• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

güneydınnnnnnnnn tüm güzel annecikler..:teytey::teytey:
bugun çook sevinçliyim:dance:

bebişimiz güzel haberlerini aldım dün delikafadulden başka bi dr.a gittik ve korkulacak bişey olmadığını söyledi..herşeye rağmen ama 4b ultrasyona gönderdi haftaya inş gidecez..gelişiminin çok güzel olduğunu ve bi terslik görünmediğini söyledi..çoooook şükür bebişim çok iyi..:dance:hihoyyythihoyyyt

dün giremedim..inş hepiniz çook iyisinizdir..
herkeze hayırlı günlerrrrrrrrrrrr:1hug::1hug:

gozun aydin canim. insallah hic bir problem olmayacak - hic korkma!

Günaydın hanımlar gözünüz aydın babaylon ve cgülistan bebeklerinizin sağlık haberlerini almışsınız

bebişimiz güzel haberlerini aldım dün delikafadulden başka bi dr.a gittik ve korkulacak bişey olmadığını söyledi..herşeye rağmen ama 4b ultrasyona gönderdi haftaya inş gidecez.bu konuda uzman prof.dr recep has bey.e..ve dr gelişiminin çok güzel olduğunu ve bi terslik görünmediğini söyledi..çoooook şükür bebişim çok iyi..:dance:hihoyyythihoyyytsize tavsiyem bi terslik var dediğse dr.muhakkak başka bi dr.unda fikrini alın ve ona göre hareket edin..yokse benim gibi hem kendinizi hemde bebişinizi üzersiniz..

çok sevindim canım.gözün aydın

25 gündür bebeğimi görmüyorum.çok merak ediyorum çok.iyimi değilmi diye.karnım inse hemen korkuyorum.birşey sorucam.kasıklar şişiyormu.yoksa sadece göbek kısmımı şişiyor.annem sonra kasıklar şişmeye başlıyor diyor.son aylara doğru.sizin nasıl arkadaşlar.

gunaydin kizlar! dun aksam doktora gittik, melegimizi gorduk vee kesin kiz dedi doktorumuz!!! cok sukur herseyi normal ve haftasiyla uyumluydu.afp testi icin kan verdik bakalim 3 gun sonra cikacak sonuclari.
bende de kabizlik problemi vardi - bunun icin magnezyum hapi verdi - 2-3 gune duzelir sorunun dedi bakalim gorecegiz :) bir de kibele bahsetmis dun, omega 3 hapi bana da verdi - oneminden bahsetti, elevite de devam.

cok sevincliyim yaa. hemen cikip biseyler almak istiyorum kizima!

hava gercekten cok kotu - icim sıkıldı valla. kapkaranlik...2 gun evdeyim allahtan bu havada disari cikmaktan kurtuldum! butun gun oturup kadin programlarini seyredecem - yasasssiiiiiiinn :)

canım hayırlı olsun sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin rabbim gözün aydın çok güzel haberler bunlar bugün istanbuldan kaçasım var böyle bi hava yoktur herhalde iyyy bunal bunla dur evde akşama kadar tv zapinkle:) bende arkdaşıma gidecektim hava yağıyo evde oturcaz mecbur:(((

bebişimiz güzel haberlerini aldım dün delikafadulden başka bi dr.a gittik ve korkulacak bişey olmadığını söyledi..herşeye rağmen ama 4b ultrasyona gönderdi haftaya inş gidecez.bu konuda uzman prof.dr recep has bey.e..ve dr gelişiminin çok güzel olduğunu ve bi terslik görünmediğini söyledi..çoooook şükür bebişim çok iyi..:dance:hihoyyythihoyyytsize tavsiyem bi terslik var dediğse dr.muhakkak başka bi dr.unda fikrini alın ve ona göre hareket edin..yokse benim gibi hem kendinizi hemde bebişinizi üzersiniz..

güzel habeler arka arkaya geliyo ne güzel alalh sevinçlerimizi bozmasın gözün aydın bebişinin iyi olduğuna sevindim canım allah tez zamnda kurtarsın bebişlerimizi kollarmıza versin inşallah:)

25 gündür bebeğimi görmüyorum.çok merak ediyorum çok.iyimi değilmi diye.karnım inse hemen korkuyorum.birşey sorucam.kasıklar şişiyormu.yoksa sadece göbek kısmımı şişiyor.annem sonra kasıklar şişmeye başlıyor diyor.son aylara doğru.sizin nasıl arkadaşlar.

Selsincim ben de senin gibiydim. ben 7 hafta gormemistim bebegimi.o kadar endiseliydim ki. ama gecen hafta gordum saglikli. simdi ne gobek ne baska belirti viz geliyor. hicbirini takmiyorum ve haklilarmis diyorum. yani canim sancin vs olmadigi surece, kanaman vs olmadigi surece bebegin emin ellerde ve buyuyor.

gobege bakma. bazen kocaman oluyor bazen iniyor. bazen hic olmuyor. o kesenin buyuklugu ile alakali. daha yeni yeni vajinanin ustune cikti. yani gobekten asagiya dogru elinle hafifce in bombeyi coook az da olsa hissediyorsun. bobe gobegin 7-8 cm altinda. altta sismeye basladigi icin once o kismlar doluyor ama farketmeyebilirsin de. hic kafana takma.gercekten. bak kibele demisti dersin.

ne kadar var doktor kontrolune?

gunaydin kizlar! dun aksam doktora gittik, melegimizi gorduk vee kesin kiz dedi doktorumuz!!! cok sukur herseyi normal ve haftasiyla uyumluydu.afp testi icin kan verdik bakalim 3 gun sonra cikacak sonuclari.
bende de kabizlik problemi vardi - bunun icin magnezyum hapi verdi - 2-3 gune duzelir sorunun dedi bakalim gorecegiz :) bir de kibele bahsetmis dun, omega 3 hapi bana da verdi - oneminden bahsetti, elevite de devam.

cok sevincliyim yaa. hemen cikip biseyler almak istiyorum kizima![/QUOTE

gözünüz aydın canım.Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin minik kızını

kızlar benim göbiş halen çıktığı gibi duruyo ama kalçalar genişlemeye başladı-tatlicadiarzu- sanırım kız olduğu için bebişim hehehhihoyyyt kızlar kalçaya veriyo kalçalarım gözüme kocaman geliyo her gören diyo 18 haftalık olmuşsun hiç göbiş yok ama kalçalar sanki göbişte önce gidiyo:roflol: bugün resim çekip koyucam bide siz bakınkaydirigubbakcemile3

Selsincim ben de senin gibiydim. ben 7 hafta gormemistim bebegimi.o kadar endiseliydim ki. ama gecen hafta gordum saglikli. simdi ne gobek ne baska belirti viz geliyor. hicbirini takmiyorum ve haklilarmis diyorum. yani canim sancin vs olmadigi surece, kanaman vs olmadigi surece bebegin emin ellerde ve buyuyor.

gobege bakma. bazen kocaman oluyor bazen iniyor. bazen hic olmuyor. o kesenin buyuklugu ile alakali. daha yeni yeni vajinanin ustune cikti. yani gobekten asagiya dogru elinle hafifce in bombeyi coook az da olsa hissediyorsun. bobe gobegin 7-8 cm altinda. altta sismeye basladigi icin once o kismlar doluyor ama farketmeyebilirsin de. hic kafana takma.gercekten. bak kibele demisti dersin.

6 şubatta gidicem canım.göbek deliğinin 7-8 cm mi altında.

babayloncum ve cgulistan aldiginiz haberlere cok sevindim. bebisler sapasaglam ve gumbur gumbur geliyorlar masallah.

Benim eltim 6. yi doguracak haziran gibi. (5 oglu var. kiz istedi oglan oldu kiz istedi oglu oldu, bu son deneme diyor, cok azimli) Ne doktora gider ne cinsiyeti bilir.ne doktor, ne test, ne ultrason, ne folik asit, ne demir ilaci. ustelik akraba evliligi.

vallahi cocuklari bir gorseniz hepsi mavis sarisin, seker mi seker, yakisikli, kipkirmizi yanakli saglikli cocuklar. ben umutsuzluga kapilinca hep onu dusundum. umut oldu. yani bu kadar pimpiriklenmeye gerek yok. kacta kac riskle cikiyor cocuklar. ona bakarsan dogumda olme riski de var. veya epidural alinca sakat kalma riski. hersey risk. O sebeple risklere fazla takilmayip olumlu dusunmeliyiz. iyiyi gorelim iyi olsun.

öyle kanamam ağrım filan yok çok şükür.sadece dün biraz kasıklarım ağrıdı belime filan vurdu.hemen endişe ettim.işte.

valla asinacim ben de ondan korkuyordum ama israrla sorduk degismez dedi. kizin her yeri gorundu (biz anlamasak da). insallah yanilmaz ne diyim :)

inşallah canım, bana da eyüp ekici baktı, 13+3 de söyledi kız olduğunu, ama kim duysa daha çok erken yine de bekleyin diyor, ama ben eminim, kalbinin kan pompalayışını bile gösterdi, parmaklarını, orasını mı yanlış görecek, bence de benim meleğim kızz, Rabbim onları sağlıkla hayırlarla kavuştursun bize....

kızlar benim göbiş halen çıktığı gibi duruyo ama kalçalar genişlemeye başladı-tatlicadiarzu- sanırım kız olduğu için bebişim hehehhihoyyyt kızlar kalçaya veriyo kalçalarım gözüme kocaman geliyo her gören diyo 18 haftalık olmuşsun hiç göbiş yok ama kalçalar sanki göbişte önce gidiyo:roflol: bugün resim çekip koyucam bide siz bakınkaydirigubbakcemile3

Dilaracim sanirim o bunye meselesi. hep derler kiz direkt kalcayi acar diye. hatta buradan bir arkadasim hamile kalinca direkt genisledigi icin kiz oldugunu dusunmustuk, erkek cikti:)
ben artik mide bulantisi yoksa erkek, varsa kiz, iste basket topu gibiyse gobek erkek, yassi ise kiz falan inanmiyorum. hersey bunye:)

ama popoyu bak cok buyutme sonra mayo yakismaz:)

6 şubatta gidicem canım.göbek deliğinin 7-8 cm mi altında.

evet ya da legen kemiginin ustunde. bak cok fark yok. ben de hissetmiyordum ama simdi olsa olsa budur diyorum. boyle ayakta dur. elini hafifce gobeginden asagiya dogru sivazla. duz inmasi gerekirken asagida biraz disari dogru kabarikligi hissedebilirsin ama hissetmeyebilirsin de.
benim arkadasim sertlik hissedersein demisti. hissetmedigim icin cok uzulmustum. ay neden uzulmusum diyorum. hic uzulme bak bir haftan kalmis. emin ol 6 subatta cook rahatlayacaksin.

evet ya da legen kemiginin ustunde. bak cok fark yok. ben de hissetmiyordum ama simdi olsa olsa budur diyorum. boyle ayakta dur. elini hafifce gobeginden asagiya dogru sivazla. duz inmasi gerekirken asagida biraz disari dogru kabarikligi hissedebilirsin ama hissetmeyebilirsin de.
benim arkadasim sertlik hissedersein demisti. hissetmedigim icin cok uzulmustum. ay neden uzulmusum diyorum. hic uzulme bak bir haftan kalmis. emin ol 6 subatta cook rahatlayacaksin.

inşallah canım.allah hepimize bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.doğum yaptıktan sonrada yazışırız.burdan.

Back
X