• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bundan 2 yıl önce farklı bir internet ortamında " Doğmamış Çocuğa Mektup "başlığı altında yayınlanmış mektubumdu meleğime yazdığım .. sonra bir kaç sitede ve kk-tüp bebek özel bölümünde , şimdi de beyaz_meleğin yazısnı da okuyunca burada sizlerle de palaşmak istedim ..

meleğim ,

seni daha görmeden ne kadar özlediğimizi söylesem acaba gelmek için acele eder miydin .. anneciğinin , yani benim , senin için göbüşten ve popişten yüzlerce iğneler vurulduğunu bilsen , babanın senin için ameliyat olduğunu bilsen acaba daha mı çabuk gelirdin .. annenin her ay senin gelip gelmeyeceğini öğrenmek için testler yaptırdığını bilsen , gelmeyeceğini öğrendiğinde her defasında onun yüzündeki ifadeye tanık olsan, gözyaşlarını silen sen olsan acaba çabucak gelir miydin ..
gitgide umutsuzluğa kapıldığımızı , annenin geleceğinden umudunu kesmeye başladığını bilsen mesela , hayal kırıklıklarının taşınamaz olduğu için altında ezildiğini bilsen ona umut olmak için elini çabuk tutar mıydın meleğim , söyle bana ..
ama eğer gelirsen ..
geleceğinin haberini alacağımız gün sevinçten deliye döneceğiz biz annenle baban , sen bile şaşıracaksın buna , hele ki seni kucağımıza alacağımız gün dünyanın en mutlu iki insanı olacağız . ilk önceleri yarışacağız babanla " + sen daha çok kucağına aldın .. - hayır sen " diye tatlı tatlı atışacağız . eğer ateşin çıkarsa gözümüzü kırpmadan duracağız başında meleğim . ilk adımlarında gölgen olup peşinde dolaşacak , ilk söylediğin kelime için aklına gelen herkesi arayıp bunu kutlayacak , okula ilk gideceğin gün yanında olacak , ilk aşkını , ilk başarını , ilk yenilgini paylaşacağın insanlar olmak istiyoruz yavrum biz . bizi daha fazla bekletme olur mu ..
babanla biz birbirimizi çok seviyor ve beraber dua ediyoruz senin bir an önce ve sağlıkla aramıza katılman için .

annen ,
star_dust

ay canım yaaaaaa resmen her yerim uyuştu aynı şeyleri yaşamış biri olarak 11 sene bekledim yavrumu aynı duygularımı anlatmışsın zaten hep yaşadıklarımız aynı şeylerçok şükürki yüce allahım bizlere bugünleri gösterdi ya bütün isteyen herkesede göstersin inşallah:dance::sm_cool:

Patlamış mısırın içinde bolca bulunan lif kalp krizi riskini azaltıyor. Kalori olarak kıyaslayacak olursak, bir paket cipsin içindeki kalori bir torba patlamış mısırın dört katı. Eğer tansiyonunuz varsa patlamış mısıra tuz atmayın, başka baharatlar kullanmayı deneyin.

1 KASE AZ YAĞLI PATLAMIŞ MISIR 30 KALORİ:lepi:

desene bu gece patlamış mısır gecesi olacakcokacimcoook

oleyyyyy
girldance.gif

şimdi koncacım geldi mama yiyelim...

İyi akşamlar kızlar hepinizi öpüyorumŞeniz

kızlar biz kızımla bugün çok yorulduk ;mesai bitiminede az kaldı herkese
iyi akşamlar kendinize iyi bakın yarın grş by

ben hala işteyim çıkamadım pc de sorun var halletmeye çalışıyorum ama olmuyor sinir oldum resmen msn açılmıyor internet çok yavaş ne kötü bişey yaa iletişimim koptu resmen akşama telafi edicem ama dayanabildiğim kadar oturup kk gezicemm.. tabii mısır patlağımla beraber .))))

ayyy kızım tekme attı......................
Dermişimmmmmmmmm:::))))))))))))))))))))))))))))))
yok karnım çok ağırdı kızlar....kızım içerde ne yapıyo acaba....
Keyfi yerinde mii...
Uyuyor mu benim prensesim...
Ayyy ayy

saçlanma daha olmaz ki :) miğden yukarı çıkıyor bebek kendine yer açıyor bu yüzdende migde yanması oluşuyor bizlerdea.s herkese iyi akşamlar yarın görüşürüz kızlar

canım belki şimdi bu haftalarımızda onun içindir ama bende 8. haftamdan beri yanma var ben hormonlardan diye biliyorum ama yanlış da olabilir öyle okumuştum bi yerde..

bu arada bi kitap aldım kızlar bebeğinizi beklerken sizi neler bekler diye bi kitap biraz karıştırdım çok güzell her bilgi var..bayağı kalın bi kitap ince ayrıntılar var okuyayım sizlerle de paylaşacağımm öğrendiklerimi :))

ayyy kızım tekme attı......................
Dermişimmmmmmmmm:::))))))))))))))))))))))))))))))
yok karnım çok ağırdı kızlar....kızım içerde ne yapıyo acaba....
Keyfi yerinde mii...
Uyuyor mu benim prensesim...
Ayyy ayy

senin kızın keyfine düşkün olacak bence canımm
son ultrason resmi hala gözümün önünde çok hoşuma gitmişti maşallah öykü kızımıza

arkadaşlar merhaba

moralim çok bozuk aslında iki gündür işte yeteri kadar stress yaşıyorum zaten birde sabah sabah tartıldım bir kilo almış olarak gördüm kendimi alttarafı dün gece bi kase profitrol yedim dikkat etmekten canım çıkıyor. eşimde diyor bir şey yemiyorsun diye kafayı yiyeceğim ya kabızlık bi yandan kilo bi yandan bide stres bebeğime bii olacak diye korkuyorum off off

Canim kabizlik icin eminim denemissindir ama bak su asagida yazdiklarimi sakin yeme. bunlar artiriyor kabizligi.

Patates (haslanmis, kozlenmis vs vs)
Kola
Muz

Sabahlari ise giderken hani misirgecregi ve sut. Su Ameriakn tipi kahvalti var ya. Ben pek sevmem ama inan cok ise yariyor. hem cok besleyici tum vitaminler var hem de pratik hazirlmaasi kolay ayrica kabizliga da cok iyi geliyormus.

akdas canım benim oğlumun ismi ibrahim mete. normal doğum. liste süper olmuş.ya bu arada kızlar ben acelemi ediyorum bilmiyorum fakat ben yavaş yavaş çantamı hazırlamaya başladım.bugün dışarı çıkmışken emzirme sütyeni gecelik pijama ve oğluma hastane çıkışı aldım...ama çok güzeller resimlerini atmak istiyorum ama telefonumu iş yerimde unutmuşum eeeee o kadar şey alınca illa bişey unutmak lazım dime....

Son düzenleme:
akdas canım benim oğlumun ismi ibrahim mete. normal doğum. liste süper olmuş.ya bu arada kızlar ben acelemi ediyorum bilmiyorum fakat ben yavaş yavaş çantamı hazırlamaya başladım.bugün dışarı çıkmışken emzirme sütyeni gecelik pijama ve oğluma hastane çıkışı aldım...ama çok güzeller resimlerini atmak istiyorum ama telefonumu iş yerimde unutmuşum eeeee o kadar şey alınca illa bişey unutmak lazım dime....

ben de bakıyorum bakıyorum doğuma hazırlık bebeklerimiz cicileri.. topiklerien ben de heyecanlanıyorum. delikafaduldenbiran önce hazırlanmak istiyorum ama çoook erken.
zaten benim kociş asla izin vermez bu kadar erken hazırlanmamasenağlama

Selsin başın sağolsun. Allah mekanını cennet etsin. Rosem sana da büyük geçmiş olsun. Valla çok stres altına girmişsin. Ama çoğu kadında vardır bu kistlerden içini ferah tut.
Bir yansan üzülüyor bir yandan seviniyoruz ne garip Sizler böyle haberler alırken Sibel de bebeğinin kız olduğunu öğrenmiş. Ne güzel. Güzel annelerin güzel kızları olacak bu sene.

ben de bakıyorum bakıyorum doğuma hazırlık bebeklerimiz cicileri.. topiklerien ben de heyecanlanıyorum. delikafaduldenbiran önce hazırlanmak istiyorum ama çoook erken.
zaten benim kociş asla izin vermez bu kadar erken hazırlanmamasenağlama
vallahi benim kociş te bişeyler diyor alınıca ses çıkmıyor başlıyor sanki içinde oğlumuz varmış gibi sevmeye benden daha meraklı aslında ama erkek ya illa karışacak :))))))olmazsa olmaz kaydirigubbakcemile3

rosemcim moralini bozma canım,bende hamileliğimi boğazımda çıkan iki kist sayesinde öğrendim. durduk yerde iki kist çıkınca dr a gittim,nedeni bilinemedi ve cerahi bi operasyonla alalım dedi.bu arada bi dr arkadaş hamile olabilirmisin sen diye ısrar etti bana, bende yok canım olmuyorki bizim çocuğumuz,tüp bebek denedik bi kere olmadı dedim,hem kistle ne alakası var dedim ama arkadaşım zorla test yaptırdı bana,meğer hamileymişim.hamileyken hormon değişikliğinden dolayı çoğu kadında kist olurmuş ve kendiliğinden kaybolurmuş,arkadaşımdada hamileliğinde olmuş kist.bi çok kadında olabilirmiş ama çoğu kadın farketmezmiş bile.inşallah seninde hormon değişikliğinden kaynaklı kisttir.benim kistler yaklaşık 3 hafta içinde kendiliğinden kayboldu,geçmiş olsun canım

akdaşcım eline sağlık çok güzel olmuş liste.bende epidural sezeryan düşünüyorum kızımın ismide ada olacak inşallah.

hanimlar hamilelikte gaz icin kimyon tavsiye ediliyor. internetten arstsirin okuyun. midesinde gaz olan vs arkadaslar.

hatta bebek gazina da cok iyi geliyormus kimyon.

Back
X