valla bilmem kızlar tüm vucudum tir tir titriyor bi ayran içeceğim belki iyi gelir bakalım...
Benim duş compact sistem olduğu için kendinden duş kabini var sanırım içerde buhardan kötü oldum..tüm vucudum salındı resmen bayılcaktım...
Havalandırmayı da açmayı unutmuşum eşim çok kızdı niye açmadın diye...
Ayranım geldi içeyim bakimm
ya bu demir hapını kaçıncı aya kadar kullanmamız gerekiyo bilen var mı?yani kullanmasak ne olur 4. aydan sonra..?
gaydincim merhaba, kan değerim 10.5 di 8 haftalıkken ama bana 3. ayda başlıyalım dedi dr um.elevit artı demir hapı içtim 1 ay boyunca ama bazen eleviti 2 gunde bir aldım, olabilir dedi.demir hapını ise içmek istemiorum midemi alt ust edio, portakal suyunu bende duymuştum ama zaten içtikten sonra hemen etkisini gösterio hap.başka bir versiyonu yok mu bu kan hapının?.
ipek o demir iğnelerinden ne çektim ben .feci bi şekilde can yakıyor ve abartmıyrum 3-4 ay kalcam ağrıdı iğneden sonra
sağolun kızlar ben yavaş yavaş hazırlanayım bakalım.......
birazdan çıkacağım........
inşallah güzel haberlerle dönerim aranıza...
kendinize çok iyi bakın...
3 gibi falan ancak döneriz heralde eve...
ipeğimu teşekkürler canım verdiğin bilgilerden dolayı. ben hafta içi ihmal etmeyeyim barii yaptırayım kan sayımını.
sağolun kızlar ben yavaş yavaş hazırlanayım bakalım.......
birazdan çıkacağım........
inşallah güzel haberlerle dönerim aranıza...
kendinize çok iyi bakın...
3 gibi falan ancak döneriz heralde eve...
Ben hiç olmadım ama yaptıranlar çok yaktığını söylüyor. Zaten iğneden nefret ederim. Popoma birşey batıracaklarını bilmek bile çok kötü. Kasıyorum kendimi.
Halam da benim gibi. Dr'u ona hamileyken iğne vermek istemiş. O kabul etmeyince şimdi adını hatırlayamadığım, 1 kullanımlık küçük şişelerde, pekmez gibi kokusu, tadı olan bir ilaç vermişti. Ama onu da içtikten sonra ağzında demir tadı bırakıyormuş. Onu içti. Dr bunla düzelmezse iğne vuracağız demiş.Ama o ilaç işe yaradı. Aklında bulunsun.
Badem o ilacın adını eşin kesin bilir.
Canım bende ağır anemi vardı ben de kullandım..Hemoglobinim 4 e düşmüştü bir ara.Sonra 7-8 gibiydi..4 kez kan verildi bana..O kan iğnelerinden hem de kaç kutu kullandım aylarca...Ama pruluton ve progesteron iğnelerinin onda biri kadar bile ağır değil o kan iğneleri..
Hafifler bile..
Doğrudur bilmiyorum ki. Pruluton'u bana SSK'daki dr 6. haftamda vermişti kanama ihtimaline karşın ama olmadım. Olanlar çok acıttığını söylüyor. Valla ben senin gibi tüp bebekle hamile kalanları çok takdir ediyorum. Karnına iğne, tutsun diye iğne, düşmesin diye iğne. Delik değiş oldunuz Allah yardımcınız olsun.
Evet çok uğraştık..Ama değdi..2 güzel mucizeye...
kızlar duş aldım az kalsın bayılacaktım resmen çok kötü oldum duşta nefessiz kaldığımı hissettim allahtan eşim evdeydi...
Yalnız kalmaya korkuyorum ben artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?