pazartesi yine gideceğiz 3 lü test için birde dr tahliller verdi onları yaptıracağız bebişime ilk kıyafetinide aldık bugün korkuyordum bişey almaya ama allaha emanet chicco indirim yapmış ordan bir tanecik çıtçıtlı bady aldım cinsiyetini bilmediğim için daha fazla alamadım salona koydum onu öptüm öptüm kayınvalidem ver kokluyayım dedi ağladı baktıkça çok şükür allahım bugünleride gösterdin bize diye
AYYY YERİM BEN ONU YA MAŞALLAH BEBEĞİNİN İYİ OLMASINA ÇOK SEVVİNDİM..
BU GİDİŞLE SEN DOĞUMDA ÖĞRENCEKSİN CİNSİYETİNİ...
3 VEYA 4 BOYUTLU USG YE GİRME ŞANSIN OLSA KESİN GÖRÜRDÜN CİNSİYETİNİ AMA SAĞLIK OLSUNDA...
SABRETMEK ZOR....
YOKSA UTANGAÇ Bİ KIZ MI GELİYOR ANNESİ ISRARLA GÖSTERMİYOR CİNSİYETİNİ...
:1hug:a.s.
eyetkiner babaylon sağolun kızlar babaylon çok mutlu oldum ilk kez kendi bebeğime birşey aldım senelerdir görümcemin çocuklarına eltimin çocuklarına yeğenlerime kıyafetler alırdım bebek eşyası satan yerden geçerken bakamazdım üzülmüyeyim diye canım
darısı başımıza umarım yarın ben ve dr a giden diğer arkadaşlarım da güzell haberlerle dönerizz :Saruboceq:
kızlar konserve bamya, fasulye, bezelye vs yıyormusunuz. bebek ıcın zararı olur mu acaba
kızlar konserve bamya, fasulye, bezelye vs yıyormusunuz. bebek ıcın zararı olur mu acaba
kızlar konserve bamya, fasulye, bezelye vs yıyormusunuz. Bebek ıcın zararı olur mu acaba
BEN BEZELYE YİYORUM SADECE BUNLARDAN KONSERVE OLARAK...YEMEMEK DAHA İYİDİR AMA ÖYLE AŞIRI BÜYÜK ZARARI OLDUĞUNU SANMAM..kızlar konserve bamya, fasulye, bezelye vs yıyormusunuz. bebek ıcın zararı olur mu acaba
TABİ ÇOK BÜĞÜMÜŞTÜR ANNESİben de pazartesı doktora gıdıcem. cok merak edıyorum. gorunumunde degısıklık olmus mu olmamıs mı
eyetkiner babaylon sağolun kızlar babaylon çok mutlu oldum ilk kez kendi bebeğime birşey aldım senelerdir görümcemin çocuklarına eltimin çocuklarına yeğenlerime kıyafetler alırdım bebek eşyası satan yerden geçerken bakamazdım üzülmüyeyim diye canım
kızlar geldim çok şükür bebeğim çok iyi.hihoyyyt maalesef yine göstermedi kendini ayaklarını bükmüş secdeye uzanmış şekilde duruıyor dedi drum pozisyon olarak bize yine sırtı dönüktü. olsun bebeğimin sağlığı yerinde olsunda eşim kalp atışı nasıl dr bey diyene kadar üç buçuk attım sakın kötü bişey söylemeyin diye neredeyse çığlık atacaktım drum kalbi atıyor bak burada deyince rahatladım çok şükür:dance:
pazartesi yine gideceğiz 3 lü test için birde dr tahliller verdi onları yaptıracağız bebişime ilk kıyafetinide aldık bugün korkuyordum bişey almaya ama allaha emanet chicco indirim yapmış ordan bir tanecik çıtçıtlı bady aldım cinsiyetini bilmediğim için daha fazla alamadım salona koydum onu öptüm öptüm kayınvalidem ver kokluyayım dedi ağladı baktıkça çok şükür allahım bugünleride gösterdin bize diye
derincim bebegının ıyı olmasına cok sevındım.masallah melegıne.eyetkiner babaylon sağolun kızlar babaylon çok mutlu oldum ilk kez kendi bebeğime birşey aldım senelerdir görümcemin çocuklarına eltimin çocuklarına yeğenlerime kıyafetler alırdım bebek eşyası satan yerden geçerken bakamazdım üzülmüyeyim diye canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?