2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar benim kan sayımım hiç yapılmadı hamilelikte

dr unun yaptırması gerekirdi canım önemli bişey çünkü .
benim mesela kan değerim düşük çıktı demir hapına baslıcam 4. ayda .dr un yaptırmıyorsa bir sağlık ocağına gidip orada da yaptırabilirsin.

pazartsei günü 3lü testimizin sonucunu göstermek için gidecez o zaman söylerim doktoruma

ben bugun kanım düşük çıktı diye aradım şuan erken dedi .içtiğin vitaminde demir var dedi.işte ayın 10 unda gidicem 4 aylık oluyorum ozaman sanirim o gün verir.

banada dah geç başlatacaktı aslında.ama ben 1 ay önce gittiğimde nefesim daralıyor filan demiştim.gerçektende oluyordu.zor nefes alıyordum.o da o zaman başlayalım dedi demir hapına.ilacı kullanmaya başladığımdan beri öyle bir sorunum yok.çok şükür.

doktorum bana 2.5 ayımdan itibaren gyno ferro sanol werdi geceleri yatarken 1 tane alıyorum başka bişey kullanmıyorum agrı kesici bile içmiyorum

slm kizlar, nasilsiniz
ben pazartesi doktora gittim, bebegimi gordum kocaman olmus
ama maalesef bebisim cinsiyetini gostermedi, o gun 14 haftalik olmama ragmen ultrasonda 15+3 gozuktum, doktor birdahaki randevuyu taaaaa 5 hafta sonraya verdi!!!
ya ozamana kadar nasil dayancam??

canım senin doktorun gene 5 hafta wermiş benm doktorum 8 hafta werdi düşün artık nası dayanabileceğimi

ben vitamin adina hic birsey kullanamiyorum midemden dolayi, doktora sordum bebegime zarari olurmu diye, korkma bisey olmaz dedi, o yuzden icim rahat, ama dogal yollardan almaya calisiyorum, bol zebze yiyorum, peynir yogurt yemeye calisiyorum,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…