2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canimsin yaa. maden suyu profesoru diyecekler bana simdi. canim doktorun bana verdigi gunluk yemek listemin butun ogunlerinde maden suyu yaziyor. yani gunde 2 defa falan.

Derincim hadi gozun aydin valla cok sevindim bebesinin saglikli olduguna.

canım çok sağol kötü bir haberle karşılaşıcam diye 3.5 attım ama şükürler olsun şimdilik iyi gidiyor. allaha emanet.ama insan hayatında hep bbek konusundaolumsuzluklar yaşayınca ister istemez korkuyor:1hug:

herkeze kocamannn günaydın fıstık anneler nasılsınız...

Nesli tebrikler oğlun olacakmış hayırlısı olsun inşallah tatlım

böyle güzel haberleri duymak ne güzel .
bende senin gibi 3 lü test yaptırmıyacağım sanirim .
buarada oğlun olacakmış tebriklerrrr canım

günaydın
anneler beebkelr neler yapıyor bakalımç
yaramazlar.her gün bilgisayarım açılırken .ekrana kocaman koyduğum bebeğin resimlerini seviyorum.yavrum niyetine.minick parmkarlıan dille döküyorum.tam 9 değişik pozu var sanki bna bakıp cilve yapıyor ,çok tatlı her pozuna ayrı diller döküyorum.
sonra bebeğim senin yerine seviyorum onu annem kızma bana diyorum ,oğluşum diyorum:)))yanlışlkla kızım demezsem tabi........
ay ne deli anneya düştüm diyordur sevgili kuzum

ben keşke dememek için gereken tüm testleri yaptırcam.üçlü test daha gerçeğe yakın sonuçlar veriyormuş...
Ben yaptırcam doktorum da tavsiye etti

3.lü test yaptırmak istemeyen anneleri anlıyorum.
kaç gündür nasıl kafam karıştı ,ne hale geldim.
ve dün aminiosentez yaptırmak zorunda kalan arkadaşalrımıa radım.
1/52 olan sonuç dahi çok güzel çıkmış
neticede bir şey yokmuş.
çok şükür.
allahım ne verirse güzel verir.
artık düşünmeyeceğim.
bu testler hamileleiğimizn tadını çıkartmıyor ya .sevinelim değil mi artık biraz:))))))

GÜNAYDIN KIZLAR? NASILSINIZ?

İLSU geçmiş olsun valla ben de hastayım sevk de alamadım işe de gidiyorum mecburen tatilime az kaldı allahtan

Günaydın kıslar
Nesli çok çok tebrikler canım seninde benim gibi oğluşun olucakmış hadi hayırlısı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inş. Mevlam..
StarDust, Derin Allah sizlerede sağlıkla sıhhatle bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin inş. gerçekten çok zor evreler atlatmışsınız
Stardust tek başına bir şehirde gerçekten takdir ettim seni insan böyle anlarda eşini yanında ister ama şartlar el vermedikçe de olmuyor işte ne güsel sabretmiş mükafatını kucağına alıcaksın inş. canım

ay söylemeyi unuttum
oğlummmmmmmmm olacak
bugün ona hemen maviş maviş patik aldım

tebrik ederim canım . çok sevindim. hayırlı olsun.

canım bebişinin sağlıklı olduğuna sevindim. inşallah kucağımıza sağ salim alırız bebişlerimizi canım.

:asigim: :asigim:

ya bu pasta yenir mi ya? keşke çiçek gibi olsada kurutup saklasan:))

Anne Adayları--Muh. dog. tar----------Cin Tak.----Yorumcu.com-----icimizden gecen cinsiyet-------gerceklesen------sag veya solda durma durumu

ipeğimu .............1.Temmuz..............Erkek....................Erkek..........................Erkek......................Erkek

derin................1 Temmuz...............Erkek......................................................Erkek

Menekşeak..............1 Temmuz........................................................................................................Erkek

HURREM_S...............2 Temmuz.............Erkek......................................................Erkek..........................Kiz

yeşimnur.................2 Temmuz..............Kız.........................................................Kız.........................Kız

bebişimm :)) ................ 3 temmuz...............Erkek....................Kız..........................Erkek.............................................................sagda

Neslivicdan...............3 Temmuz...............Erkek......................................................Erkek......................Erkek

Sweethome...............3 Temmuz...............Erkek.......................................................Erkek.........................Erkek

Nezomemo................3 Temmuz...........................................................................................

Dilara80...................4.Temmuz................Erkek.....................Erkek...........................Erkek.........................Kiz.

gaydin................4 Temmuz..................Kız............................Erkek...........................................................Erkek........................sağda
.
Nidya.................4 Temmuz....................Kız...............................Kiz............................................................Kiz
.
Gamze.................5 Temmuz..................Erkek..............................
.
Nurr34..................5 Temmuz..............Kiz..........................Kiz...............................Erkek.........................Kız

Nur...................6 Temmuz................Erkek.......................Kız................................Erkek

Confuse................7 Temmuz.................Erkek........................?..................................Kiz........................Erkek

Sibel07.............8 Temmuz................Kız.........................................................Kız..........................Kız

portaka.orda.kal..8 Temmuz........Erkek............................Kız

Nazlıbahar.........9 Temmuz...............Erkek................Kız................................Erkek.....................Erkek

Selsin................9Temmuz.............Kız.........................Erkek......................Erkek

Burberry...........10 Temmuz.............Erkek.....................................................Kız

Karen81.............11 Temmuz.........................................................................................................

Rosem..............12 Temmuz...............Erkek...............Erkek..............................Erkek...................................................Sagda

Cankız..............13 Temmuz...............Erkek.....................................................Erkek

eyetkiner..........15 Temmuz...............Erkek.................?...................................Erkek...............................Erkek

Zuzuuum.........15 Temmuz...............Kız........................................................Erkek.................................Erkek

akdas...............16 Temmuz............ ..Erkek..................Erkek..........................Erkek........................Kız

Sarışın01..........16 Temmuz................Kız..................Kız................................Kız

Sibel25............16 Temmuz...............Kız........................................................Erkek

Babaylon..........16 Temmuz.............Erkek..........................................................................................Kız

Amatist74.........16 Temmuz............Erkek............................................................................................Erkek.

Burberry...............16 Temmuz............ ..Erkek..................Kiz..........................

Celine07...........17 Temmuz...............Kız...................Erkek..........................Erkek.......................Kız

çiçeks...............17 Temmuz...............Kız.......................................................Kız

Hüzünyılı..................17 Temmuz....................Kız............................................................................Erkek

Ebush...............18 Temmuz...............Kız.........................................................Kız

cgulistan...........18 Temmuz..............Erkek...................Erkek.........................Erkek.............................................................solda

annecik-annecik..19 Temmuz.............Kız.......................................................Kız.............................Kiz................................Solda

Aşina....................21 Temmuz...........................................................................Kız.............................Kiz

Seraberk.............21 Temmuz.............Erkek.......................................................Kız

Bilge711...........21 Temmuz.............Erkek...................Erkek............................Kız

Seherrr................22 Temmuz...............................................................................

demett..............22 Temmuz.................Kız......................Kız..............................Kız................................Kiz......................................sağda

Adenzar...........23 Temmuz...............Erkek................................................Erkek

Nar.................23 Temmuz...............Erkek..................Erkek.........................Erkek

Altınyürek..........24 Temmuz.............Erkek.................................................Erkek

emusdmrl..........25 Temmuz........................................................Erkek..........................................................................................Sağ

ilsu..................26 Temmuz...............Erkek.................Kız................................Kız.......................Kız....................................Solda

Beyaz Melek.....26 Temmuz................Erkek................Erkek.............................Kız.......................Kız.......................................Solda

sevtapdüzyol......26 Temmuz.................Kız....................Kız..............................Kız

Grafiti...............26 Temmuz................................................................................................................................solda

Stardust............27 Temmuz...........................................................................Kız.......................................................................Solda

Kibele ..............28 Temmuz................Erkek..................Kiz............ .................Kiz................................................................sagda

Aytişş..............29 Temmuz.............................................................

Sıla-84.............30 Temmuz.................Kız....................Erkek...........................Erkek

badem.............İkiz Bebek.................2 Erkek.............2 Erkek.......................Kız Erkek...............................biri sağda biri solda

Özleeeemm35........................................Erkek.................Erkek...........................Erkek

Nilayyy...............................................Kız........................................................Sagda.................................Erkek

Aslı........................İkiz bebek......................................................................Kız Erkek

Come baby....................İkiz............................................................2 kız.................................................................Sağda

NESLİVİCDAN İÇİN GÜNCELLEDİM KIZLAR. TEBRİK EDERİM CANIM.

günaydınnnnnnnnnnn :teytey::teytey:
tüm anneciklere güzel günler diliyorummmma.s.
bugun hava güzel,hayat güzel,bebişerimiz çooooooook daha güzell ve çook sükür sağlıklı...:dance::dance:
bizden mutlu olan varmı ola hihoyyythihoyyythihoyyyt

amin canımm.hayırlı olsun bebişlerinkaydirigubbakcemile5

neslivicdan gözün aydın canım..paşanın sağlıklı haberlerini almışsın..Rabbim hayırlı eylesin canımm:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…