• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Tamam siliyorum.............
Bu arada olgun görünüyorsun ben daha çocuksu olduğunu düşünmüştüm...
Görünüşün çok olgun bir iş kadınını görüntülüyor da

Bende bir kısım resimleri gördüm inanamıyorum ne kadar degisik bi duyguymus bu boyle. Herkes cok güsel geldi gözüme... Hepinisi cok begendim. Demekki baya cok mıncıklanıcak bebiş cıkıcak bu gruptan :sm_cool:

gunaydin kizlar! dun aksam doktora gittik, melegimizi gorduk vee kesin kiz dedi doktorumuz!!! cok sukur herseyi normal ve haftasiyla uyumluydu.afp testi icin kan verdik bakalim 3 gun sonra cikacak sonuclari.
bende de kabizlik problemi vardi - bunun icin magnezyum hapi verdi - 2-3 gune duzelir sorunun dedi bakalim gorecegiz :) bir de kibele bahsetmis dun, omega 3 hapi bana da verdi - oneminden bahsetti, elevite de devam.

cok sevincliyim yaa. hemen cikip biseyler almak istiyorum kizima!

canım gözün aydın:nazar:sağlıkla gelsin prensesin inşallah:nazar:

güneydınnnnnnnnn tüm güzel annecikler..:teytey::teytey:
bugun çook sevinçliyim:dance:

bebişimiz güzel haberlerini aldım dün delikafadulden başka bi dr.a gittik ve korkulacak bişey olmadığını söyledi..herşeye rağmen ama 4b ultrasyona gönderdi haftaya inş gidecez.bu konuda uzman prof.dr recep has bey.e..ve dr gelişiminin çok güzel olduğunu ve bi terslik görünmediğini söyledi..çoooook şükür bebişim çok iyi..:dance:hihoyyythihoyyytsize tavsiyem bi terslik var dediğse dr.muhakkak başka bi dr.unda fikrini alın ve ona göre hareket edin..yokse benim gibi hem kendinizi hemde bebişinizi üzersiniz..

dün giremedim..inş hepiniz çook iyisinizdir..
herkeze hayırlı günlerrrrrrrrrrrr:1hug::1hug:

gülistan çok sevindim canım yaaa:1hug:
Biz sana söylemiştik üzülme diye gördün mükaydirigubbakcemile5

yalancı emzik konusunda ben kararsızım.diş yapısını bozuyor diye duymuştum ne kadar doğru bilmem ama...
çok mecbur kalmadıkça istemiyorum emzik vermeyi..çocuğumu kandıırıyomuşum gibime geliyor boş boş o lastiği emmesi bana biraz gereksiz geliyor...
Ama büyük konuşmamak gerek tabi yaşayıp görelim...
Mecbur kalırsak vereceğiz napalım

meleğim benim oğlum 4.5 yıl emdi yalancı emziğikaydirigubbakcemile3
Dişleri de çok düzgün hiçbir yerini de bozmadı:ecrin_bebek:
Kızkardeşimde vermiycem abla alışmasın diyordu, sezeryanla oldu bebişimiz tabi ilk saatler emzirmesi zor oluyordu, bebişte hep emmek istiyordu yoksa ağlıyordu mecburen verdi şu an karnı doyduktan sonra emerek uyuyor emziğihihoyyyt

nesli canım resminiz çok güzel:nazar:
Maşallah canım Rabbim uzun bir ömür yavrunla kocanla mutluluk ve huzur versin yuvana:nazar::1hug:

arkadaşlar benim mesai 15 dk sonra bitecek.herkese şimdiden iyi akşamlar.yarın görüşmek üzere.çok güzel bir gündü.

cocuk olcak yası coookdan gectım. ama bıraz cocuk ruhluyum dıyebılırz ondandır :)) sen tahmın ettıgım gıbı cıktın ama suslu puslu

ÇOCUK RUHLU OLMAK BANA GÖRE HER ZAMAN İYİDİR...
ÇOK CİDDİ İNSANLARI HEP SOĞUK BULURUM NEDENSE...
BENNN EHHH EVET BİRAZ SÜSÜ SEVERİM..........:asigim:

gülistan çok sevindim canım yaaa:1hug:
Biz sana söylemiştik üzülme diye gördün mükaydirigubbakcemile5

çok şükür sağlıklı haberini aldım canım..:1hug:
elimizde olmadan üzülüldük işte :asigim: ama şuan okadar çok sevinçliyim ki anlatamam :dance::dance::dance::dance:

Back
X