• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

günaydınnn,
dün aksam baya kaynatmışsınız kızlar oku oku bitmedi .
Badem seni bi ben göremedim sanirim :))) Merak ediyorum.
Selsincim tebrikler tatlım bir oğlun olacakmış öğrendin sonunda ciciler alabilirsin

bol bol resimlerini eklerimm
o kadar sık gittim ki doktora bebeğimin her aşamasını her gelişmesini uzun uzun izledim ne güzel di..
her aşamanın da cd si var kuzumun...
günde 10 sefer izliyorum sanırım...

Beyaz Melekcim bugun sende dr a gideceksin , heyecan şimdiden bastırmıştır seni .İnş .güzel haberlerle döneceksin.

Neler yapacaksin bakalim Dilara?

benim menum fiks.

mercimek corbasi yaparim.
pilav
yaninda etli bir yemek, mesela et sote veya tavuklu yemek firinda patatesli havuclu.

bir iki cesit zeytinyagli ve salata.

canım sanki aklımı okudun çorba düğün çorbası yapıcam patatesli et yapıcam yanında pürede olabilir ona karar vermedim :) pilav salata bide sebze yemeği yapıcam şimdi markete çıkayımda sebze bakayım tabi yanında tatlıda olucak etimek tatlısı yapıcam hafif bi tatlı iyi gidercokacimcoookcokacimcoookkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarr....
bugün burada hava çok güzell. harika bi haftasonu olacak sanırım :)))

beyaz melek cnm ne güzell bebeğini göreceksin güzell haberlerle gel cnm.

selsincim tebrik ederim seninde oğluşun olacakmış sağlıcakla gelsinler bebişlerimiz..

günaydınnn,
dün aksam baya kaynatmışsınız kızlar oku oku bitmedi .
Badem seni bi ben göremedim sanirim :))) Merak ediyorum.
Selsincim tebrikler tatlım bir oğlun olacakmış öğrendin sonunda ciciler alabilirsin

çok sağol canım.bebeğimi sağlıklı gördüm ya.tabi cinsiyetinide merak etmiyor değildim onuda öğrendim.hepimizin bebekleri sağlıkla gelsinler dünyaya

günaydın kızlarr....
bugün burada hava çok güzell. harika bi haftasonu olacak sanırım :)))

beyaz melek cnm ne güzell bebeğini göreceksin güzell haberlerle gel cnm.

selsincim tebrik ederim seninde oğluşun olacakmış sağlıcakla gelsinler bebişlerimiz..

teşekkür ederim canım.sende görmüşsün sağlıklı bir şekilde görmüşsün paşanı.inşallah her gittiğimizde böyle güzel haberlerle döneriz

teşekkür ederim canım.sende görmüşsün sağlıklı bir şekilde görmüşsün paşanı.inşallah her gittiğimizde böyle güzel haberlerle döneriz

amin cnm inşallah gelişimleri böyle güzel devam eder. senin bebişin 1 hafta öndeymiş ne güzell yaa...

Hanimlar gunaydin,

Selsincim tebrik ederim. ne guzel.

ben de ultrason tarihimi 1 hafta oncesine aldim. 26 subat. insallah gosterir minnosum. ona ciciler alacam ben.
inşallah gösterir annesi 26 şubat benimde doğum günüm:utangac:
herkeze günaydın kızlar........
Bursada hava bulutlu ben de uyumuşum...
Bu günn öğlende doktora gidiyorum yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok ama çok heycanlıyım..
Kızımı çok özledim..ben onu çok seviyorum ya allah onu bana bağışlasın inşallah..
Hepimize bağışlasın evlatlarını
günaydın canım ben bir cööö deyip kaçıcam:)))
ne güzel kızını göreceksin bugün ben 3 haftadır görmüyorum oğlumu randevumuzda 2 hafta sonra detay usgye giricez hayırlısı bakalım...
güzel haberlerle gel melekcim:))
bir oğlum olacak.bir hafta önde gidiyor bebeğim.18+2 olmuş ve tam tamına 273 gr olmuş.
maşşallah canım hayırlı olsun oğluşun oğlumun arkadaşları çoğalıyor:)

kızlar günaydın.. ben çıkıyorum şimdi akşam gelebilirim ancak çoook öpüyorum hepinizi herkese iyi hafta sonları...a.s.

canım sanki aklımı okudun çorba düğün çorbası yapıcam patatesli et yapıcam yanında pürede olabilir ona karar vermedim :) pilav salata bide sebze yemeği yapıcam şimdi markete çıkayımda sebze bakayım tabi yanında tatlıda olucak etimek tatlısı yapıcam hafif bi tatlı iyi gidercokacimcoookcokacimcoookkaydirigubbakcemile3

sebze yemegini havuclu pirasa yap.limonluca yersiniz. ay ne zamandir canim istiyor. pirasa bulamadim. buldum ici gecmisti.

Eyetkiner alıntı yapın yanındaki mq işaretle hangilerine alıntı yapacaksan en son işaretlediğine de mq yapıp alıntı yapa bas açılan sayfada da aralara mesajları yaz

kibele canım pazartesi yada salı 3 lü test sonucum ankaradan gelecek onu bekliyoruz canım bugün gelirse pazartesi gelmezse salı gideceğiz ama ultrasona koyarmı bilmem başka tahlillerde istedi onları yaptıracağım ben hamile kaldığımda tiroit hapıiçiyıordum çıkan test sonuçlarına göre hapı bıraktırmıştı bana şimdi yine tiroit hormonlarıma bakılacak değerlerim nasıl diye başka tahlillerde istedi bakalım inş hepsi temiz çıkarda canım sen ne zaman gidiyordun

ay dün tartıldım doktorda 1 ayda 3,5 kg almışım.şimdiye kadar 7 kg aldım.doktor amcamız kötü kötü baktı.bundan sonra yedikleime diikat edicem

Ben bişeyler yiyeyim bakalım kuzum acıktı
hadi bakalım beyaz melek iyi haberlerini bekliyoruz canım
Eyetkiner alıntı yapın yanındaki mq işaretle hangilerine alıntı yapacaksan en son işaretlediğine de mq yapıp alıntı yapa bas açılan sayfada da aralara mesajları yaz
sağol canım bakalım oldumu bende istiyordum
çoklu alıntı nasıl yapıyorsunuz kızlarr...

eyetkiner çok iyi oldu bende soracaktım canım

Back
X