• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

cnm ne olur kötü düşünme en iyisini düşün tamammı bak üzme bebeğini . ben pek sanmıyorum bence doktor o an meşgul olduğu için yada telde bilgi vermek istemiyodur yani bunlar olabilir ama çok kötüysen ara cepten falan ulaşmaya çalış aklım kaldı de

canım esımde mesgul oldugu ıcın oyle soyleyebıleceklerını soyluyo ama yınede benım ıcım huzursuz :çok üzgünüm:
yarın erkenden gıdıcez ınsallah sonuclarım ıyı cıkmıstır
:Saruboceq:

Karnım sanki her geçen gün daha çok büyüyor geriliyor gibi,yürürken de karnımda ağırlık hissediyorum arkadaşlar....Sizde durum nasıl?

helede 18 hafta bittiği an her gün sanki daha büyüyomuş gibi aynaya bakmıyorum şuan kendimden korkuyorumdelikafaduldendelikafadulden sanki çift kişi yürüyorum helede bugün pazar vardı elimde toplasan 5 kilo var o 5 kilo bana 15 kilo geldi eve zor geldim göbeğimde gerildi ağırlıktan dolayı biraz uzandım benim afacan rahatladı bu sefer karnımda hoplayıp zıplamaya başladıdelikafadulden

canım esımde mesgul oldugu ıcın oyle soyleyebıleceklerını soyluyo ama yınede benım ıcım huzursuz :çok üzgünüm:

bencede canım. korkma sonuçların iyi çıkmıştır. bazen dr lar telefonda sonuç söylemek yerine yüz yüze söylüyo... benim dr öyle en azından. sen telaş yapıp bebeği de strese sokma canım.

helede 18 hafta bittiği an her gün sanki daha büyüyomuş gibi aynaya bakmıyorum şuan kendimden korkuyorumdelikafaduldendelikafadulden sanki çift kişi yürüyorum helede bugün pazar vardı elimde toplasan 5 kilo var o 5 kilo bana 15 kilo geldi eve zor geldim göbeğimde gerildi ağırlıktan dolayı biraz uzandım benim afacan rahatladı bu sefer karnımda hoplayıp zıplamaya başladıdelikafadulden

benim ikiz ya biraz erken şişti sanırım..hayatımda belim hiç bu kadar kalın olmamıştı..yandan aynaya bir bakıyorum felaketim yani..4 değilde 5-6 aylık gibi görünüyor karnım....:sm_confused:

Dün akşam rüyamda eve hırsız girmiş. Karşı karşıya geliyoruz. Çok korktum. Uyandığımda kalbim yerinden çıkacak gibi atıyordu. Sakinleşmeye çalıştım ama bebeğim resmen sağa sola gitti. O da rahatsız oldu kalbimin hızından. Bugün de hiç hareketini hissetmedim sanki. Yarın dr randevum var Allahtan. Birşey yoktur değil mi?

benim ikiz ya biraz erken şişti sanırım..hayatımda belim hiç bu kadar kalın olmamıştı..yandan aynaya bir bakıyorum felaketim yani..4 değilde 5-6 aylık gibi görünüyor karnım....:sm_confused:

valla insan şiştiğine bile seviniyor değil mi?

aynen öyle gözüküyorum canım elbise giyiyorum dışarı çıktığımda oturmalara felan gittiğimde daha az fark ediliyo kaydirigubbakcemile3 allahtan kilom aynı 65te kaldım bundan sonrası önemli inşallah fazla almam kızımda bu haftalarımda 10 kilo almıştım o kadar yiyordum şimdi başıma geleni bilcemğimden boğazıma engel oluyorum her lokma zehirmiş gibi geliyo iyi oldu bi yandan yeme korkusu sadece belli saatlerde normal şekilde yiyorum abur cubur yemeğince kilo alınmıyo gece özellikle saat 9 dan sonra hiç bişey yemiyorum yatarken süt içiyorum o kadar doktorumda demişti akşam yemeğini fazla yemessen iyi olur diye onun sözünü tutuyorum..a.s

Dün akşam rüyamda eve hırsız girmiş. Karşı karşıya geliyoruz. Çok korktum. Uyandığımda kalbim yerinden çıkacak gibi atıyordu. Sakinleşmeye çalıştım ama bebeğim resmen sağa sola gitti. O da rahatsız oldu kalbimin hızından. Bugün de hiç hareketini hissetmedim sanki. Yarın dr randevum var Allahtan. Birşey yoktur değil mi?
uyuyordur belki kuzun canikom :nazar:
valla insan şiştiğine bile seviniyor değil mi?

evet canım..inanılmaz geliyor..artık herkes hamile olduğumun farkında...:nazar:

iyidir annesi dinlenmeye çekilmiştir bebişin nasılsa yarın göreceksin daha iyi olacak herşey rahat uyu senn...:1hug:

tatlım ıcını ferah tut lutfen.
doktorun senınle yuzyuze konusmak ıstemıstır yada cok mesguldu o yuzden oyle dedı.
dualarımız senınle canım.ınsallah guzel haberlerle donersın.

canım hem sen ikiz annesisin 20 25 kiloda alsan normal verirsin verecek bi yapıya sahipsin bence zaten bebişlerin seni eritir koşturmaktan:1hug:

Badem, Dilara sağolun kızlar. İçim bira rahatladı. Kuruntu yaptım durduk yere.

canım kuruntu yapmadan olmuyoki ben her sabah biraz telaş yapıyorum yatakta alıştım sabah uyandığımda bebişin hareketlerini dinliyorum hareketlerini takip edemezsem hemen tedirgin oluyorum annelik böyle bişey işte...:1rolleyes::1rolleyes::asigim:

aynen öyle gözüküyorum canım elbise giyiyorum dışarı çıktığımda oturmalara felan gittiğimde daha az fark ediliyo kaydirigubbakcemile3 allahtan kilom aynı 65te kaldım bundan sonrası önemli inşallah fazla almam kızımda bu haftalarımda 10 kilo almıştım o kadar yiyordum şimdi başıma geleni bilcemğimden boğazıma engel oluyorum her lokma zehirmiş gibi geliyo iyi oldu bi yandan yeme korkusu sadece belli saatlerde normal şekilde yiyorum abur cubur yemeğince kilo alınmıyo gece özellikle saat 9 dan sonra hiç bişey yemiyorum yatarken süt içiyorum o kadar doktorumda demişti akşam yemeğini fazla yemessen iyi olur diye onun sözünü tutuyorum..a.s

Ben 62 kg ile hamile kaldım canım.Evde eşofmanlarla ölçüldüğümde 66,5 kilo geliyorum.Boyum 180.kollarım bacaklarım şiş değil,yüzüm de ince şimdilik..Ama ilerleyen aylarda kilom artacak sanırım..bir de ben tiroid rahatsızlığım olduğu için her gün sentetik tiroid hormonu alıyorum.3 haftada bir arttırıyoruz.hamileliğimin ilk ayı dengeleyememiştik ve 2 haftada 4 kilo almıştım..Şimdi 2 aydır kilo almadım çok şükür...14 yıl evvel tiroid kanseri teşhisiyle tüm tiroid bezim alındı..tiroidi yavaş çalışan kişilerin metabolizması da yavaşlıyor ve hızla kilo alnıyor...bu yönden baya zorluklar yaşadım...tüm anne adaylarının tiroid hormonlarını kontrol ettirmelerini tavsiye ediyorum arkadaşlar...tiroid hormonun yetersizliği bebeklerde zeka gelişimine ve cüceliğe kadar uzanabiliyor...

nilaycım ne güzel bende hissediyorum ara ara lop lop diye genellikle tatlı birşeyler yiyince bende tatlıyı zorla yiyorum.midem bulanıyor olsun bebişim seviyor yerim bende.

tatlım ıcını ferah tut lutfen.
doktorun senınle yuzyuze konusmak ıstemıstır yada cok mesguldu o yuzden oyle dedı.
dualarımız senınle canım.ınsallah guzel haberlerle donersın.

canm bızde öyle dusunuyoruz ınankı mesguldu dıye ılgılenemedı ancak bole rahatlatıyorum kendımı :1no2:
yarın sabah erkenden gıdıcez ınsallah olumlu sonuçlarla dönerım
ılk bebegımı kaybettıgım ıcın cok evhamlıyım herseyden korkar oldum
bı turlu kendımı rahatlatamıyorum malesef
:çok üzgünüm:

Ben 62 kg ile hamile kaldım canım.Evde eşofmanlarla ölçüldüğümde 66,5 kilo geliyorum.Boyum 180.kollarım bacaklarım şiş değil,yüzüm de ince şimdilik..Ama ilerleyen aylarda kilom artacak sanırım..bir de ben tiroid rahatsızlığım olduğu için her gün sentetik tiroid hormonu alıyorum.3 haftada bir arttırıyoruz.hamileliğimin ilk ayı dengeleyememiştik ve 2 haftada 4 kilo almıştım..Şimdi 2 aydır kilo almadım çok şükür...14 yıl evvel tiroid kanseri teşhisiyle tüm tiroid bezim alındı..tiroidi yavaş çalışan kişilerin metabolizması da yavaşlıyor ve hızla kilo alnıyor...bu yönden baya zorluklar yaşadım...tüm anne adaylarının tiroid hormonlarını kontrol ettirmelerini tavsiye ediyorum arkadaşlar...tiroid hormonun yetersizliği bebeklerde zeka gelişimine ve cüceliğe kadar uzanabiliyor...

geçmiş olsun canım bilmiyodum bende hamilelik nedeniyle bütün tahliller yapıldı şükür temiz çıktı herşeyim geçen hafta hepsine tekrar baktırdım yine bir sorun yoktu inşallahta olmaz canım senin boyun varmış bendeki boyla bu kiloyla top gibi yuvarlanırımdelikafaduldendelikafadulden boyum 1,60 kilo 65 düşün yani balık gibi bişeyim-tatlicadiarzu-

Bademcim çok büyük badereler atlatmışsın. Troid konusu önemli tabiki. Kiloyu yerinde olsam hiç dert etmesdim. Sen, kızın ve oğlun sağlıklı olun gerisi bir şekilde hallolur.

HERKESE İYİ AKŞAMLAR. BEN GELDİM AMA KİMSE KALMAMIŞ:((

kızlar ben geceleri çok rahatsız uyuyorum. sol yanıma yatıyorum ama belim ağrıyor. sağa dönüyorum olmuyor. bacaklarımın arasına yastık koyuyorum olmuyor. sizde de var mı böyle bir problem? ne yapmalıyım bilmiyorum valla.
canım bende geceleri uyumakta işkence çekiyorum sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor..saatlerce uyuyamıyorum...
Karnım sanki her geçen gün daha çok büyüyor geriliyor gibi,yürürken de karnımda ağırlık hissediyorum arkadaşlar....Sizde durum nasıl?
canım göbekler büyüyor birde eğer çok su içtiysem benden ağır oluyor karnım..

sorma badem benim belimde eskiden 60 dı şimdi hem memişler hem göbiş hemde belim kocaman oldu:))))

Back
X