2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Beyaz melek ben zaten mevsim harici hiç bişiy almıyorum ama salatalık resmen canım çekmişti saolsun işyerinde bi abimde gitmiş organik 2 kilo almış gelmiş çok güseldi çıtır çıtır hepsini yedim tabi kaynadı midem 2-3 gündür yemiyorum çok rahatım maşallah yemicem dahada kaynama berbat bişiy

kaydirigubbakcemile3İLAHİİİ,,,hepsi yenir mi 2 kilo salatalığın en fazla haftada 2-3 adet yemelisinnn fazla yememek gerek organik te olsa...
ama benim hayatta yaz ve kış vazgeçemeyeceğim tekkkk üçlü..........
domates
salatalık ve peynir:lepi:

hepsini bi günde yemedim ama günde 5-6 yedim sanırım çok güsellerdi ama ara verdim bir süre yemicem tutamıyorum kendimi kaçıyo ucu :) sonra yicem severim bende peynir domates salatalık yazı bide bişey daha olursa bunların yanında bomba olur ama söylemicem kesin birilerinin canı ister:):)

Bende 83 doğumluyum, ekim 2007 de evlendim.Hep hayalimdi 24 ümde evlenip 26 yaşımda anne olmak çok şükür gerçek oluyo galiba

herkese iyiakşamlar kızlar baya yazmıssınız bende uzun zamandır girmiyordum topiğee.bazı arkadaslar bebişlerin cinsiyetlerini öğrenmişler.bazı arkadaslarında cok temiz testleri çıkmıs cok sevindim.allahım hayırlısını versin.bir resim konusu almış gitmiş herkes resimlerini koynus birbirlerini arkadas eklemişler kızlar benide ekler misiniz bende sizi çok merak ediyorum benimde albümüm var oluşuma eşime ve bana da bakabilirsiniz.arkadas teklifi yoladıklarım beni kabul edebilir mi acaba:)))

Ya menekşeak bis arkadaşız seninle ama resimlerini göremedim nedense... Bu arada bende 81 dogumluyum evleneli iste bebegimin büyüklüğü kadar bi zaman gecti Benimde bilas plansız ve acele oldu yane ama iyki de oldu canım benimmmm:dance:

beyazmelek sende cok güzelmişsin ne güzel çıkmıssınız esinle beraber bebeğinizlede mutluluğunuz ikiye katlanır inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…