• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Arkadaşlar sizinle paylaşmak istedim
arkadaşlarım bana sürpriz yapıp işyerime pasta getirmişlerarkamdan yavaşca gelip happy birthday deyince
acayip mutlu oldum insanın yaşı büyüdükçe böyle şeyler beklemiyor...
Onlar gitti ağlamaya başladım... Ayyy çok mu hassas oldum ne?canım arkadaşlarım.sizleri çok seviyorum...kadınlar kulübündeki arkadaşlarım sizleride...hemde çoooook.....

geçmişi okuyamayınca böyle oluyo CADIARZU
demek bugün doğum günün canımm ne güzel hihoyyythihoyyyt
Rabbim mutluluğuna mutluluk katsın inşa.s.
tabi bugün doğum günü annesisin böyle güzel süprizleri hakediyorsun..kim olsa böyle duygulanırdı a.s.

Canım oluyor böyle idrar şikayetleri hepimizde yanlız değilsin üzme kendini....
Dr a gelince vardır bir problemi sane değildir tafrası üzerine sen gidince bardak sende doluvermiştir...rahat ol. Baş ağrın da geçicek emin ol...

malesef Derincim işlerine geldiği gibi davranıyor bazı dr lar .tek senin basına gelmiyor onun için hiç takma
minoseti içebilirsin bende içiyorum baş ağrısını hafifte olsa kesiyor

sabah hastaneye gittim kızlar dün dra aşırı derecede idrara çıktığımı sölemiştim tahlil yaptırdım bazen aşağıyada sızı yapıyordu.birde ilaç yazdırmak istedim kendi drum başka bi şehirde özeline gidiyorum hastanedeki dr yazmadı terbiyesiz ilk defa bir drla kavga ettim benim hakkım dedim sizi şikayet edicem diye vede hasta haklarına şikayette bulundum ben sekretermiyim diyor yani onun özeline gitmiyorum diye ama düzgün bi dr olsa niye gitmiyeyimki neyse az önce sağlık ocağında yazdılar yani drun terbiyesizliğiydi.başımda çatlıyor bu arada öğlen başladı. ilaçda içmek istemiyorum minoset içebilirsin dediler ama

takma cnm var öle doktorlar ben ne zaman gitsem mutlaka hastanede biriyle kavga ediorum tersliolar insanı bende ters bi insanım haksızlığa gelemiorum kıyamet kopuo hastanede tiroid de var sen düşün bendeki siniri:jeyyar: boşver bebeğini düşün takma kafana...

geçmişi okuyamayınca böyle oluyo CADIARZU
demek bugün doğum günün canımm ne güzel hihoyyythihoyyyt
Rabbim mutluluğuna mutluluk katsın inşa.s.
tabi bugün doğum günü annesisin böyle güzel süprizleri hakediyorsun..kim olsa böyle duygulanırdı a.s.

SAĞOL CANIM GÜZEL DİLEKLERİNE
EN KÖTÜ GÜNÜMÜZ BÖYLE OLSUN...:içelim:

Arkadaşlar sizinle paylaşmak istedim
arkadaşlarım bana sürpriz yapıp işyerime pasta getirmişlerarkamdan yavaşca gelip happy birthday deyince
acayip mutlu oldum insanın yaşı büyüdükçe böyle şeyler beklemiyor...
Onlar gitti ağlamaya başladım... Ayyy çok mu hassas oldum ne?canım arkadaşlarım.sizleri çok seviyorum...kadınlar kulübündeki arkadaşlarım sizleride...hemde çoooook.....

kıyamam yaa bende hiç dayanamıyorum walla senağlama
sulugözlünün teki oldumsenağlama

işte bende sırf bu haksızlıklar,düzensizlikler yüzünden devlet hastanesi ve ssk ile anlaşmalı özel hastaneleri tercih etmiyorum...........
doktorum da özel hastanem de özel...
başka türlü insan muamelesi göremeyeceğiz çünküü

bizim topic aksamları çosuyor katılım çok oluyor .diğer topicler bukadar kalabalık olmuyor .farklıyız :))

işte bende sırf bu haksızlıklar,düzensizlikler yüzünden devlet hastanesi ve ssk ile anlaşmalı özel hastaneleri tercih etmiyorum...........
doktorum da özel hastanem de özel...
başka türlü insan muamelesi göremeyeceğiz çünküü

canım ssk ile anlasmalı özel hastanelerinde bir farkı kalmadı zaten. dr larda eski ilgi ve alakayı kaldırdı.10 dak. bir hasta alıyorlar resmen.

canım ssk ile anlasmalı özel hastanelerinde bir farkı kalmadı zaten. dr larda eski ilgi ve alakayı kaldırdı.10 dak. bir hasta alıyorlar resmen.

evet güzelim malesef onlarda ssk dan farksız hatta ssk dan da kötüler...
bu yüzden seçtiğim hastane özel ve ssk ile anlaşması yok..o yüzden aşırı kalabalık olmuyor...
ve kendimi prenses gibi hissediyorum oraya gidince çok sıcak bi ortamı var:lepi:

kıyamam yaaa. Aynen bende tuvalete gitmekten uyku uyuyamıyorum.bir arkadaşım var hamile o da su içmiyor gece kalkıcam diye...

ben hem tuvalete kalkıorum boğazım kurumuş oluo bir bardak dolusu suyu devirip geri yatıorumm hooopppp sona bi dha bizim bardaklarda maşşallah 2 su bardağı su alıo yakında wc de uyucam son aylar öle oluomuş gerçi.....:CüvCüv:

Back
X