• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

aşı yapılırken acımıyor zaten sonrasında kolunda ağrı oluyor dayanılmıyacak gibi değil
bazılarında 2 gün sürüyormuş benim 1 hafta sürmüştü
yapı meselesi tabiki

Tünaydın hanımlarr,herkese iyi haftalar diliyorum.Bizim işler yoğunlaştı ama takip ediyorum yazılanları.Bu aşı sanırım zorunlu değil ben korkuyorumda ,yaptırmasak bi zararı olur mu ?

kızlar ben çıkıyorum doktor için,dua edin göstersin bebiş cinsiyetini.
HAYIRLI HABERLERLE GEL İNŞALLAH TATLIMM...
Tünaydın hanımlarr,herkese iyi haftalar diliyorum.Bizim işler yoğunlaştı ama takip ediyorum yazılanları.Bu aşı sanırım zorunlu değil ben korkuyorumda ,yaptırmasak bi zararı olur mu ?

BEN CE YAPTIR CANIM YAPTIRMAN DAHA FAYDALI...
O KADARCIK AŞIDAN KORKULUR MU CANIM YA....
KOSKAÇA COCUK DOĞURACAĞIZ NASİPSE..
:lepi:

doğum yapacağın hastanenin hijyenine güveniyorsam problem olmaz heralde
doğum yapacağın dr konuş bence

kizlar nasil dogum yapmayi dusunuyorsunuz?
ben ins bi aksilik olmazsa normal dogum istiyorum, epudiral felan vurunmadan ins, benim epudiraldan baya bi gozum korktu, iki sene once bi arkadasim epudiral ile dogum yapti ve felc gecirdi o igne yuzunden, tam 1 sene boyunca yataktan kalkamadi, o yuzden igne migne vurunmadan normal dogum yapmak istiyorum, buarada ben sadece ikili test yaptirdim ve baskada test felan yaptirmicam, birde sadece ayrintili ultrason okadar, cunki testelerin hicbirisi 100% dogru sonuc vermiyo.......

Özellikle devlet hastanelerinde doğum yapacak olan arkadaşların aşı yaptırması iyi olur bence..sonuçta tedbirli olmakta yarar var...
benim doğumum özelde olacak ama ben yine de yaptırmayı düşünüyorum tetanoz aşısını

beyaz melek resimlerin çok şirin...sende bir şirinesin :)

sen bizi gördün mü bu topikte :)

:asigim: çok teşekkür ederim utandırdın beni...
evet bitanem seni gördüm...göbüşünü de gördüm çok ama çok tatlıydınız maşallah...
allah herkezi nazardan sakınsın..
sende çok şekersin canım:nazar::nazar:a.s.

beyaz melek canım çok haklısın konumuz bölünmemeli bence de önemli olan bu. albümüne baktım bende çok hoş. albüme eklersek daha iyi olacağını düşünüyorrum sadece.

demresu cnm bence de dr unla konuş sadece doğum için bebek doğduktan sonra ona da etkisi varmış diye duydum inşallah bebğinin cinsiyetini de öğreneceksin..

neslivicdan cnm ne bilim ben iğneden kokrmuyorum ama aşı denince çok korkuyorum nedense kötü bi tecrübemde yok ama :)))

ebush ben epidural anestezi ile sezeryan doğum yapacağım kısmet se...
doktorum onu tavsiye etti...
allah korusun hepimizi allah yardımcı olsun...
her doğum şeklinde bir risk var...
allah yazdıysa eğer her an herşey olabilir...
o yüzden allah emanet gidiyoruz bu yolda

:asigim: çok teşekkür ederim utandırdın beni...
evet bitanem seni gördüm...göbüşünü de gördüm çok ama çok tatlıydınız maşallah...
allah herkezi nazardan sakınsın..
sende çok şekersin canım:nazar::nazar:a.s.

1283.sayfadaki düğün fotomuz....göbişim daha da büyüdü :(

napıcam ben bilmiyorum iyice de tembelleştim :)delikafadulden

beyaz melek canım çok haklısın konumuz bölünmemeli bence de önemli olan bu. albümüne baktım bende çok hoş. albüme eklersek daha iyi olacağını düşünüyorrum sadece.

demresu cnm bence de dr unla konuş sadece doğum için bebek doğduktan sonra ona da etkisi varmış diye duydum inşallah bebğinin cinsiyetini de öğreneceksin..

neslivicdan cnm ne bilim ben iğneden kokrmuyorum ama aşı denince çok korkuyorum nedense kötü bi tecrübemde yok ama :)))

:1hug: teşekkür ederim canım:nazar:
maşallah seninde gözlerin çok güzea.s.

bende epidural ama normal doğum istiyorum.....sezaryandan çok çok korkuyorum çünkü yakından tanıdıklarımız çok yanlış operasyona kurban gitti :( o yüzden iyisi mi acı hissetmeden ıkınarak bebeğimizi kucağımıza alıp evden 2 kişi çıkıp 3 kişi geri gelmek için herşeye razıyım :)

formu okumayı yeni tamamlaya bildim
badem ve derin ark. geçmiş olsun umarım kısa zamanda toparlarsınız
kabızlık bende aldı başını gidiyor tuvalete girmeye korkuyorum af edersiniz ya doktor şurupda verdi içiyorum hep sıvı tüketiyorum ama hala aynıyım ne yapacağımı şaşırdım artık

SELAM KIZLAR.... nasılsınız bu sabah. ?gerçi öğle oldu ama anca kendime gelebildim:)

MELEKCİM dönmüşsün ... hafta sıonu yoktun.

Back
X