• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Ayvalıkta akrabalarım var hayatım...Bilirim ayvalığı da..

ben, demek istediğimi anlatamadım ama neyse...:çok üzgünüm:

benimde tüp bebek..seneler geçmedi belki ama seneler bedel ameliyatlar,badireler atlattım ben de....yani farklı değiliz sadece senin geçen senelerin haricinde...hele tüp bebek daha kıymetli bebek...

kendisi burada ,ben hüzün yılından çok etkilendiğim için erken sevinci erken tebriği doğru bulmuyorum..7 ay sonra bebeğini kaybetmiş...başka bir arkadaşım 8 aylıkken kaybetmiş hamileyken..Teyzem ilk bebeğini doğum sırasında kordon dolanmasından kaybetmişti...daha bebek doğmadan tebriğe gelenler böyle bir şey olursa ki Allah korusun,şom ağızlılık etmiş olmak istemem ama bu kez de baş sağlığına mı gelicekler?:sm_confused:

Sadece temkinli bir yapım olduğu için bu kadar açık anlattım,kusura bakmayın anneler...

Riskli bir hamilelik yaşadığım için yorulmamam lazım..evde yemekleri bile eşim yapıyor çoğunlukla..evi bile pek toparlayamıyorum..Bunu diyorum herkes anlayışlı çok şükür...
anladım ben senin dediğini ama neden bu kadar üstüne düştüğünü anlamıyorum herkesin kendi hayatı sana gelirlerse kabul etme bademcim tüp bebek kıymetlide ne demek ben 11 sene bekledim sen benim yaşadığım acıları yaşamamışsındır bile bende 2 sefer tüp bebek yaptım bebek bebektir allah herkese versin inşallah ben memnunum hayatımdan çünki yatmıyorum senin durumun farklı kimse olmadığı zaman tek başıma akşam olmuyoır

nur maşallah kuzucuğuna:nazar::nazar::nazar:

hadi gözün aydın nurcum
sağlıkcakla büyüsünler
evet ya bebekler 16. Haftadan itibaren parmaklarını emerlermiş ne tatlıdır kim bilir

nurrr hadı gozun aydın canım kızının ıyı olmasına sevındım

Nurr gözünüz aydın maşallah kuzuna...
Onları görmek çoooook güzel ya çook eskiler douma kadar hiç göremezmiş bebeğini düşünsenize....
şimdi bizler çoook şanslıyız...
Eskilerin çocukluk fotoğrafı bile yokken bizim bebeklerimizin anne karnında bisürü fotoğrafı ve videosu var bu harika bişey

gözünaydın canım.kuzucuğun sağlıcakla gelsin.

cannlarımmm hepinize çok teşekkür ediyorummm . allahım hepimizin meleklerini korusun inşallah

bebek ölümlerinden bahsetmişsin benim tanıdıklarım var bebeklri doğduktan sonra bile kaybettiler bebeklerini hiçbirşeyin garantisi yokki insanın kendisine bile birşey olabilir o kadar ince düşünmüyeceksin kafayı yersin yoksa

anladım ben senin dediğini ama neden bu kadar üstüne düştüğünü anlamıyorum herkesin kendi hayatı sana gelirlerse kabul etme bademcim tüp bebek kıymetlide ne demek ben 11 sene bekledim sen benim yaşadığım acıları yaşamamışsındır bile bende 2 sefer tüp bebek yaptım bebek bebektir allah herkese versin inşallah ben memnunum hayatımdan çünki yatmıyorum senin durumun farklı kimse olmadığı zaman tek başıma akşam olmuyoır

Ah bitanem elbette herkesin kendi hayatı...yorulmaman gerektiğini düşündüğüm için canım..sen 11 senelik evlisin ben 1...

ama acılar derken biraz durmak lazım...kimin ne acı çektiği bilinmez...ben 14 seneden beri ameliyatlar olup duruyorum......Rahimden....Şeniz....

kızlar az once doktorumu aradım 3'lu test sonucumuz ıcın ama bılgı vermedıler
yarın vereceklermıs acaba bı sorunmu cıktı nıye sonucu soylemedılerkı
senağlama

cnm ne olur kötü düşünme en iyisini düşün tamammı bak üzme bebeğini . ben pek sanmıyorum bence doktor o an meşgul olduğu için yada telde bilgi vermek istemiyodur yani bunlar olabilir ama çok kötüysen ara cepten falan ulaşmaya çalış aklım kaldı de

Bir de sanırım yanlış anlaışma oldu gene..tüp bebek kıymetli derken kendi durumumu düşünerek söyledim..elbette her bebek kıymetli kesinlikle....orada bir anlam kargaşası olmuş..

sağlıkla dünyaya gelsinler hepsi inşallah...

canım evde teksin o zaman nasıl vakit geçiriyosun :( canında sıkılıyodur senin ben vallahi kız olduğu halde evde bunalıyorum işte yapsam vakit geçiremiyorum allahtan havalar güzel dışarda geziyoruz kızımla...kaydirigubbakcemile2

canım evde teksin o zaman nasıl vakit geçiriyosun :( canında sıkılıyodur senin ben vallahi kız olduğu halde evde bunalıyorum işte yapsam vakit geçiremiyorum allahtan havalar güzel dışarda geziyoruz kızımla...kaydirigubbakcemile2

Canım Boluda oturup sıkılmamak mümkün mü izmir kökenli biri için....kk de vakit öldürüyorum,tv izliyorum.uyuyorum..

Ah bitanem elbette herkesin kendi hayatı...yorulmaman gerektiğini düşündüğüm için canım..sen 11 senelik evlisin ben 1...

ama acılar derken biraz durmak lazım...kimin ne acı çektiği bilinmez...ben 14 seneden beri ameliyatlar olup duruyorum......Rahimden....Şeniz....

evet o acılar herkesin çok farklı ayrıntıya girmek istemiyorum olayda uzamasın sayfalar kapanacak yine çünki bebişlerimiz sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah beni düşündüğün içinde çok sağol

HERKESE İYİ AKŞAMLAR. BEN GELDİM AMA KİMSE KALMAMIŞ:((

kızlar ben geceleri çok rahatsız uyuyorum. sol yanıma yatıyorum ama belim ağrıyor. sağa dönüyorum olmuyor. bacaklarımın arasına yastık koyuyorum olmuyor. sizde de var mı böyle bir problem? ne yapmalıyım bilmiyorum valla.

Karnım sanki her geçen gün daha çok büyüyor geriliyor gibi,yürürken de karnımda ağırlık hissediyorum arkadaşlar....Sizde durum nasıl?

HERKESE İYİ AKŞAMLAR. BEN GELDİM AMA KİMSE KALMAMIŞ:((

kızlar ben geceleri çok rahatsız uyuyorum. sol yanıma yatıyorum ama belim ağrıyor. sağa dönüyorum olmuyor. bacaklarımın arasına yastık koyuyorum olmuyor. sizde de var mı böyle bir problem? ne yapmalıyım bilmiyorum valla.

Aynen akdaşçığım..ben de dün uyuyamadım nerdeyse dün...sağa dönüyorum karnım lop düşüyor.sıkılıyorum sonra sola dönüyorum..sırt üstü mümkün değil..belim ağrıyor..sağa sola dönmekten zor uyuyorum...

Aynen akdaşçığım..ben de dün uyuyamadım nerdeyse dün...sağa dönüyorum karnım lop düşüyor.sıkılıyorum sonra sola dönüyorum..sırt üstü mümkün değil..belim ağrıyor..sağa sola dönmekten zor uyuyorum...

ya valla dönmekten yoruluyorum canım yaaa. bide ağrı giriyor yani. yada ben çok evhamlanıyorumbilmiyorum artık.:)):nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Back
X