• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

İpeğimu tebrikler canımcım oğluşun oluyo demek sende bizdensin sevindim valla bu kadar kızla uğraşcak oğluşlarda çoğalsın dimi ama :) Canımcım aldığın yerleri bana tarif edermisin benimde bakmam lazım bir sürü şey almış 50 liraya hemde nişantaşından merak ettim mağazaları

Kesinlikle :)
Nişantaşında şair nigar sokak var. Hani köşesinde hotiç mağzasının bulunduğu. İşte o sokağı bitiriyorsun. Sol tafata han var. Hanın tamamında bebek kıyafetleri satıyorlar. Hastane çıkışları, body, alt açmalar, battaniyeler aklına ne gelirse. Alat katta Bebefox diye bir mağza var ben ondan aldım. Hamile kıyafetlerini de yine aynı sokata çeşitli mağzalarda satıyorlar. Yürüken kesin göreceksin.
Bu arada o kadar çok reklam yaptım ki başıma birşey gelecek. Neyse arkadaşlara herşey feda.:1rolleyes:

ipekcim gozun aydin canim,
nekadar cok sey almissin oyle, fiyatlar da cok ucuz, bendaha hic bisey almadim, haftaya carsamba gunu tr ye ucuyorum, ins bende ordan alcam,,,

Sağol canım. Daha birsürü şey var da hepsini almadım. Artık ara ara alacağız. Eminönünde havuzlu han varmış. Orada da bebek kıyafet, eşyaları çok uygunmuş. Aklınızda bulunsun.

İpeğimu tebrik ederimmm,istatistik tutamadık uzun zamandır kaç kız kaç erkek oldu acaba.Benim gibi öğrenemeyen az arkadaşım kaldı sanırım.Şafak 15 benim içinde sabırla bekliyorum

Canım sağol. Benim istatistik tuttu. Çin takvimi de yorumcu da erkek diyordu :)
İnşallah sen de öğrenirsin en kısa zamanda.

Babylon çok teşekkür ederim.
Menekşe sana arkadaşlık teklifi gönderdim. Resmini göremiyorum :(
Gaydın senle de arkadaş olalım mı?

Kesinlikle :)
Nişantaşında şair nigar sokak var. Hani köşesinde hotiç mağzasının bulunduğu. İşte o sokağı bitiriyorsun. Sol tafata han var. Hanın tamamında bebek kıyafetleri satıyorlar. Hastane çıkışları, body, alt açmalar, battaniyeler aklına ne gelirse. Alat katta Bebefox diye bir mağza var ben ondan aldım. Hamile kıyafetlerini de yine aynı sokata çeşitli mağzalarda satıyorlar. Yürüken kesin göreceksin.
Bu arada o kadar çok reklam yaptım ki başıma birşey gelecek. Neyse arkadaşlara herşey feda.:1rolleyes:

Canım benim çok saol tamamdır anladım görümcem nişantaşında oturuyo sık gidiyoruz bakabilirim en kısa zamanda
Ben o tarafları genelde toptan satıyo diye biliyorum demek perakende verende var iyi iyi süper sevindim ya:teytey::CüvCüv:

Ebus ben ce bebek kıyafetleri yurtdışında daha özel ve güzel ordan da bakabilirsin tatlım...ben bi çok şeyini yurtd dışından sipariş verdim mesela..çok değişik şeyler oluyor...

ayyy keşke bende istanbulda olsam seçenek bol ve uygun fiyat..........
Hem özledim istanbulu 2 yıl oldu gelmiyorum...........
Oysa 2 yıl önce her hafta istanbuldaydım...seviyorum istanbulu

Ya evet eminönündeki havuzlu han çok uygunmuş.kuzumun cinsiyeti belli olsun.bende gidicem havuzlu han'a kısmetse.2 hafta sonra filan gidicem.size anatırım o zaman.

Back
X