• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kibele benimde bilgisayarımda klasörüm var ben bide kalın bir ajanda aldım
internetten edindiğim bilgileri kısa kısa not ediyorum
gerçekten bayağı bilgileniyorsun bebek bakımıyla ilgili
kk kulübündeki bayanlarında tecrübelerini yazıyorum
yazmayınca kalıcı olmuyor
bende annelere tavsiye ederim

BEYAZ MELEK kullanıcısından alıntı
ben henüz vitamin ilaçlarına başlamadım..16.haftadan sonra başıyacağız dedi doktorcum...
Ama o ilaçlar yüzünden kilo almaktan korkuyorummmmmmm
içmesem olmaz mı acaba doğal yoldan takviye yapsam

melekkkk özellikle kan demir hapı kilo aldırıyomuş :1no2:
bende şuan sıf vitamin içiyoum 2 haftadır 1 kg aldım toplamda .

ben de marincap kullanıyorum , dr.um uyarmıştı , iştah artttırabilir , kilo aldırabilir diye , öyle olursa kesersin dedi .
evet , 2 haftada 1200 gr almışım .. ama olsun , omega 3 desteğiyle bebeğimin beyin-zeka gelişimine çok faydası varmış , inanılır gibi değil benim hafızama da iyi geldi :lepi:
yıllar sonra bile benim hafızam bu kadar düzeldiyse gelişmekte olan miniğime kim bilir ne kadar faydası olacak , ne kadar kilo alırsam alayım bu yüzden kullanmayı bırakmam , doğumdan sonra veririm nasıl olsa , bebeğimin gelişimi daha önemli a.s
benim fikrim tabi ...

herkese ıyı aksamlar.
eve henuz gelebıldım.bugun kontrolumuz vardı.
gecmısın hepsını okuyamadım ne cok yazmısınız..

bu arada bebegım kesın erkekmıs.:nazar::1hug:
gıttıgım dıger doktor sadece erkege benzettım demıstı,kendı doktorum hemen erkek dedı.
hatta pipisini bıle gosterdı.kaydirigubbakcemile3

dişimide yaptırdım cok sukur,:teytey:doktorum bebege dolgunun zararı olmayacagını soyleyınce ıcım oyle rahatladı kı.

aaaa çok sevindim canım hihoyyyt
:nazar:
oğluşlarımız aldı başını gidiyorrr :teytey:
sağlıkla ve zamanında kucağına alman dileğiyle :Saruboceq:

badem geçmiş olsun canım bende gribim ama sen benden beter geçiriyorsun benimde bütün gün su aktı burnumdan şıpır şıpır iyi oldu ama baş ağrım bugün olmadı başağrısı mahvediyor insanı

herkese ıyı aksamlar.

gıttıgım dıger doktor sadece erkege benzettım demıstı,kendı doktorum hemen erkek dedı.

dişimide yaptırdım cok sukur,:teytey:doktorum bebege dolgunun zararı olmayacagını soyleyınce ıcım oyle rahatladı kı.

canım tebrikler maşallah oğluşuna darısı benim başıma inşallah miniğim yarın gösterir kendini:nazar::dance:

aaaa çok sevindim canım hihoyyyt
:nazar:
oğluşlarımız aldı başını gidiyorrr :teytey:
sağlıkla ve zamanında kucağına alman dileğiyle :Saruboceq:
tesekkurler star dustcım.Şeniz
dedıgın gıbı ogluslar basını aldı gıdıyor sanırım bu sene erkek senesı:ecrin_bebek::emir_bebek:.

canım tebrikler maşallah oğluşuna darısı benim başıma inşallah miniğim yarın gösterir kendini:nazar::dance:

canım ınsallah mınıgın kendını gosterır.doktora gıtmeden once cıkolota yemenı tavsıye ederım canım.ınsallah guzel haberlerle donersın.:emir_bebek:

herkese ıyı aksamlar.

canım tebrik ederim seni ve oğluşunu allah nazarlardan korusun çok güzel haber ..:)

ayyy Allah iyiliiiiiiiini versin , güldürdün beni akşam akşam :roflol:
kız olursa yandınız , erkek olursa idare eder ha :roflol: :roflol:

gördün mü kuzumu kıssssss , ketfine düşkün paşam o benimmmmmmm delikafadulden

e bak ben naaaptım , resmini çektim benim kumanın kaydirigubbakcemile3 kuma koyduk yastığın adını , ona sarılıp yatıyorum ya sırnaşık şey
eklemeye çalışcam bi aksilik olmazsa

dscn0518vk4.th.jpg

o yastıktan bende de yok ya kaydirigubbakcemile5

canım kumana bayıldım :) bende o kumadan istiyorum yaptırayım yadadelikafaduldendelikafadulden

tesekkurler star dustcım.Şeniz
dedıgın gıbı ogluslar basını aldı gıdıyor sanırım bu sene erkek senesı:ecrin_bebek::emir_bebek:.

canım ınsallah mınıgın kendını gosterır.doktora gıtmeden once cıkolota yemenı tavsıye ederım canım.ınsallah guzel haberlerle donersın.:emir_bebek:

çikolata işe yarıyo bende çikolata yemiştim doktorun yanına girmeden 10 dakika önce ve göstermiştikaydirigubbakcemile2:)

badem canım iyileştiğine sevindim inşallah bi daha yaşamazsın canım ama seninki hava değişimden kaynaklandı bence öyle oluyo genelde...

badem geçmiş olsun canım bende gribim ama sen benden beter geçiriyorsun benimde bütün gün su aktı burnumdan şıpır şıpır iyi oldu ama baş ağrım bugün olmadı başağrısı mahvediyor insanı

Ah Derinciğim sorma ya..Ben yatakta başımı yana çevirdiğim an pıt pıt damla damla akıyordu.Aynen çeşme misali..:utangac:Yatarken çift kat peçete koyuyordum yüzümü yasladığım yere..İkide bir burnumu temizlemekten de uyumamıştım...Vicks falan sürdüm işe yaramıyordu.çünkü 2 burnumda tıkalıydı..Ağzımla nefes alıp vermekten ağzım dilim kuruyordu ,sürekli su içiyordum bu sebeple..Ama zaman geçtikçe daha iyi hissediyorum kendimi....

Baş ağrısı da çok kötü..Hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz bu günlerde...Çok geçmiş olsun sana da canım.Bir an evvel atlatmanı dilerim..Yat dinlen,yorma kendini..:1hug:

Son düzenleyen: Moderatör:
Anne adaylari... Ben bugun bir arkadasimdan bir sey ogrendim.

Mide yanmasi icin. ozellikle son aylarda sik sik karsilasacagimiz mide yanmasi icin en dogal cozuuummm... ANANAS SUYU imis.

ya ananas suyunu nerden buluruz demeyin artik butun buyuk marketlerde mutlaka var. O agriyi cekecegimize ya da ilacalardan medet umacagimiza dogal yoldan rahatlariz...

ayyy Allah iyiliiiiiiiini versin , güldürdün beni akşam akşam :roflol:
kız olursa yandınız , erkek olursa idare eder ha :roflol: :roflol:

gördün mü kuzumu kıssssss , ketfine düşkün paşam o benimmmmmmm delikafadulden

e bak ben naaaptım , resmini çektim benim kumanın kaydirigubbakcemile3 kuma koyduk yastığın adını , ona sarılıp yatıyorum ya sırnaşık şey
eklemeye çalışcam bi aksilik olmazsa

dscn0518vk4.th.jpg

o yastıktan bende de yok ya kaydirigubbakcemile5

stardust bacım ,senin kuma pek alımlı.
yani kim olsa kapılır cazibesine,kocacığın iyi kısknamıyor seni:)))))))bu alımlı kumadan.
bu arda yatak örtüne bayıldım;)
dün akşam oturma odasında uyumusum bir baktım ki bende yandaki yastığı alıp ,sarılmışım,
:))))))canım kuma istiyor galiba ,:)) ay tövbe ya
ahh ben ancak 10 -15 gün sonra öğrenebileceğim aşkımın cinsiyetini.
ama en çok da eli kolu yüzü durumu nasıl onu görmek istiyorum.inşallah dobler de iyi haberle alırım aşkımı göürürüm dıya doya

günaydın güzel annişler nasılız bakalım keyifler yerindedir inşallah kızlar yarım saat oldu kalkalı ve acayip bi acı var rahmimde neden olabilirki bebişide hissedemedim inşallah iyidir:(((

gunaydin!
cankiz ve rosem - bebisleriniz cinsiyetlerini gostermis, hadi gozunuz aydin!
kibele - bilgileri kaydetmek konusunda cok haklisin. ben kaydetmiyordum ama hemen bir dosya acip verdigin bilgileri kaydettim - cok tesekkurler hatirlatma icin!

günaydın güzel annişler nasılız bakalım keyifler yerindedir inşallah kızlar yarım saat oldu kalkalı ve acayip bi acı var rahmimde neden olabilirki bebişide hissedemedim inşallah iyidir:(((

canım ya kötü düşünme iyidir meleğin...
eh o kadar olacak annesi kolay mı anne olmak dimi..rahim büğüyordur bitanem telaş etme rahat ol..hissedersin birazdan kuzunu:CüvCüv::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X