güle güle kullan aldıklarını.ne güzel.bebeğine olan özlemin birazda olsa hafiflemiştir.
Çok sağol canım. Evet onu sağlıklı görünce çok rahatladım.:teytey:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güle güle kullan aldıklarını.ne güzel.bebeğine olan özlemin birazda olsa hafiflemiştir.
İpeğimu tebrikler canımcım oğluşun oluyo demek sende bizdensin sevindim valla bu kadar kızla uğraşcak oğluşlarda çoğalsın dimi ama :) Canımcım aldığın yerleri bana tarif edermisin benimde bakmam lazım bir sürü şey almış 50 liraya hemde nişantaşından merak ettim mağazaları
ipekcim gozun aydin canim,
nekadar cok sey almissin oyle, fiyatlar da cok ucuz, bendaha hic bisey almadim, haftaya carsamba gunu tr ye ucuyorum, ins bende ordan alcam,,,
İpeğimu tebrik ederimmm,istatistik tutamadık uzun zamandır kaç kız kaç erkek oldu acaba.Benim gibi öğrenemeyen az arkadaşım kaldı sanırım.Şafak 15 benim içinde sabırla bekliyorum
menekseak fistik gibisin masallah, kizin cok sansli
ya buarada burda en genc benim sanirim;;;
ipekcim gozun aydin canim,
nekadar cok sey almissin oyle, fiyatlar da cok ucuz, bendaha hic bisey almadim, haftaya carsamba gunu tr ye ucuyorum, ins bende ordan alcam,,,
Kızlar bende ekledim resmimi albümden bakabilirsiniz
Kesinlikle :)
Nişantaşında şair nigar sokak var. Hani köşesinde hotiç mağzasının bulunduğu. İşte o sokağı bitiriyorsun. Sol tafata han var. Hanın tamamında bebek kıyafetleri satıyorlar. Hastane çıkışları, body, alt açmalar, battaniyeler aklına ne gelirse. Alat katta Bebefox diye bir mağza var ben ondan aldım. Hamile kıyafetlerini de yine aynı sokata çeşitli mağzalarda satıyorlar. Yürüken kesin göreceksin.
Bu arada o kadar çok reklam yaptım ki başıma birşey gelecek. Neyse arkadaşlara herşey feda.:1rolleyes:
Babylon çok teşekkür ederim.
Menekşe sana arkadaşlık teklifi gönderdim. Resmini göremiyorum
Gaydın senle de arkadaş olalım mı?
çok sağol canım. Evet onu sağlıklı görünce çok rahatladım.:teytey:
kızlar bende ekledim resmimi albümden bakabilirsiniz
CANIM MAŞALLAH ÇOK TATLISINNN ALLAH NAZARDAN KORUSUN![]()