Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıslar bişey sorucam size ikili testte aşağıdan kamera ile baktılar mı size
kıslar bişey sorucam size ikili testte aşağıdan kamera ile baktılar mı size
hayır canım ultrason ile karından bakılıyor bir de kan alıyorlar..
benim doktorum da yapalım dedi... Neyse yapsn madem...
Ama içim çok rahat nedense...
merhaba arkadaşlar
aranızda olamadığıma paylaşımlara katılamadığıma o kadar çok üzülüyorumki ben hala istirahat halindeyim bir müddet daha devam edeceğini söyledi doktorum akıntının dün kontrolümüz vardı ve bebeklerimi doyasıya izledik annemle hareketlerini okadar tatlılardıki şükür hiç bir sorun ve problemimiz yokmuş
inş. hepiniz iyisinizdir problem yoktur gecmişi okuyamıyorum çünkü oldukca çok sayfalar ilerlemiş inş. bundan sonra ara ara forma girmeye başlıyacağım birde sürekli yatmaktan kabızlık problemi çekiyorum mahvolmuş durumdayım acaba bana ne önerirsiniz bu konuda
merhaba arkadaşlar
aranızda olamadığıma paylaşımlara katılamadığıma o kadar çok üzülüyorumki ben hala istirahat halindeyim bir müddet daha devam edeceğini söyledi doktorum akıntının dün kontrolümüz vardı ve bebeklerimi doyasıya izledik annemle hareketlerini okadar tatlılardıki şükür hiç bir sorun ve problemimiz yokmuş
inş. hepiniz iyisinizdir problem yoktur gecmişi okuyamıyorum çünkü oldukca çok sayfalar ilerlemiş inş. bundan sonra ara ara forma girmeye başlıyacağım birde sürekli yatmaktan kabızlık problemi çekiyorum mahvolmuş durumdayım acaba bana ne önerirsiniz bu konuda
SLM kizlar
nasilsiniz??? benim gobusum de artik buyumeye basladi,
resmi ekledim, nasil olmus??
ebus maşallah kocaman olmuş göbişin çok tatlı maşallahhh daha kocaman olucak ne güselldelikafadulden
SLM kizlar
nasilsiniz??? benim gobusum de artik buyumeye basladi,
resmi ekledim, nasil olmus??