2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

teşekkür ederim kızlar aman dikkat edin kendinize gerçekten tek başınıza olduğunuz zamanki gibi kolay atlatamıyorsunuz

:teytey::teytey:evet canım kesinleşti kızımmmmm olacak inşallahhhhhhhhhhhhkaydirigubbakcemile5

Ayyyyyyyyyyyyyyy çokkkkkkkkkk sevindim senin adınaaaaaaaaaa delikafadulden :nazar:
dokuz doğurdk burda biz de seninle canım yaaa kaydirigubbakcemile3
Allah gönlünüze göre verdi şükürler olsun , ne güzel ya , çok çok sevindim hakkaten kaydirigubbakcemile5

çiçek hava çok güzel çık bi yürüyüş yap canım kafanı dağıtmaya çalış iyi düşün kötü şeyler düşünme canımmm

hürrem gözünaydın canım...bebişin için çok sevindim hayırlısıyla gelsin inşallah...........

Nur canım çok şeker kıyafetler..iyi günlerde giydir prensesine...

Akdaş gönderdim canım

teşekkürler canım bunları ablam saklamış kızının giyemediği kıyafetleri benimde kız olduğunu öğrenince yolladı hemen nasıl mutlu oldum biran önce oğsada o kıyafetlerin içinde görsem meleğimi

Ayyyyyyyyyyyyyyy çokkkkkkkkkk sevindim senin adınaaaaaaaaaa delikafadulden :nazar:
dokuz doğurdk burda biz de seninle canım yaaa kaydirigubbakcemile3
Allah gönlünüze göre verdi şükürler olsun , ne güzel ya , çok çok sevindim hakkaten kaydirigubbakcemile5

:lepi::lepi:çooook teşekkür ederim canım bende çok ama çok mutluyummm hele eşimi bi görsennn iyi ce sapıttı...sabahları ben ondan geç gidiyorum işe o giderken kızyla konuşuyorr günaydın kızım benim diyo karnımı açıp öpüyo....
allaha şükür allah dualarımı kabul etti...
hayallerim gerçek oldu............
darısı hepinizin gönlüne göre olsun canlarım benimhihoyyythihoyyyt

Selam hanımlar 3 gündür yatıyorum gripten bebeğimin 3lü testi temiz çıktı çok şükür ve kız olduğu kesinleşti işe gidemiyorum evdeyim yatıyorum umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım

:nazar: hürremcim .. testinin temiz çıkmasına çok sevindim prenses annesi a.s.

merhaba kızlar..dün akşam ilk defa hayatımda cesaret edip normal dogum videosu izledim.eşimde evde değildi.Başladım çocuk gibi ağlamaya ..ben bööle doguramaaaammm nasıl dogurcam napıcam diye acaip korktum. Eşim geldiğinde hala ağlıyodum, beni teselli etti ama :=( erken ama doğum şeklim konusunda acaip tırsıyorum.

:lepi::lepi:çooook teşekkür ederim canım bende çok ama çok mutluyummm hele eşimi bi görsennn iyi ce sapıttı...sabahları ben ondan geç gidiyorum işe o giderken kızyla konuşuyorr günaydın kızım benim diyo karnımı açıp öpüyo....
allaha şükür allah dualarımı kabul etti...
hayallerim gerçek oldu............
darısı hepinizin gönlüne göre olsun canlarım benimhihoyyythihoyyyt

aaaaaaaaaaamin canım inşallah :Saruboceq:
ne tatlı heyecanlar dimi , akalım biz ne zaman yaşıycasss :1rolleyes:
sen tam olarak ne zaman öğrendin ?+?
benim ctesi kotrolüm var , o zaman 13+6 olucaz , öğrenebilir miyiz acaba fisfisfis

çiçek hava çok güzel çık bi yürüyüş yap canım kafanı dağıtmaya çalış iyi düşün kötü şeyler düşünme canımmm

sağol melekcim çalışmasam durur muyum,hava iyi gelirdi gerçekten.İki gündür başağrısı çekiyorum bide hep okurdum burdaki arkadaşlardan sıra bizde sanırım.İlaçta içemiyorum ben yani yutamıyorum :(

ben nedense doğumdan hiiiiççç korkmuyorummm
çok rahatım ...
Belki de doktoruma çok güvendiğim içindir kim bilir

merhaba kızlar..dün akşam ilk defa hayatımda cesaret edip normal dogum videosu izledim.eşimde evde değildi.Başladım çocuk gibi ağlamaya ..ben bööle doguramaaaammm nasıl dogurcam napıcam diye acaip korktum. Eşim geldiğinde hala ağlıyodum, beni teselli etti ama :=( erken ama doğum şeklim konusunda acaip tırsıyorum.

ben de izlemiştim canım , hakkaten annelerimiz cennetlik yaaa , nasıl doğurmuşlar bizi :1shok:
ben öncelerde de çoo korkardım doğumdan , onu izleyince iice tırstım :tomato:
iyiki sezaryen var :Saruboceq:

merhaba hanımlarr....

bugün evdeyim işlerim bitti hava çok güzell tam bi yaz havası var... umarım herkes iyidir...şimdi geçmişe bakayım...

Bademden haberi olan var mı , cinsyetleri belli olacktı onun pıtrcıklarının da , ne yaptılar acaba ???

KIZLAR BEN BİDE BEBİŞİME BÖYLE BİR AKTİVİTE MİNDERİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM NASIL

tinylove000011sv5.jpg

w300.png

ebrucum tebrik ederim kızın olacakmış maşallah kızına sağlıcakla gelsin....

Back
X