- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neler yapacaksin bakalim Dilara?
benim menum fiks.
mercimek corbasi yaparim.
pilav
yaninda etli bir yemek, mesela et sote veya tavuklu yemek firinda patatesli havuclu.
bir iki cesit zeytinyagli ve salata.
günaydınnn,
dün aksam baya kaynatmışsınız kızlar oku oku bitmedi .
Badem seni bi ben göremedim sanirim :))) Merak ediyorum.
Selsincim tebrikler tatlım bir oğlun olacakmış öğrendin sonunda ciciler alabilirsin
günaydın kızlarr....
bugün burada hava çok güzell. harika bi haftasonu olacak sanırım :)))
beyaz melek cnm ne güzell bebeğini göreceksin güzell haberlerle gel cnm.
selsincim tebrik ederim seninde oğluşun olacakmış sağlıcakla gelsinler bebişlerimiz..
teşekkür ederim canım.sende görmüşsün sağlıklı bir şekilde görmüşsün paşanı.inşallah her gittiğimizde böyle güzel haberlerle döneriz
inşallah gösterir annesi 26 şubat benimde doğum günümHanimlar gunaydin,
Selsincim tebrik ederim. ne guzel.
ben de ultrason tarihimi 1 hafta oncesine aldim. 26 subat. insallah gosterir minnosum. ona ciciler alacam ben.
günaydın canım ben bir cööö deyip kaçıcam:)))herkeze günaydın kızlar........
Bursada hava bulutlu ben de uyumuşum...
Bu günn öğlende doktora gidiyorum yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok ama çok heycanlıyım..
Kızımı çok özledim..ben onu çok seviyorum ya allah onu bana bağışlasın inşallah..
Hepimize bağışlasın evlatlarını
maşşallah canım hayırlı olsun oğluşun oğlumun arkadaşları çoğalıyor:)bir oğlum olacak.bir hafta önde gidiyor bebeğim.18+2 olmuş ve tam tamına 273 gr olmuş.
canım sanki aklımı okudun çorba düğün çorbası yapıcam patatesli et yapıcam yanında pürede olabilir ona karar vermedim :) pilav salata bide sebze yemeği yapıcam şimdi markete çıkayımda sebze bakayım tabi yanında tatlıda olucak etimek tatlısı yapıcam hafif bi tatlı iyi gidercokacimcoookcokacimcoookkaydirigubbakcemile3
alıntı yapın yanında mo ya bas canım oradan oluyor
Eyetkiner alıntı yapın yanındaki mq işaretle hangilerine alıntı yapacaksan en son işaretlediğine de mq yapıp alıntı yapa bas açılan sayfada da aralara mesajları yaz
hadi bakalım beyaz melek iyi haberlerini bekliyoruz canımBen bişeyler yiyeyim bakalım kuzum acıktı
sağol canım bakalım oldumu bende istiyordumEyetkiner alıntı yapın yanındaki mq işaretle hangilerine alıntı yapacaksan en son işaretlediğine de mq yapıp alıntı yapa bas açılan sayfada da aralara mesajları yaz
çoklu alıntı nasıl yapıyorsunuz kızlarr...