• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

sağol canım çok bişey almayım diyorum ama ilkaylarda çok kıyafet değiştirirsin diyorlar

bazen günde 3-4 kere kıyafet değiştiriliyor-tatlicadiarzu- Bebişler altları açılınca kaka-çiş Allah ne verdiyse yapmaya bayılıyorlarkaydirigubbakcemile3 Ya tam temizliyorsun siliyorsun yeni bezi koyuyorsun kapatmadan daha hooop gümm:roflol: heryer batıyo:dance:
geçen ilk hafta kontrolüne götürdüğümüz de doktorun eline yaptı yaramaz:utangac:

Swethome uzun zamandır uğramıyor mu bana mı öyle geldi

evet canım bende çok merak ediyorum onu nerelerde ki:1no2:
İnşallah iyidir:Saruboceq:

bundan 2 yıl önce farklı bir internet ortamında " Doğmamış Çocuğa Mektup "başlığı altında yayınlanmış mektubumdu meleğime yazdığım .. sonra bir kaç sitede ve kk-tüp bebek özel bölümünde , şimdi de beyaz_meleğin yazısnı da okuyunca burada sizlerle de palaşmak istedim ..

meleğim ,

seni daha görmeden ne kadar özlediğimizi söylesem acaba gelmek için acele eder miydin .. anneciğinin , yani benim , senin için göbüşten ve popişten yüzlerce iğneler vurulduğunu bilsen , babanın senin için ameliyat olduğunu bilsen acaba daha mı çabuk gelirdin .. annenin her ay senin gelip gelmeyeceğini öğrenmek için testler yaptırdığını bilsen , gelmeyeceğini öğrendiğinde her defasında onun yüzündeki ifadeye tanık olsan, gözyaşlarını silen sen olsan acaba çabucak gelir miydin ..
gitgide umutsuzluğa kapıldığımızı , annenin geleceğinden umudunu kesmeye başladığını bilsen mesela , hayal kırıklıklarının taşınamaz olduğu için altında ezildiğini bilsen ona umut olmak için elini çabuk tutar mıydın meleğim , söyle bana ..
ama eğer gelirsen ..
geleceğinin haberini alacağımız gün sevinçten deliye döneceğiz biz annenle baban , sen bile şaşıracaksın buna , hele ki seni kucağımıza alacağımız gün dünyanın en mutlu iki insanı olacağız . ilk önceleri yarışacağız babanla " + sen daha çok kucağına aldın .. - hayır sen " diye tatlı tatlı atışacağız . eğer ateşin çıkarsa gözümüzü kırpmadan duracağız başında meleğim . ilk adımlarında gölgen olup peşinde dolaşacak , ilk söylediğin kelime için aklına gelen herkesi arayıp bunu kutlayacak , okula ilk gideceğin gün yanında olacak , ilk aşkını , ilk başarını , ilk yenilgini paylaşacağın insanlar olmak istiyoruz yavrum biz . bizi daha fazla bekletme olur mu ..
babanla biz birbirimizi çok seviyor ve beraber dua ediyoruz senin bir an önce ve sağlıkla aramıza katılman için .

annen ,
star_dust

Yüreğine sağlık canımsenağlama

Ahh annelik böyle bişey işteeee:çok üzgünüm:

bence de kızlar kısa kollu ve altı çıtçıtlı badiler hem çok kullanışlı hem de çoook sevimli, düşünsenize bıcırıkların tontiş kolları bacakları meydanda, pamuk pamuk, ayyyyy inşallah hayırlısıyla görürüz o günleri :sm_cool:

arkadaşlar merhaba

moralim çok bozuk aslında iki gündür işte yeteri kadar stress yaşıyorum zaten birde sabah sabah tartıldım bir kilo almış olarak gördüm kendimi alttarafı dün gece bi kase profitrol yedim dikkat etmekten canım çıkıyor. eşimde diyor bir şey yemiyorsun diye kafayı yiyeceğim ya kabızlık bi yandan kilo bi yandan bide stres bebeğime bii olacak diye korkuyorum off off

canımmm kızın mı olacak
çok sevindim:teytey:
allah gönlüne göre vermiş:nazar:

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:evet bitanem melek gibi bir kızım olacak inşallahhhhhkaydirigubbakcemile2
çok mutluyum ademelcimkaydirigubbakcemile5
allah a çok ama çok şükür bitanemm kızım olacakkkk:lepi::lepi:

arkadaşlar merhaba

moralim çok bozuk aslında iki gündür işte yeteri kadar stress yaşıyorum zaten birde sabah sabah tartıldım bir kilo almış olarak gördüm kendimi alttarafı dün gece bi kase profitrol yedim dikkat etmekten canım çıkıyor. eşimde diyor bir şey yemiyorsun diye kafayı yiyeceğim ya kabızlık bi yandan kilo bi yandan bide stres bebeğime bii olacak diye korkuyorum off off

canım ya saçmalama böyle bişey için üzülünür mü hiç...sonuçta bebek gelişiyor.rahim büyüyor..içinde kese var su var bebek var bebeğin sonu var bunlar elbette kilomuzu etkileyecek...
hem açlık ve tokluk kilon değişir..en doğrusu sabah aç karnına tartılan kilon olur...
düzenli vee sağlıklı beslenirsen toplamda da 10-15 kilo arası alırsan hiçbişey olmaz doğumdan sonra eski kilona dönersin tatlımkaydirigubbakcemile5

arkadaşlar merhaba

offf aynı sorun bende de var yaa kabızlık!!!
hamilelikten önce o kadar düzenliydi ki, bi hamile kaldım inanırmısınız 10 gün tık yok-tatlicadiarzu- ilk 3 ay yattım diye bu sorunu yaşıyorum sanıyordum ama artık baya bi hareketliyim gene aynı:mymeka:
Sigarayı bırakmamında etkisi var tabi..
Ama o kadar meyve sebze yiyorum sıvı gıdaları bol tüketiyorum gene aynıkaydirigubbakcemile

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:evet bitanem melek gibi bir kızım olacak inşallahhhhhkaydirigubbakcemile2
çok mutluyum ademelcimkaydirigubbakcemile5
allah a çok ama çok şükür bitanemm kızım olacakkkk:lepi::lepi:

gerçekten çok sevindim canım

amatist tatlım bu kadar çabuk kilo derdine düşme
bebeğini kucağına alınca aldığım her kiloya değmiş diyeceksin

beyaz melek alttan çıt çıt lı badilerden al mutlaka çok kullanışlı
taze anne olarak öneririm:lepi:

beyaz melekcım benı merak edıp dusunmene o kadar cok sevındım kı.:1hug:
dun eve cok gec geldık.
geldıgımde de cok yorgundum bırseyler yazamadım.
dun gogsum ıcın genel cerraha muayene olmaya gıttım.
gogsumde hıssettıgım sertlık benı suphelendırmıstı.
ultrasona gırdım ve sag ve sol gogsumde kıst cıktı.senağlama
yalnız bunlar fıbrokıstık yapıdaymıs.gogus yapısından dolayı olurmus cok sukur ALLAH IMA korkulacak bırsey yok dedı doktorum.bebege zararı yok dedı.

ultrasona gırmeden once o kadar korktum kı kıslar.bebegıme zarar veren bırsey olurda onu benden alırlar dıye.aklıma neler neler geldı.senağlamasenağlama
doktorumuz heray ultrasona gırmem gerektıgını soyledı.
ınsallah buyume yapmaz yaparsa dogumdan once alınması gerekıyormus.:çok üzgünüm:

bu arada dun bebegıme cıcıler aldım.hihoyyyt
bebeklere bırseyler almak ne kadar keyıflı ve mutluluk veren bır duyguymus.:asigim:Şenizdunden berı bakıp bakıp ,öpüp kokluyorum.:1hug:

çok geçiş olsun canım a.s.
bundan 6- 7 yıl kadar önce benim de sağ göğsümde bi sertlik ,ağrı vardı . usg çekildi ve sonuç fibroadenom dedil ,yani iyi huylu kitle. fakat ilerleyen yıllarda hamilelik-menopoz gibi dönemlerde hormon değşiklikleri olablir , o zaman da türünü değiştrebilir ve git gide büyüme yaptığı için ve günlük hayatımın konforunu engellediği için alalım denildi .
tabi ben bunları ne zaman öğredim , nişanlandığım günden 1 hafta sonra .
her gören dr. ameliyat diyordu ama ben son olarak 9 eylül üni.hast.ne gidecektim ve onlar gerekli görürse olacaktım o ameliyatı ve gitmedim o zamana kadar .. böyle durumlar insanı fazlasıyla duygusal yapıyor ve elinizde olmadan herşeyi getiriyor aklınıza . gitmedim , çünkü 6 yıllık bir çok badireler atlattığımız ve mezhep farklılıkları vs.nedenlerinden uzun üren bir ayrılık yaşayıp yeniden birleşip ve ailelerimizi zor ikna ettiğimiz ve nihayet beraberliğimizin ailelerimiz nezdinde resmiyete kavuşacağı günü dünya gözüyle görmek istedim .. dedim ya insanın aklına herşey geliyor ..
ya söyledikleri gibi iyi huylu çıkmazsa ..
ya bıçak değdikten sonra bir şeyler ters gider ve kötü huyluya dönerse ..
bu yüzden nişanım olduktan sora gittim ve bu duyduklarımı eşim dahil kimseye söylemedim ..
kimseyi üzmeye , gereksiz paniğe vermeye hakkım yok diye düşündüm . hem bilseler ellerinden ne gelecektiki üzülüp ağlamaktan başka ve hep kötüye yormaktan başka ...
fibrokistik meme yapısına sahip olduğum için bunlarla yaşamaya alışmalıymışım , öyle dedi görüştüğüm tüm dr.lar .hatta bu firoadenomdan yine çıkabilirmiş aynı yerde bile yada farklı memede .. gel zaman git zaman ben hep ameliyat yerimi yokluyordum , yılda 2 kere yaptırmam gereken kontrollerimin pek üzerinde durmuyordum ..
hatta 2 tüp bebek denemesi yaptım bunun üzerine , yüreğim ağzıma gelirdi her seferinde , tedavi esasında aldığımız hormon ilaç-iğneleri yüzünden göğüslerim dolgunlaşıp sertleşip acıdıkça .. tedavi olup benzer belirtileri yaşayan herkes hamileyim galiba diye sevinirken herkes herkes ben sevinemezdim , dua ederdim hep inşallah kötü şelerin habercisi değldir bu belirtiler diye ..
ben yine o kesi yerimi kontrol edip durdukça en nihayetinde yine orada , tam da ameliyat yerimde bir küçük sertlik peydah oldu .o zaman İst.daydım ,araştırdım , bu konda en iyi olduğunu öğrendiğim prof. Mehmet Ali Yerdel'e gittim , renkli dopler istedi . sonuçta ne çıktı biliyor musun???
meme kendi yapısından içeride bir adacık-memecik oluşturmuş .. buna benim kuruntularım sebep oldu diyorum . hep orada bir şey çıacak - iyileşmeyecek - yenileyecek kuruntusu yada beklentisi sonucunda vücudum böyle bir oluşumla cevap verdi bana ..
boşuna demyorlar " iyi düşün iyi olsun diye ", bak benim başıma ne düşündüysem , neye yoğunlaştıysam o geldi ..
o yüzden canım lütfen olumlu düşün hep , bebeğine odaklan , onun ne kadar sağlıklı olacağına ..
tekrar geçmiş olsun canım
buraya kadar sabırla okumuş olmanı diliyorum ve kocaman Şeniz

star dust canım neler taşımışsın tek başına:1no2: Çok geçmiş olsun canım.
Çok haklısın bende düşünce gücüne çok inanırım, olumlu düşün ki olumlu olsun:1hug:

ayyh hava bulanık, gün bulanık, içim bulanıkkkkkkkkkkkkk ne sıkıntılı bir gün ALLAH HAYIR ETSİN...
hadi güzel şeyler anlatın biraz, bende gidip bir çay alıp geleyim:kahve:

star dust - mektubunu okumaya basladim ancak ilk paragrafi bitiremeden gozyaslarina boguldum! sanirim is cikisi devam edebilecegim okumaya! saglikla kavusalim insallah hepimiz meleklerimize.....

canım keşke ikinci paragrafı da okusaydın , o bölüm mutlu sonla bitiyordu :1hug: Şeniz

Star dust süper olmuş mektup.zaten bugün sulugözlüyüm.dahada ağladım.bende 5 sene bekledim bebeğimi.tam tüp bebek yapıcaktıkki hamile kaldım.çok zor beklemek.

canım ya , kıyamam , ağlayın diye yazmadım .. evet , biraz içli olduğum bir zaman yazdığım mektuptu sanırım 2. tedavimden de olumsuz sonuç aldıktan sonra yazmıştım . benim hala okurken boğazım düğümlenir.. inşallah sen de , hepimiz de sağlıcakla koklarız mucizelerimizi :1hug: Şeniz

Star_dust ne güsel yazmışsın duygularını bunları evet günlük yapıp bebeğin için saklaman gerçekten çok özel olucaktır canım

teşekkür ederim canımcım :1hug:a.s.

Yüreğine sağlık canımsenağlama

Ahh annelik böyle bişey işteeee:çok üzgünüm:

sağol demetcimm Şeniza.s.

demetcim,stardust canım iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ..stardust geçmiş olsun tatlım :teselli:

Back
X