Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy Allah iyiliiiiiiiini versin , güldürdün beni akşam akşam :roflol:
kız olursa yandınız , erkek olursa idare eder ha :roflol: :roflol:
gördün mü kuzumu kıssssss , ketfine düşkün paşam o benimmmmmmm delikafadulden
e bak ben naaaptım , resmini çektim benim kumanın kaydirigubbakcemile3 kuma koyduk yastığın adını , ona sarılıp yatıyorum ya sırnaşık şey
eklemeye çalışcam bi aksilik olmazsa
![]()
o yastıktan bende de yok ya kaydirigubbakcemile5
Seher ve eyetkiner hayırlı haberlerle dönersiniz inşallah...
Eyetkiner aşıyada neden bu kadar uzak olduğunu bilmiyorum...
Ama sen bir ege efesinin annesisin.... Oluyormu yani... Hiç yakışıyormu şimdi....
Seher ve eyetkiner hayırlı haberlerle dönersiniz inşallah...
Eyetkiner aşıyada neden bu kadar uzak olduğunu bilmiyorum...
Ama sen bir ege efesinin annesisin.... Oluyormu yani... Hiç yakışıyormu şimdi....
günaydın güzel anneler 2 saat sonra yavrumu göreceğimhihoyyytakşam rüyamda çok kötü şeyler gördüm çok korkuyorum inşallah bebişim çok çok iyidir birde 3 lü test yaptıracağız bugün allahtan herşeyin hayırlısı:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
günaydın güzel anneler 2 saat sonra yavrumu göreceğimhihoyyytakşam rüyamda çok kötü şeyler gördüm çok korkuyorum inşallah bebişim çok çok iyidir birde 3 lü test yaptıracağız bugün allahtan herşeyin hayırlısı:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hürrem beyaz melek eyetkiner çok sağolun kızlar güzel dilekleriniz için yola çıkıyoruz eşim geldi banada dua etmeyi unutmayın olurmu:1hug:a.s.![]()
stardust bacım ,senin kuma pek alımlı.
yani kim olsa kapılır cazibesine,kocacığın iyi kısknamıyor seni:)))))))bu alımlı kumadan.
bu arda yatak örtüne bayıldım
dün akşam oturma odasında uyumusum bir baktım ki bende yandaki yastığı alıp ,sarılmışım,
:))))))canım kuma istiyor galiba ,:)) ay tövbe ya
ahh ben ancak 10 -15 gün sonra öğrenebileceğim aşkımın cinsiyetini.
ama en çok da eli kolu yüzü durumu nasıl onu görmek istiyorum.inşallah dobler de iyi haberle alırım aşkımı göürürüm dıya doya
Anne adaylari... Ben bugun bir arkadasimdan bir sey ogrendim.
Mide yanmasi icin. ozellikle son aylarda sik sik karsilasacagimiz mide yanmasi icin en dogal cozuuummm... ANANAS SUYU imis.
ya ananas suyunu nerden buluruz demeyin artik butun buyuk marketlerde mutlaka var. O agriyi cekecegimize ya da ilacalardan medet umacagimiza dogal yoldan rahatlariz...
bu arada hepınıze gunaydın hanımlar.
bırseyı merak edıyorum umarım kımseye sacma gelmez.kaydirigubbakcemile
acaba doktorlarınıza nasıl hitap edıyorsunuz?
ben doktor hanım dıyorum.ama sankı bıraz resmı gıbı gelıyor.
merak ettım sızler neler soyluyorsunuz.