2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Ya son bikaç gündür bende hissediyorum pıt pıt pıt atıyo karnım,çok heyecan verici ve insan alışınca bekliyo.Biraz daha büyüdüklerinde kimbilir nasıl olacak

Ya şu topiğin en güzel muhabbet zamanlarında gelemiyorum ya,ona yanıyorum.O zamanda sayfam hep açık ama bakamıyorum işlerden .Neyse bu akşam burdayım sanırım 9a kadar falan gelen olursa şansıma :)

kıslar selam bende eve geldim bebişimin ilk kıyafetlerini ekledim hamilelikten sonra sadece mavili takımı aldık diğerleri çeyizimden diyebilirim :roflol:6. ayına kadar almıcam diyorum bakalım dayanabilirsem tabi:1rolleyes:

Derin güsel haberlerle dönmene çok sevindim canım bana bebişin kız gibi geliyo bu kadar zaman göstermediğini göre erkekler genelde beşlik simit gibi yayılıyolar canım hemen belli oluyo a.s

derinciğim bebeğinin iyi olmasına çok sevindim canım bebeğin bence kız bak göstermiyor aman sağlıklı olsunda boşver biraz geç öğrenmenin hiç sakıncası yok
benide duygulandırdın yazdıklarınla bende 6 yıldır bebek özlemi çeken biri olarak geçmişte yaşadıklarım gözlerimin önüne geldi birden allahım şükürler olsun bugünleri bize gösterdiği için

herkese selamsengözlerimebaksanab
bugün doktora gittik kızlardelikafadulden
maşallah kuzucuğum sağlıklı
ama naz yaptı :dilcikar:göstermedi bize cinsiyetini poposunu dönüverdi
pır pır pır çok hareketli bugün yavrum. ilk defa hissediyorum ama çok net hareketlerini anlıyorum. :sm_cool:
hatta eşim de elini koydu hissetti dışardan çok güzeldihihoyyyt
gerçi ya başka bişeyle karıştırıyorsam diye de düşünmüyo değilim.

canım masallah kuzuna.
bebegının ıyı olmasına cok sevındım.
butun bebekler saglıklı bır sekılde dogar ınsallah.

Ben geldim. İnşallah iyisinizdir. Ahududulu bebişini görmüşsün gözün aydın. Ben de cumartesi gideceğim. İnşallah iyidir oğlum. Gerçi arada tekmesini savuruyor kerata. Ama benimki öyle dışarıdan anlaşılacak gibi birşey değil. Ben bile zor anlıyorum.

kıslar aranızda evınde evcıl hayvan besleyen varmı?
benım muhabbet kusum var.
acaba gebelık donemınde kusların bebege bır sakıncası olurmu?
kusum cok evcıl konusuyor sureklı dısarı cıkmak ıstıyor.
netten arastırdıgıma gore kedı ve kopeklerın olumsuz etkısı olabılıyormus.kuslarla ılgılı bırsey yazmıyor ama yınede tedırgın oldum.delikafadulden
bu konuda bılgısı olan varmı acaba?

selamlar uzun zamandır yoktum yazıları malesef okuyamadım herkes iyidir inş. evimizden uzaktaydım ama ben çok hasta oldum sinüzit migren biribrine karıştı antibiyotik tedavisi sonucu şimdi iyiim bu gün doktorumuza gittik bebişimiz iyi cinsiyetini çok göstermedi ama doktorumuz kıza benziyor dedi 3 test yapıldı sonuç haftaya alıncak sanırım cinsiyetide belli oluyordu 3lü testte yoksa yanılıyormuyum bilgisi olan varmı ben doktora sormayı unuttum

kızlar teşekkür ederim.
ipeğimu canım damar atışı gibi oluyor aslında. ama ben göbeğimin ordaki damarı iyi biliyorum o değil. çok farklı çok tatlı bişey yaa. hissetmek çoook güzzel.:teytey::teytey:
inş sen de sağlıklı bebişini görürsün cumartesi.
rosem bence sen de kuşuna da dikkat et. fazla yakın durma.

canım dedıgın gıbı bıraz daha dıkkatlı olayım.
sabahtan berı dısarı cıkartmadım.:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
selam arkadaslar?? nasilsiniz bakalim. gecmisi henuz okuyamadim bi selam veriyim dedim once. biz iyiyiz cok sukur. bikac gune kadar bebisimi gormeye gidicem ins. aslinda doktor 25. haftaya gelsen olur gerek yok dedi ama tabiki dinlemiycem ben doktoru falan..

AHUDUDULU--DERİN kızlar kontrollerinizin iyi olmasına sevindim. sizin bebeişler inatçı çıktı :)) sağlıllı olsunlarda ... ama bence ikinizinkide kız .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…