sağol canım açıkladıgın için doktorum bana böyle bir test yaptırmadı amaTroid hormonunu canım bildiğim kadarıyla. T3- T4 hormonlarını da ölçüp guatr olup olmadığına bakıyorlar.
CANIM BENİM ben her hafta gidiyorum kontrole bazen çok ağrım olursa haftada iki kere de gittim...
doktorum stres yapma ne zaman istersen gel bakalım bebişe iyi olduğunu gör ve rahatla...
ne zaman doktorumu arayıp ta biyerimin ağırdığını söylesem gel bakalım diyor..bende gidiyorum.........
ama artık tehlikeli dönemi atlattık dedi doktorumuz...
10 günde bir gideceğim şimdi....
bende merak ediyorum bayan kadın doğumcular hamileyken sürekli kendilerine bakıyorlar mı diye...
bilmem sorarım bakayım doktorumasırnaşık şey
sağol canım açıkladıgın için doktorum bana böyle bir test yaptırmadı ama
gülce geçmiş olsun canım umarım önemli birşey değildir...
ipeğimu benim doktorum abim gibi o kadar yakınız yani, beni her hafta çağırıyor içim rahat olsun diye, aklına ne zaman eserse gel bakarız diyor, eğer zararlı olsaydı söylerdi ve asla o kadar sık gel demezdi. Çünki ben bundan önceki bebeğimi 4 aylıkken kaybettim ve neler yaşadığımı ve ne kadar endişelendiğimi biliyor.
evimi toparladım, işimi bitirdim, bıcı bıcımı yaptım kaydirigubbakcemile2 Bir sıcak çay içeyim şimdi hakettim
evimi toparladım, işimi bitirdim, bıcı bıcımı yaptım kaydirigubbakcemile2 bir sıcak çay içeyim şimdi hakettim
Çok üzüldüm bebeğini kaybetmene. Allah korusun. İnternetten bakmıştım orada ultrasonun çok masum olmadığı yazıyordu. Tabi her dr'un uygulaması farklı. Sizin tercihiniz artık bişey diyemem.
canım evlat acısını ancak yaşayan bilir. Önceden, yani ben yaşamadan önce duyardık böyle şeyleri o zaman derdim ki yine olur bu kadar neden üzülüyorlar daha dünyaya gelmemiş bile, Allah anasına babasına uzun ömür versin...
Ama hiç öyle olmuyormuş, ateş düştüğü yeri yakıyormuş...Bebeğimin ölümünde hiç bir sebep bulamadılar.Ömrü yokmuş yavrumun. Doğum masasında 12 saat aralıksız suni sancı çektim. Ve bebek ölü olduğu için rahmime de bir ağırlık astılar ki çabuk gelsin bebek... Ölmek istedim... Ama istemekle olmuyor. O çektiğim acılar bile bebeğimin acısının yanında hiç kalırdı inanın. Bebişim doğduğunda bana göstermicekler diye atıyodum kendimi masadan... Heryerleri çok güzeldi tam el kadardı, sadece saç kirpik kıl v.s. yoktu...
Offfff herneyse Rabbim yavrularımızı sağlıkla kucaklarımıza alabilmemizi nasib etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar bişey soracağım
ultrason sonrası göbek kısmınızda ağrı oluyormu
aslında daha önce girdiğiklerimde hiç ağrı olmuyordu dr 30 dk baktı çok bastırdı ondan mı acaba
içinden çürümüş bir ağrı dıştanmorluk yok ayy endişelendim
kızlar bişey soracağım
ultrason sonrası göbek kısmınızda ağrı oluyormu
aslında daha önce girdiğiklerimde hiç ağrı olmuyordu dr 30 dk baktı çok bastırdı ondan mı acaba
içinden çürümüş bir ağrı dıştanmorluk yok ayy endişelendim
çok çok geçmiş olsun canım. Allah bu bebeğine sağlıklı uzuuuun ömürler versin.
gerçekten yaşamayan bilemez anne bile olsa. ama Rabbim de kimselere yaşatmasın bu duyguyu.:Saruboceq:
demetcim şimdi okudum çok üzüldüm.sanırım bi çocuğun daha var ona ve karnındaki meleğine ömürler versin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?