2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

demetçim allah korusun allah birdaha yaşatmasın canım inşallah....
Meleğin seni cennette karşılayacak annesi...
çok zor bi durumm öyle alıştık ki yavrularımıza...canımızdan can onlar bizim ya..
Allah hepimizi korusun

teşekkürler canım benim onlar bize Allahın birer hediyesi ve emaneti, koklayabilmeyi ve her anlarıyla büyüdüklerini görebilmeyi nasib etsin Rabbim...

Hepimizin inşallah canım, gelen Rabbimden geldi, kuldan değil ki hesap soralım... Acımızı içimizde yaşadık, yaşıyoruzda...

Hepimize sağlıkla bebişlerimize kavuştursun Rabbim...:Saruboceq:

ılık duş almamız gerektiğini dymuştum ama nedenin farklı blilyordum .
sen bugün bizi bayaa aydınlattın ulu bilge delikafadulden

ayy kızlar muhabbet çok güsell ama benim çıkmam lazım işim çok

kızlar bakın ne buldum, ben bilmiyordum bunları benim gibi bilmeyen arkadaşlar için paylaşmak istiyorumcokacimcoook:CüvCüv:

Annenin hamileyken yediklerinin çoçuk üzerindeki tesirleri..

Annenin hamilelik dönemindeki beslenme durumunun hatta çocuğun ahlak, zihin ve zekası üzerinde bile çok tesiri vardır. Zira çocuğun sinirleri ve beyni annenin yiyeceğinden meydana gelmektedir Her yemeğin kendine has bir eseri vardır. İslam da anne yiyeceğinin çocuğunun gelişmesinde etkili olduğu konusuna değinmiştir. Örneğin:

Peygamber efendimiz buyuruyor ki: "Hamile kadınlar, çocukların iyi ahlaklı ve sabırlı olması için hamileliğin son aylarında hurma yesinler."[38]

Başka bir yerde de buyuruyor ki: "Hamile kadınlara, çocuklarının iyi ahlaklı olmaları için ayva yemelerini tavsiye edin."[39]

İmam Rıza (as) şöyle buyuruyor: "Ayva yemek akıl ve zekayı fazlalaştırır."[40]

Resulullah'tan (s.a.a) şöyle nakledilir: "Kavun yiyen hamile kadının çocuğu iyi ahlaklı ve güzel olur."[41

tarifsiz üzüldüm :çok üzgünüm:
kaçıncı haftada-ayda olursa olsun kayıp her aman kayıp ..
ben de meleklerimden brini 9+6 günlükken , yaklaşık 2 buçuk aylıkken kaybettiğimi öğrendiğimde yıkıldım
bir de arkadaşımın doğuma 2 hafta kala bebeğini kaybetmesi geldi aklıma brden .
Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın
inşallah kızını sağlıcakla ve zamanında kucağına alırsın canım :Saruboceq:

tam da ayva yerken iyi oldu bunları okumak :dance:
teşekkürler canım paylaşımın için a.s.
yalnız ayva yemek borusunda tıkanmı ve tam suya uzanırken hıçkırık tutması fena ir şeymiş , o ayva parçasını rsmen kaburganızın olduğu yerde hıçkırık geldiğinde hisediyorsunuz , sanki yukarı çıkmaya çalışıyor , ilginç :1shok:

canım benim sizleri üzmek istememiştim, kader diyorum elimden başka bişey gelmiyor, sende yaşamışsın çok üzüldüm Diyorum ya acıyı en iyi çeken bilir.. Rabbim kimseye yaşatmasın...

Amin canım hepimize inşallah:1hug:

Yeğenimi özledim kokusu geldi burnuma kuzucuğumunŞeniz

Karşıya anneme geçeyim seveyim kuzucuğumu sonrada saatimiz gelir doğruu doktorakaydirigubbakcemile2
Sizleri seviyorum cici anneler, hepiniz kendinize ve bebişinize iyi bakın, öpüldünüzzzŞeniz

kızlar günaydın geçmişi okuyamadım çok fazlaydı kusuruma bakmayın

Ilsu sen ne zaman gideceksin artık doktora...
Ayyy yarında geçse de görsem melek yavrumu

AYIN 10 UNDA TATLIM KISMETSE.DR AYDA 1 GEL DEDİ .
NE GÜZEL SEN HER HAFTA GÖRÜYOSUN DÜN KAN SAYIMIMDA KAN DEĞERİM 10 A DÜŞMÜŞ 12,5 TU. DEMİRİMİZİ TÜKETİYOR BEBİŞLER :)))

Demet cim dilerim bir daha ne sen ne de diğer hamileler böyle bir acıyı bir daha tatmayalım
çok üzüldüm gerçekten .... Bebeğin seni cennette bekliyor anneciği...

ben de çıkayım biraz ..
hem örgümü yapayım acık hem de deryayı izliiiim
Şeniz görüşürüzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…