kızlar artık ben oğluşumu net hissediyorumhihoyyyt
biraz geç oldu ama olsun 20 haftadayım tembel oğlum benim
ve çok uzun sürüyor gece bile uyandırıyor
görmeyeli bayağı büyümüş heraldedelikafadulden
dün resmen göbeğimi hpolatıyordu
allah herkese kısa zamanda yaşatsın inşallah
o kıpırdadıkça deli gibi gülüyorum
paylaşmak istedim zaten annelerin çoğu hissediyor şimdi sizi çok ii anlıyorum:dance::dance:
17+1 de gıdecegım doktora. ayrıntılı ultrason ıcın uygun heralde dımı
bazen kesesi önde bebiş iç kesimde kalıyormuş o zaman net hissedilmiyor.. ben dün gittim doktora yine gerideydi o yüzden hissetmiyosun dedi.. ama geçen hafta annemler geldi bursa dan o gece kımıl kımıl kımıldandı aynen bende deli gbi güldüm anneannesini hissettide öne geldi herhalde.. bu arada bebişimin cinsiyeti dün belli oldu bir KIZIM olucak
bazen kesesi önde bebiş iç kesimde kalıyormuş o zaman net hissedilmiyor.. ben dün gittim doktora yine gerideydi o yüzden hissetmiyosun dedi.. ama geçen hafta annemler geldi bursa dan o gece kımıl kımıl kımıldandı aynen bende deli gbi güldüm anneannesini hissettide öne geldi herhalde.. bu arada bebişimin cinsiyeti dün belli oldu bir KIZIM olucak
ben çıkıyorum kızlar doktora gidicem. bakalım nekadar büyümüş oğlum
ağrılarımı bile unuttum:lepi: bebeğimi görücem diye:CüvCüv:
tebrik ederim.sağlıcakla alırısın inşallah kızını kucağına
CANIM TEBRİK EDERİM SAĞLIKLA GELSİN GÜZEL KIZIN
MAŞALLAH PRENSESİMİZE..
:asigim:a.s.
ben çıkıyorum kızlar doktora gidicem. bakalım nekadar büyümüş oğlum
ağrılarımı bile unuttum:lepi: bebeğimi görücem diye:CüvCüv:
çok teşekkür ederim canım geçmişi okumaya çok vaktim olmadı senin cinsiyeti belli oldumu ..
bende hissedemiyorum.sadece geçenlerde birşeyler oldu oda bebeğimmiydi bilmiyorum.niye hissedemiyorum.iyidir dimi bebeğim
bende hissedemiyorum.sadece geçenlerde birşeyler oldu oda bebeğimmiydi bilmiyorum.niye hissedemiyorum.iyidir dimi bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?