• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

meleğim doktoruna sordun mu ellerinin uyuşmasını?
Magnezyum, kalsiyum eksikliğinden olurmuş canım özellikle de hamilelerde..
ben rahat edemedim dün sordum ...
Ama sen yinede sor ve bir tahlil yaptır bence:1hug:

Şenizcanım benim..........
bende sordum magnezyum eksikliğinden olabilir dedi.cumartesi kontrole geldiğinde gerekli vitaminleri vereceğim dedi.o vitaminleri aldıktan sonra bi 10 gün gözlemleriz devam ederse o zaman detaylı bi araştırma yaparız dedi......:CüvCüv:
ilgilendiğin için çok teşekkür ederim bitanesinŞeniz:1hug::asigim:a.s.
sen nasılsın çileğin nasıl
hissediyormusun kıpırtılarını:sm_cool:

merhaba

cankız tebrik ederim maşallah oğluşuna:nazar:

cgulistan canım çok sağoll. benim de 3. ayım bittiği için sanırım sorun olmaz.onun için 16. haftadan sonra gel dediler herhalde. sağoll tatlım teşekkürler :1hug:

merhaba tatlım
aynen bende giremedim pek geçmişde hayli kabarıktı
sen dr unla konuştun mu uyuşukluk olayını

konuştum ttatlım magnezyum eksikliğinden olabilir dedi..
cumartesi kontrolüm var o zaman yazacak ilaç...
soğolasın canım...
sen nasılsın
tuana nasıl:lepi::lepi:

Şenizcanım benim..........
bende sordum magnezyum eksikliğinden olabilir dedi.cumartesi kontrole geldiğinde gerekli vitaminleri vereceğim dedi.o vitaminleri aldıktan sonra bi 10 gün gözlemleriz devam ederse o zaman detaylı bi araştırma yaparız dedi......:CüvCüv:
ilgilendiğin için çok teşekkür ederim bitanesinŞeniz:1hug::asigim:a.s.
sen nasılsın çileğin nasıl
hissediyormusun kıpırtılarını:sm_cool:

Aferim sana sormasaydın yolacaktım senikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
şaka şaka meleğim kıyamam sana benŞeniz

valla çok şükür iyiyiz canımçileğim pek bi uslu bikaç gündür yanlız durmadan canı bişiler istiyo:dance:dün akşam saat 9 dan sonra evden çıktık istediğini aramak için:roflol:ne olduğunu söylemem şimdi hepiniz yollara düşersinizcokacimcoook

öyküme iyi bakıyonmu annesi valla bak kilo almıycam diye yememezlik etme bozuşuruzkaydirigubbakcemile

mrb.kızlar dün aksam doktordaydık ve ögrendik bitane oglum vardı bi ogluş daha geliyomuşgamyoncuiremsuAllahım bide kocişim 3erkekle ben cinnet gecirmezsem iyidirdelikafaduldenkafamçokkarıştıdelikafadulden

hayırlı olsun cankız:nazar:
ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde hep birtane daha oğlum olacak yiğit abisine yakışır bir efe kardeş gelecek diyordum.Çünki oğlum çok fazla erkek kardeş istiyordu.Doktor kız deyince de kendim için sevindim ne yalan söyliyeyim:utangac:

Allah hepimize öncelikle sağlıklı ve hayırlı evlat versin, cinsiyet 2. planda...

konuştum ttatlım magnezyum eksikliğinden olabilir dedi..
cumartesi kontrolüm var o zaman yazacak ilaç...
soğolasın canım...
sen nasılsın
tuana nasıl:lepi::lepi:

magnezyum eksilkliği ise kolay bitanem ilacla düzelir inş .
ya senin az kaldı dr a gitmene Cumartesi ne güzel .
Benimde SAlıydı Carsambaya kaldı inş güzel haberlerle döneceğiz .16 haftalık oluyoruz :)
Tuana da napsın teyzesi hiç hissedemiyorum kıpırtı falan iyidir inş

merhaba

cankız tebrik ederim maşallah oğluşuna:nazar:

cgulistan canım çok sağoll. benim de 3. ayım bittiği için sanırım sorun olmaz.onun için 16. haftadan sonra gel dediler herhalde. sağoll tatlım teşekkürler :1hug:

inş. hiç bi sorun olmaz canım..devlet bu konularda her yerde aynı uygulansın diye belli standartlar kullanıyormuş..o yüzden kalbini ferah tut canım .rahat olmaya çalış her konuda..hamileliğim keyfini yaşamaya bak..Rabbime emanet yavrularımız..bende geçen haftalarda senin gibi bi konuda çok telaş yapmıştım ama araştırma yaptıkça gerçekten kendimi ve bebeğimi boşuna üzdüğümü gördüm..o yüzden elimizden geldiğince her konuda sakin davranmak gerekiyor canımm :1hug::1hug:

Aferim sana sormasaydın yolacaktım senikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
şaka şaka meleğim kıyamam sana benŞeniz

valla çok şükür iyiyiz canımçileğim pek bi uslu bikaç gündür yanlız durmadan canı bişiler istiyo:dance:dün akşam saat 9 dan sonra evden çıktık istediğini aramak için:roflol:ne olduğunu söylemem şimdi hepiniz yollara düşersinizcokacimcoook

öyküme iyi bakıyonmu annesi valla bak kilo almıycam diye yememezlik etme bozuşuruzkaydirigubbakcemile

canım,,,
afiyet olsun bulduğuna sevindim..benim kızım çok uslu bu ara pek canı bişey istemiyor...
kilo değince geriliyorum............
kilo almaktan birazcık korkuyorum açıkçası:utangac:
çok dikkat ediyorum pek hamırişi yememeğe gayret gösteriyorum şekeri ve tuzu da azalttım........
16.haftaya girmek üzereyim şimdilik 1 kilo aldım....
umarım 10-12 kilo ile tamamlayabilir hamileliğimi...:Saruboceq:

inş. hiç bi sorun olmaz canım..devlet bu konularda her yerde aynı uygulansın diye belli standartlar kullanıyormuş..o yüzden kalbini ferah tut canım .rahat olmaya çalış her konuda..hamileliğim keyfini yaşamaya bak..Rabbime emanet yavrularımız..bende geçen haftalarda senin gibi bi konuda çok telaş yapmıştım ama araştırma yaptıkça gerçekten kendimi ve bebeğimi boşuna üzdüğümü gördüm..o yüzden elimizden geldiğince her konuda sakin davranmak gerekiyor canımm :1hug::1hug:

haklısın cnm sağoll.
konu bebişlerimiz olunca insan istemsiz panik oluyor. bi de benim gibi zor kavuşabildiysen.. onu kaybetme kokrusu kucağına alana kadar sürüyor sanırım. yanii bende öyle olacağa benziyor..

magnezyum eksilkliği ise kolay bitanem ilacla düzelir inş .
ya senin az kaldı dr a gitmene Cumartesi ne güzel .
Benimde SAlıydı Carsambaya kaldı inş güzel haberlerle döneceğiz .16 haftalık oluyoruz :)
Tuana da napsın teyzesi hiç hissedemiyorum kıpırtı falan iyidir inş

az kaldı tatlım..çok özledim kızımı...
valla büyüyor miniklerimiz yavaş yavaş,,,
malesef bende hissetmiyorum..........sanırım..........
bi tuhaflıklar var bu ara farklı bi dolgunluk bi hareketlilik var ama bebek mi onu ayırtedemiyorum malesef...
sağlıklı olsunlarda
göbüşün büğüdü mü baya

Kızlar ben bide müzik dinletmeye başladım....
İpek Acar ın cennet kokulum şarkısını her akşam dinliyoruzzz... Süper bi şarkı sizede tavsiye ederim...
Çok duygulanıyo insannn.... Her akşam şarkımızı dinleyip uyuyoruzzz... :)

Canım inş en kısa zamanda sizlerde hissedersiniz çok güzel bişi bu yaaaaa....
Ben 18+1 oldum cnm...
:emir_bebek:

bende hissediyorum ama çok çok net değil arada oluyo bana sanırım 20. haftamda tam olarak hiisederim :))) süper bişey yaa...

bebeğim beni tekmelesin diye can atıyorum walla :))))

canım,,,
afiyet olsun bulduğuna sevindim..benim kızım çok uslu bu ara pek canı bişey istemiyor...
kilo değince geriliyorum............
kilo almaktan birazcık korkuyorum açıkçası:utangac:
çok dikkat ediyorum pek hamırişi yememeğe gayret gösteriyorum şekeri ve tuzu da azalttım........
16.haftaya girmek üzereyim şimdilik 1 kilo aldım....
umarım 10-12 kilo ile tamamlayabilir hamileliğimi...:Saruboceq:

evet kilo işi benide düşündürüyor şimdilik 1 kilo ama önemli olan son aylarımız
kk da hamilelikte alınan kiloların paylaşıldığı formu okudum
23 24 25 .... 30 kilo aln bile var 10 12 arası yok gibi bişey
çook korkuyorumdelikafadulden

Back
X