2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

benimde doğum kısmetse temmuz sonu
bugün ikili test sonucumuzu aldık çok şükür bisorun çıkmadı,
ama 14. haftadayım hala bulantım çoookk

walla bende meleği merak ettim 13:30 daydı randevusu yanılmıyorsamm

kızlar duş aldım az kalsın bayılacaktım resmen çok kötü oldum duşta nefessiz kaldığımı hissettim allahtan eşim evdeydi...
Yalnız kalmaya korkuyorum ben artık

geçmiş olsun beyaz melek tansiyonun falan mı düştü acaba çok kalmamaya dikkat et duşta birde çok sıcak duş alma ondan da olabilir a.s.

Çok sıcakla yıkanmayın arkadaşlar.Banyoda da çok uzun kalmayın.

benim hamileliğim tüp bebek tedavisi ile olduğu için yumurta toplama işleminden sonra sıcak yıkan deselerde yıkanamam herhalde. o zaman da ılık su ile duş yapıyordumm. transferden sonra da. uzun kalmak....sanırım biraz uzun kaldımm :)))

:teytey:BADEM ciğim hem kızın hem de oğlun mu olcak !? Canım çooook çoooook sevindim.Allah sağlıkla kollarına almayı nasip etsin bebeklerini.Maşallah Ben daha cinsiyetini öğrenemedim inşallah şubat başında randevum var o zaman gösterirse öğrenicem.Senin adına çok sevindim.:1hug:a.s.

kızlarr ben geldim ama hemen çıkmak zorundayız.....,herşey çok güzellll bu gün bebişimin parmaklarını saydıııık, 5 tane çok şükür...
omurgası kapanmış herşey çok iyi dedii doktorumuz...
veee kesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızımoluyor allaha çok şükürrhihoyyythihoyyyt
çok mutluyum....kaydirigubbakcemile5
resimleri ve ayrıntıları 1-2 saat sonra eklerim kızlar...
şimdi eşimle alışverişe çıkçaz...
bebişim 83 gram olmuş kuzum benim

maşşallah ona çok güzel parmaklarını saymanda bende 3 şubatta gidicem çok merak ediyorum dayanamayıp bu salı bile gidebilirim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…