demetçim allah korusun allah birdaha yaşatmasın canım inşallah....
Meleğin seni cennette karşılayacak annesi...
çok zor bi durumm öyle alıştık ki yavrularımıza...canımızdan can onlar bizim ya..
Allah hepimizi korusun
demet ablacım canım annem gibi aynı sende benim de oglan kardeşimle yani tek kardeşimle aramda 11 yaş var aynı 24 ve 35 annemin anne olduğu yaşlar.hemde kızmış allah tamamına erdirsin herşeyde vardır hayır
Kızlar su ısınması demişken aklıma geldi. Gerçi biliyor olabilirsiniz ama daha önce duymayanlar için söylemek istedim.
Banyolarımızı çok sıcak suyla yapmamamız ve 15 dk'dan uzun tutmamamız gerekiyor. 15 dk'dan uzun olması kanama riskini arttırıyormuş. Sauna, hamam, sıcak küvete oturmak da yine bebeğin suyunun ısısını değiştiriyormuş ve bedensel veya zihinsel kalıcı hasara neden olabiliyormuş Allah Korusun. Vücut ısısına yakın ılık duş almamız en doğrusuymuş.
ayy kızlar muhabbet çok güsell ama benim çıkmam lazım işim çok
canım evlat acısını ancak yaşayan bilir. Önceden, yani ben yaşamadan önce duyardık böyle şeyleri o zaman derdim ki yine olur bu kadar neden üzülüyorlar daha dünyaya gelmemiş bile, Allah anasına babasına uzun ömür versin...
Ama hiç öyle olmuyormuş, ateş düştüğü yeri yakıyormuş...Bebeğimin ölümünde hiç bir sebep bulamadılar.Ömrü yokmuş yavrumun. Doğum masasında 12 saat aralıksız suni sancı çektim. Ve bebek ölü olduğu için rahmime de bir ağırlık astılar ki çabuk gelsin bebek... Ölmek istedim... Ama istemekle olmuyor. O çektiğim acılar bile bebeğimin acısının yanında hiç kalırdı inanın. Bebişim doğduğunda bana göstermicekler diye atıyodum kendimi masadan... Heryerleri çok güzeldi tam el kadardı, sadece saç kirpik kıl v.s. yoktu...
Offfff herneyse Rabbim yavrularımızı sağlıkla kucaklarımıza alabilmemizi nasib etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar bakın ne buldum, ben bilmiyordum bunları benim gibi bilmeyen arkadaşlar için paylaşmak istiyorumcokacimcoook:CüvCüv:
Annenin hamileyken yediklerinin çoçuk üzerindeki tesirleri..
Annenin hamilelik dönemindeki beslenme durumunun hatta çocuğun ahlak, zihin ve zekası üzerinde bile çok tesiri vardır. Zira çocuğun sinirleri ve beyni annenin yiyeceğinden meydana gelmektedir Her yemeğin kendine has bir eseri vardır. İslam da anne yiyeceğinin çocuğunun gelişmesinde etkili olduğu konusuna değinmiştir. Örneğin:
Peygamber efendimiz buyuruyor ki: "Hamile kadınlar, çocukların iyi ahlaklı ve sabırlı olması için hamileliğin son aylarında hurma yesinler."[38]
Başka bir yerde de buyuruyor ki: "Hamile kadınlara, çocuklarının iyi ahlaklı olmaları için ayva yemelerini tavsiye edin."[39]
İmam Rıza (as) şöyle buyuruyor: "Ayva yemek akıl ve zekayı fazlalaştırır."[40]
Resulullah'tan (s.a.a) şöyle nakledilir: "Kavun yiyen hamile kadının çocuğu iyi ahlaklı ve güzel olur."[41
tarifsiz üzüldüm :çok üzgünüm:
kaçıncı haftada-ayda olursa olsun kayıp her aman kayıp ..
ben de meleklerimden brini 9+6 günlükken , yaklaşık 2 buçuk aylıkken kaybettiğimi öğrendiğimde yıkıldım
bir de arkadaşımın doğuma 2 hafta kala bebeğini kaybetmesi geldi aklıma brden .
Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın
inşallah kızını sağlıcakla ve zamanında kucağına alırsın canım :Saruboceq:
Ilsu sen ne zaman gideceksin artık doktora...
Ayyy yarında geçse de görsem melek yavrumu
Hoşgeldin nurcum naber nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?