Keşke Kibele de olsaydı. 1 maden suyu içtim ikincisini de içsem birşey olur mu diye soracaktım. Bugün çok pis boğazım. Maden suyunu bile aşeriyorum.
Derincim hadi gozun aydin valla cok sevindim bebesinin saglikli olduguna.
meraba anneler
bir gündüz girmedim sayfalar birikmiş
bugün bebeşimi görmeye gittik
çok şükür sağıklıymış..... elini ayağını oynatırken gördüm çok mutlu oldumkaydirigubbakcemile2hihoyyyt
ben 3 lü test yaptırmıyacağım sonuçta ne olursa olsun bebeğime kıyamam bide onun kıpır kıpır hareketlerini görmüşken
dr bu konuda çok humanist bir yaklaşım dedi sonuçta karar bizim
ama allaha şükür şimdilik sorun yok
bugün zaten ayrıntılı ultrasyon yaptırdık
herkeze kocamannn günaydın fıstık anneler nasılsınız...
Nesli tebrikler oğlun olacakmış hayırlısı olsun inşallah tatlım
Günaydın tatlım..
Neşelisin bugun yine ne güzel ..:1hug:
ay söylemeyi unuttum
oğlummmmmmmmm olacak
bugün ona hemen maviş maviş patik aldım
kızlar ben geldimhihoyyytbebeğim çok iyiydi ama ben resmen titradim korkudan muayene olurken bile dişlerim birbirine değmiyordu şükürler olsun allahım:Saruboceq:maaşallah yerinde duramıyordu bebişim eeeee anne çok hareketli babada aşırı hareketli ne olacak.ayyy nasılda kocaman olmuş öyle bebeğinizin gelişim,i çok iyi dedi. iğneyi bıraktık çok şükür artık gerek yok dedi ayyyy hergün korkuyla vuruyordum kendime çok şükür.:teytey::teytey:
:asigim: :asigim:
GÜNAYDIN KIZLAR? NASILSINIZ?
İLSU geçmiş olsun valla ben de hastayım sevk de alamadım işe de gidiyorum mecburen tatilime az kaldı allahtan
Sevkle neden uğraştın hastayım gelemiyorum deseydin izin vermezlermiydi bir gün canım:uhm:
günaydın güzel hamişler.ben yeniyim 13 aylık bi oğlum var ve şuan 12 haftalık ikiz bebeklerime hamileyim.aslında muhtemel doğum tarihim 3 ağustos ama erken doğacaklar malum bende kısmetse temmuz annesi olacağım allah hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?