Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar günaydınnnnnnnnnnnnn.... NASILSINIZ BUGÜN?....
NUR84 canım güle güle giysin bebişin inşallah...
:teytey::teytey:evet canım kesinleşti kızımmmmm olacak inşallahhhhhhhhhhhhkaydirigubbakcemile5
hürrem gözünaydın canım...bebişin için çok sevindim hayırlısıyla gelsin inşallah...........
Nur canım çok şeker kıyafetler..iyi günlerde giydir prensesine...
Akdaş gönderdim canım
Ayyyyyyyyyyyyyyy çokkkkkkkkkk sevindim senin adınaaaaaaaaaa delikafadulden![]()
dokuz doğurdk burda biz de seninle canım yaaa kaydirigubbakcemile3
Allah gönlünüze göre verdi şükürler olsun , ne güzel ya , çok çok sevindim hakkaten kaydirigubbakcemile5
Selam hanımlar 3 gündür yatıyorum gripten bebeğimin 3lü testi temiz çıktı çok şükür ve kız olduğu kesinleşti işe gidemiyorum evdeyim yatıyorum umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım
:lepi::lepi:çooook teşekkür ederim canım bende çok ama çok mutluyummm hele eşimi bi görsennn iyi ce sapıttı...sabahları ben ondan geç gidiyorum işe o giderken kızyla konuşuyorr günaydın kızım benim diyo karnımı açıp öpüyo....
allaha şükür allah dualarımı kabul etti...
hayallerim gerçek oldu............
darısı hepinizin gönlüne göre olsun canlarım benimhihoyyythihoyyyt
çiçek hava çok güzel çık bi yürüyüş yap canım kafanı dağıtmaya çalış iyi düşün kötü şeyler düşünme canımmm
merhaba kızlar..dün akşam ilk defa hayatımda cesaret edip normal dogum videosu izledim.eşimde evde değildi.Başladım çocuk gibi ağlamaya ..ben bööle doguramaaaammm nasıl dogurcam napıcam diye acaip korktum. Eşim geldiğinde hala ağlıyodum, beni teselli etti ama :=( erken ama doğum şeklim konusunda acaip tırsıyorum.
Bence kesin öğrenirsin canım ama bu doktoruna da bağlı...
Inşallah biran önce öğrenirsin