2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlarr benim de ikili testim iyi çıktı ama dr m haftaya 3 lü testimi de yapacakmışş.. garanti olsun :)))

merhaba arkadaşlar
aranızda olamadığıma paylaşımlara katılamadığıma o kadar çok üzülüyorumki ben hala istirahat halindeyim bir müddet daha devam edeceğini söyledi doktorum akıntının dün kontrolümüz vardı ve bebeklerimi doyasıya izledik annemle hareketlerini okadar tatlılardıki şükür hiç bir sorun ve problemimiz yokmuş

inş. hepiniz iyisinizdir problem yoktur gecmişi okuyamıyorum çünkü oldukca çok sayfalar ilerlemiş inş. bundan sonra ara ara forma girmeye başlıyacağım birde sürekli yatmaktan kabızlık problemi çekiyorum mahvolmuş durumdayım acaba bana ne önerirsiniz bu konuda

merhaba arkadaşlar
aranızda olamadığıma paylaşımlara katılamadığıma o kadar çok üzülüyorumki ben hala istirahat halindeyim bir müddet daha devam edeceğini söyledi doktorum akıntının dün kontrolümüz vardı ve bebeklerimi doyasıya izledik annemle hareketlerini okadar tatlılardıki şükür hiç bir sorun ve problemimiz yokmuş

inş. hepiniz iyisinizdir problem yoktur gecmişi okuyamıyorum çünkü oldukca çok sayfalar ilerlemiş inş. bundan sonra ara ara forma girmeye başlıyacağım birde sürekli yatmaktan kabızlık problemi çekiyorum mahvolmuş durumdayım acaba bana ne önerirsiniz bu konuda

valla canım o problem bende de var.ben activia yiyorum.bir de sabahları aç karnına kuyu kayısı yeyip üzreine ılık su içiyorum.bunları dene istersen

kızlar bağırsak durumlarınız nasıl........
Kabızlık yaşıyormusunuz.........
çok şükür ben bu konuda çok rahatım hiç kabızlık yaşamadım henüz...

SLM kizlar
nasilsiniz??? benim gobusum de artik buyumeye basladi,
resmi ekledim, nasil olmus??

Eklentiler

• $DSC05865.webp
    $DSC05865.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 18
merhaba arkadaşlar

Cnm bendede kabızlık sorunu kivi yemeye başladım o kadar rahatladımki kabızlık filan kalmadı cnm tam tersi hatta :) hergün muhakkak 2-3 tane ye hem mevsimide çokda faydalı

Kabızlık bende de henüz yok maşallah diyelim:) bebekten önce çok sıkıntılıydım bu konuda ama şimdi garip bi şekilde düzene girdi böylede gider inş..

ebush canım maşallah göbüşüne yaa çok güzell benimki de bu kadar :)))

Back
X