2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Bu hafta doluymuş
gelecek hafta pztesi için randevu almaya çalışıyoruz haber veririm arkadaşlar tabiii.ilginize de hepinize tek tek teşekkürler...

bence t3-t4 lerine baktır.gerçi gittiğin bölümde kesin onları yaparlar.hamilelik tsh ın yüksek çıkmasına neden olabiliyor demişti doktorum bana.asıl t3-t4 lere bakalım demişti.

Biraz fazla geldi bana. Kanamam olduğunda bile bana 15 günlük periyotlar verdiler. Ağrı herkeste oluyor. Rahim genişlemesi bile ağrı için yeterli. 2 günden uzun sürmesi durumunda dr'a görünmek gerekiyormuş. Çok panik olma. Rahat ol ki bebişin de rahat olsun. kaydirigubbakcemile5

gülce geçmiş olsun canım umarım önemli birşey değildir...

ipeğimu benim doktorum abim gibi o kadar yakınız yani, beni her hafta çağırıyor içim rahat olsun diye, aklına ne zaman eserse gel bakarız diyor, eğer zararlı olsaydı söylerdi ve asla o kadar sık gel demezdi. Çünki ben bundan önceki bebeğimi 4 aylıkken kaybettim ve neler yaşadığımı ve ne kadar endişelendiğimi biliyor.

Evet beyaz melek benim de ağrılarım o kadar çok ki çoğu gece uyuyamıyorum
dr um normal büyüyor dedi

evimi toparladım, işimi bitirdim, bıcı bıcımı yaptım kaydirigubbakcemile2 Bir sıcak çay içeyim şimdi hakettim

Çok üzüldüm bebeğini kaybetmene. Allah korusun. İnternetten bakmıştım orada ultrasonun çok masum olmadığı yazıyordu. Tabi her dr'un uygulaması farklı. Sizin tercihiniz artık bişey diyemem.

kızlar bişey soracağım
ultrason sonrası göbek kısmınızda ağrı oluyormu
aslında daha önce girdiğiklerimde hiç ağrı olmuyordu dr 30 dk baktı çok bastırdı ondan mı acaba
içinden çürümüş bir ağrı dıştanmorluk yok ayy endişelendim

Çok üzüldüm bebeğini kaybetmene. Allah korusun. İnternetten bakmıştım orada ultrasonun çok masum olmadığı yazıyordu. Tabi her dr'un uygulaması farklı. Sizin tercihiniz artık bişey diyemem.

canım evlat acısını ancak yaşayan bilir. Önceden, yani ben yaşamadan önce duyardık böyle şeyleri o zaman derdim ki yine olur bu kadar neden üzülüyorlar daha dünyaya gelmemiş bile, Allah anasına babasına uzun ömür versin...

Ama hiç öyle olmuyormuş, ateş düştüğü yeri yakıyormuş...Bebeğimin ölümünde hiç bir sebep bulamadılar.Ömrü yokmuş yavrumun. Doğum masasında 12 saat aralıksız suni sancı çektim. Ve bebek ölü olduğu için rahmime de bir ağırlık astılar ki çabuk gelsin bebek... Ölmek istedim... Ama istemekle olmuyor. O çektiğim acılar bile bebeğimin acısının yanında hiç kalırdı inanın. Bebişim doğduğunda bana göstermicekler diye atıyodum kendimi masadan... Heryerleri çok güzeldi tam el kadardı, sadece saç kirpik kıl v.s. yoktu...

Offfff herneyse Rabbim yavrularımızı sağlıkla kucaklarımıza alabilmemizi nasib etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

gülce o testler troit testler i
seninki düşük yani troitlerin az calışıyor anlamında canım ,gebelikte yükselmesi daha tehlkieli diye biliyorum. Onların ilacları var dengeye sokabilirsin onlarla .
Birde az calıştığı için yemesen bile kilo alman çok kolay olur senin .

çok çok geçmiş olsun canım. Allah bu bebeğine sağlıklı uzuuuun ömürler versin.
gerçekten yaşamayan bilemez anne bile olsa. ama Rabbim de kimselere yaşatmasın bu duyguyu.:Saruboceq:

baya çok ugrasmıs doktorun canım ama bebişinle alakalı değildir bence o ağrı için rahat olsun.Bu dönem çok hassasız biliyorsun tenimiz de öyle ...

canım sen ayrıntılı ultrasyona girdim diye yazmışsın onun için uzun uzun bakmışlardır sana . Ondan ağrı olmuştur .

çok çok geçmiş olsun canım. Allah bu bebeğine sağlıklı uzuuuun ömürler versin.
gerçekten yaşamayan bilemez anne bile olsa. ama Rabbim de kimselere yaşatmasın bu duyguyu.:Saruboceq:

demetcim şimdi okudum çok üzüldüm.sanırım bi çocuğun daha var ona ve karnındaki meleğine ömürler versin rabbim

Çok teşekkürler kızlar, aminnnnnnnnnn güzel dualarınıza...

Evet canım 11 yaşında aslanlar gibi bir oğlum var çok şükür... Ölen bebişim yaşasaydı 5 yaşında olacaktı, ondan sonra çocuk istemedim hiç Rabbim olmayanlara versin dedim hep ve korunduk. Bu bebişimi Rabbim bize hediye etti, korunurken oldu çünki 35 yaşım bitti başlarda çok korkuyordum ama içimde bir rahatlık var şimdi inşallah sağlıkla gelir bebişim, Abisi onu çok istiyor:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…