• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Neler aldınız hüzün yılı ekle bakalım yaw ben alamıyorum daha yaa :(6. aydan önce almıcam dedim bekliyorum şimdi:(

canım ekledım hepsını:1hug:
benım vaadım vardı ılk bebegıme hıc bısey almamıstım buna cınsıyetını ogrenır ogrenmez alıcam dedım cok sukur tamda ındırım zamanın denk geldı
kaydirigubbakcemile3

sağol bitanem..cumartesiye randevu almak istedim dr umdan ama o gün başka işi varmış..çarşambaya görücem inşallah yavrukuşlarımı...:asigim::asigim:

ben gördüm dün benim bebişim kocaman olmuş teyzesi hihoyyyt
10 gün önden gidiyormuş bebeğim maşşallah onaa:nazar:
ama göstermedi cinsiyetini 15 gün sonraki randevuda gösterirse göreceğim inşallah

ya kızlar ben istemeden farkında olmadan yükseğe uzandım çok moralim bozuk acaba bişey olurmu

üzülme canım arada bende unutuyorum boş bulunup bende uzanıyorum sonra hemen aklıma geliyor toparlanıyorum kendinde bir farklılık yoksa şuanda kötü hissetmiyorsan kendini bişiy olmaz bence dikkatli olmak lazım bu durumlarda ama bazen unutuyor insan korkma canım

üzülme canım arada bende unutuyorum boş bulunup bende uzanıyorum sonra hemen aklıma geliyor toparlanıyorum kendinde bir farklılık yoksa şuanda kötü hissetmiyorsan kendini bişiy olmaz bence dikkatli olmak lazım bu durumlarda ama bazen unutuyor insan korkma canım

cnm sağol ya yüreğime su serptin hafif bi ağrı var sanki karnımda ama başkada bişey yok yarında doktor kontrolüm var iyiki

Merhabalar,
Ben artık geçmişi okuyamaz oldum. İşten gelince biraz bakmaya çalışıyorum. Atladığım haberler varsa kusura bakmayın. Badem detayını bilmiyorum ama ağır hastalık atlatmışsın galiba. Geçmiş olsun.
Nur merak etme. Bebişler artık öyle çabuk gitmezler. Ama sen yine de dikkat et. Ben de bazen uzanabiliyorum. En çok da eğilme huyumu atamadım. Her defasında pişman olup kuruntu yapıyorum. Ama bebiş her defasında ultrasonda hareketli pıtır pıtır oluyor.

herkese ıyı aksamlar.
eve henuz gelebıldım.bugun kontrolumuz vardı.
gecmısın hepsını okuyamadım ne cok yazmısınız..

bu arada bebegım kesın erkekmıs.:nazar::1hug:
gıttıgım dıger doktor sadece erkege benzettım demıstı,kendı doktorum hemen erkek dedı.
hatta pipisini bıle gosterdı.kaydirigubbakcemile3

dişimide yaptırdım cok sukur,:teytey:doktorum bebege dolgunun zararı olmayacagını soyleyınce ıcım oyle rahatladı kı.

Merhabalar,
Ben artık geçmişi okuyamaz oldum. İşten gelince biraz bakmaya çalışıyorum. Atladığım haberler varsa kusura bakmayın. Badem detayını bilmiyorum ama ağır hastalık atlatmışsın galiba. Geçmiş olsun.
Nur merak etme. Bebişler artık öyle çabuk gitmezler. Ama sen yine de dikkat et. Ben de bazen uzanabiliyorum. En çok da eğilme huyumu atamadım. Her defasında pişman olup kuruntu yapıyorum. Ama bebiş her defasında ultrasonda hareketli pıtır pıtır oluyor.

Sağol bitanem bu gün daha iyiyim...

Dün yattığım yerde öyle terledim ki anlatamam..

Biz sıcak odada yatmıyoruz...Eşimle de ayrı örtü ile örtünüyoruz..Terleyince üzerimdekileri çıkardım fanilayla falan yattım..Sonra gene terledim..afedersiniz küloduma kadar hemde..kafam derim bile ıpıslak oldu..Sonra gittim saçımı kurutma makinası ile kuruttum..O saatte duş alamazdım..Daha fazla hasta olmamak için kurutma makinası tuttum gecenin o vaktinde
..

Tabi örtüm de ıslanmıştı terden..İnanamadım kendime...benneyaptımki

Eşim uyku sersemi kalktı havlu serdi yatağın benim yattığım kısma..ben de yeni örtü getirdim ve yeni iç çamaşırları ile tekrar yattım..Bir yatağın tersine bir de düz olarak yattım..Sabah kakltığımda gene ter içindeydim...benneyaptımki

Ama ne olduysa şu an iyileştim..Dün öksürürken bile başım zonklaya zonklaya öksürüyordum...Çok şükür iyiyim artık....İnşallah bebeklerim de iyidir....:Saruboceq:

herkese ıyı aksamlar.
eve henuz gelebıldım.bugun kontrolumuz vardı.
gecmısın hepsını okuyamadım ne cok yazmısınız..

bu arada bebegım kesın erkekmıs.:nazar::1hug:
gıttıgım dıger doktor sadece erkege benzettım demıstı,kendı doktorum hemen erkek dedı.
hatta pipisini bıle gosterdı.kaydirigubbakcemile3

dişimide yaptırdım cok sukur,:teytey:doktorum bebege dolgunun zararı olmayacagını soyleyınce ıcım oyle rahatladı kı.

canım cok sevındım bır tane prensımız daha oldu:asigim:
masallah oğlusuna allah nazarlardan saklasın saglıkla gelsın oğlusun bıtanem:1hug::nazar:

canım cok sevındım bır tane prensımız daha oldu:asigim:
masallah oğlusuna allah nazarlardan saklasın saglıkla gelsın oğlusun bıtanem:1hug::nazar:
amın tatlım.cok tesekkur ederız teyzesı.:1hug:

rosemcim hayırlı olsun oğluşun kesinleşti demekki
cok tesekkur ederım ılsucum.
saglıklı bır sekılde dogar ınsallah tum bebıslerımız.:Saruboceq:

Back
X