2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

slm kızlar çok oldu biliyorum 1 haftadır giremedim siteye dün doktora gittim nihayet öğrendim cinsiyetini
oğlum olacak listeye eklersiniz. şaşırdım kocaman olmuş .çok mutluyum buda çok güzel bi duygu sağlıklı bi sorunumuzda yok allaha şükür.

selamm arkadaşlar.şimdi dr geldim..

bebişimle hasret giderdim çook şükür..iki hafta oldu görmeyeli...
maşallah kıpır kıpırdı,bi yerinde durmadı ki doyasıya bakayım....

veeeeeeeeeee sonunda cinsiyeti belli oldu..oluşum olacakmışşşşşşşş
çatlamadan öğrendim şükür :)

gelişimi önde gidiyormuş maşallah..11 gr olmuş paşam..

ve şükür kiloda almışım 52 olmuşum.

ama arkadaşlar beni üzen bişey oldu.ikili test sonucnu gösterdik.
ense kalınlığı :1,2
down riski :1/8600
FreeB-hCG seviyesi: 87 mlU/mL ;2,94 MOM
Dr 2,94 mom değerini yüksek buldu.2,50 sınırmış.ve amniyosentez yaptırmamızda yarar var dedi.
şubatın 7 sine kadar karar vermemiz gerekiyormuş.

ama bebeğin gelişimi olsun ense kalınlığı olsun çok güzel..
riskte çok düşük diil..bu yüzden çok düşünmüyorum ama yinede bu süre içerisinde araştırıp ona göre bi karar verecez inş.

Rabbim hayırlı bi karar verdirir inş..

sizde bu mom değeri nedir arkadaşlar..benim gibi yüksek olan var mı acaba ?

Arkadaşlar oğlumun ultrasondaki hareketli görüntülerini google videoya aktardım..:hooray:

Tebrik ederim güzel anneler...

http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...un-ilk-goruntuleri-teyzoslar.html#post5029976

Gülistan ve Gamze sizde paşa annesi olucaksınız çok sevindimm tebrikler sağlıkla inş. kucağımıza alalım oğluşlarımızı
gülistan benim test sonucum da iki tane MOM değeri var hangisi acaba senin bahsettiğin bak ben sana aynen yazıyorum canımcım
Serbest Beta HCG Ekuvalan Değeri : 0,6633 MOM
PAPP-A Ekuvalan Değeri : 0,7868 MOM hangisi acaba senin 2,94 olan bunlardan hangisi
Canım yaşın kaç belki ondan yüksek çıkmış olabilir

cgulistan maşallah oğluşuna canım

oğluşlarımız çoğalıyor hihoyyyt

çook teşekkürler arkadaşlar..dua edin paşama inş..

25 canım..yaş riskide 1/3000..
freeB-hCG :87MLU/ML ;2,94 MOM canım
hayırlısı bakalım..

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar
dun bızde 3lu testımızı yapıp kan verdık cok sukur ultrasyonda sonuclarımız ıyı cıktı kan sonuclarımızıda haftaya persembe oğrenıcez.onumuzdekı 20. haftada ayrıntılı ultrasona gırıcez.cınsıyet konusunda yıne bılgı alamadık..meraktan cıldırmak uzereyım..ne kadar guzel herkes yavas yavas cınsıyetlerı oğrenıyo..oğrenmeyenlerın sayısı baya azalmıs..bunlardan bırıde ben olmakla bırlıkte ınsallah en kısa zamanda oğrenırız..yanlıs hatırlamıyorsam cınsıyetlerı oğrenen nar sıbel rosem badem gamze :) cgulıstan tebrık edıyorum arkaslar..
derın ve beyaz melek arkaslarada gecmıs olsun dıyorum..

Son düzenleme:
Selamlar herkese,ben hep burdayım ama işlerden bi türlü fırsat bulup yazamadım ama bende alışkanlık oldu artık sabah işe gelir gelmez önce kk grubumuzu açıyorum.Okumaktan geri kalmıyorumda bi türlü yazamıyorum :).

Erkek bebişler çoğaldı ne güzel tebrik ediyorum belli olanları.Bademmm oğluşun bi harika şimdi izledim kıpır kıpır ya, maşallah.Belli zaten erkek olduğu çok hareketli :).Benim doktorum bana hiç cd vermedi ya,her doktor vermiyo mu acaba

maşallah oğluşuna bademciim sanki sana sarılmaya çalışıyor biz burda ne kadarda alışmışız birbirimize nette çok ultrason görüntüleri seeyrettim amabu tanıdık bebek ya farklı geldiMAŞŞALLAH SUPHANALLAH egeyi ve kardeşini kucağındanda görelim inş temmuzdaa.s.

bide ben varım canım

İste canım benimkide bir tane verdi diğerlerini anlamazsın organlarda gözükmeye başlıcak dedi birde 5. ayda vericek o zamanda bizler anlayavbiliyomuşuz görüntülerini sende iste canımcım

Bende sabırla şubatın ilk haftasını bekliyorum,bişeyler almak için içim gidiyo ama belli olmasını bekliyorum

İste canım benimkide bir tane verdi diğerlerini anlamazsın organlarda gözükmeye başlıcak dedi birde 5. ayda vericek o zamanda bizler anlayavbiliyomuşuz görüntülerini sende iste canımcım

Hımm, versin tabi ya zaten ayda 1 gidiyoruz bari arada bir izlerdik çok mu sabırsızım ne.Normaldede öyle bi yapım var ama şimdi daha sabırsız oldum sanki ben.Bide sinirlilik hali geldiki üstüme sormayın böyle olan var mı aranızda,herşeye kızıp söyleniyorum ben ya sonrada üzülüyorum bebekte etkileniyodur belki sakinn olmalıyım :)

Herkes gitti mi kızlar,benim en müsait günüm kimse yok,havalar güzel gidiyo yoksa hepiniz gezmeye mi çıktınız :).

cgulistan ve gamze tebrikler.inşallah sağlıkla oğluşlarınızı kucağınıza alırsınız.

bebişim inşallah kan değerlerinde güzell çıkar canımm ne güzell bunu da atlattınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…