2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

derincim oncelikle gozun aydin bebisin guzel haberleri icin. yalniz bu mesajla bitirdin beni. gozyaslarimi tutamadim. demeyin boyle seyler yahu! :) allah insallah hepimizinkini saglikla kucaklarimiza aldiracak. iyi dusunelim hep canim!

darısı başımıza umarım yarın ben ve dr a giden diğer arkadaşlarım da güzell haberlerle dönerizz :Saruboceq:

canım izmire gideceğim 4 boyutlu için buralarda yok çünki ama 1 aysonra göndereceğim dedi drum burda var 3 boyutlu ama dr yaramaz birde dru tanıyorum nereye gidiyorsun diye soracvak diye gidemiyorum kullanmasını bile biklmiyor diyorlar renkli ultrasonu bide boşu boşuna 1oo milyon vermiyeyim diyorum sağlıklı olsunda diyorum ama bencede melekcim kız gibi heralde :teytey:

eyetkiner babaylon sağolun kızlar babaylon çok mutlu oldum ilk kez kendi bebeğime birşey aldım senelerdir görümcemin çocuklarına eltimin çocuklarına yeğenlerime kıyafetler alırdım bebek eşyası satan yerden geçerken bakamazdım üzülmüyeyim diye canım

seni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam.... dicek laf bile bulamıyorum cnm senağlama

Derincim hoşgeldin bebeğin iyiymiş sağlıklıymış ya cinsiyeti öğrenimşsin öğrenmemişsin önemli değil boşver .

kızlar konserve bamya, fasulye, bezelye vs yıyormusunuz. bebek ıcın zararı olur mu acaba
BEN BEZELYE YİYORUM SADECE BUNLARDAN KONSERVE OLARAK...YEMEMEK DAHA İYİDİR AMA ÖYLE AŞIRI BÜYÜK ZARARI OLDUĞUNU SANMAM..
ben de pazartesı doktora gıdıcem. cok merak edıyorum. gorunumunde degısıklık olmus mu olmamıs mı
TABİ ÇOK BÜĞÜMÜŞTÜR ANNESİ

OFF DERİN YAA ZATEN BU GÜN DUYGUSALIM AĞLATMA BENİİİsenağlamasenağlamasenağlama
KIYAMAM BEN SANA YAAAAAAAAAAAAAsenağlamasenağlama
ANIM BENİM ALLAHHH BAK NASİP ETTİ..
ŞİMDİ ARTIK GÖĞSÜNÜ GERE GERE BAKABİLİRSİN BEBEK MAĞZALARINA...
ALLAH HERKEZE NASİP ETSİN:Saruboceq:

derincim bebegının ıyı olmasına cok sevındım.masallah melegıne.
ınsallah saglıklı bır sekılde kucagına alırsın bebegını.

bu arada yazdıklarından gercekten cok etkılendım canım.Şeniz

pazartesı ultrasona yenıden gırecekmısın?doktorun ultrasonda bakarken hafıfce bırkac kez öksür bakalım belkı senın yaramaz bacagını acar,durus pozısyonunu degıstırır.

merhaba kızlar nasılsınız?
geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir.bir kaç gündür çok şiddetli baş ağrılarım başladı hiç geçmiyor.14. haftamdada olmuş 10 gün devam etmişti..bilgisayar ışığıda daha çok rahatsız ediyor..bugün daha iyiyim diye bir bakıyım dedim sizlere..

bizde carsamba günü dr a gidiyoruz cinsiyetimiz kesinleşir artık .
Ona göre bikaç parca bişey almayı düşünüyorum bende heveslendim sizleri görünce

kızlar biz bebek odası almaktan vazgectık
çileğin biturbo cocuk odasını görüncedelikafadulden
işte eymen bera ıcın almaya karar verdıgımız cocuk odası:asigim:

ayrıca sallanan ahşap beşik alıcam
büyütülmüş resmını koyamıyorum bulamadık çilegin sitesınde var erkek cocuk odası biconcepe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…