Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar maşallah, varya benimki hiç rahat durmuyor bugün.
süreli hareketini hissediyorum.bzen tam oalrak bazen de kıpır kıpır.
artık o beni duyup cevap veriyor gibi geliyor
yerim onu ben yerim. maşallah.
özellikle bugün çorbamızı içerken çok tepki verid.:)))))) aç galiba kuzum
Herkese selamlar,
Ben de Temmuz 18 annesi olacağım allah nasip ederse. Foruma yeni üye oldum.
Tüm anne adaylarına sağlıklı ve neşeli bir gebelik diliyorum. Umarım hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız.
Herkese selamlar,
Tüm anne adaylarına sağlıklı ve neşeli bir gebelik diliyorum. Umarım hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız.
Herkese selamlar,
hayır 2 defa erkek dedi doktorum son gıttıgımdede kendını göstermedi kız olabılırmış. hafta sonu 3 lü test için gittiğimde umarım öğrenebilirim cinsiyetini
gaydin tatlım..yazını yeni okudum öbür taraftan..serranın cicileri için teşekkür edioruz.yagızınkilerde süperdi bu arada..oğluşun çok şanslı..:=)
kızlar yaa canım acaip kahve istiyor yaaaaaaaaaaa bir fincan filtre kahve içsem mi acaba bi fincandan bişey olmaz demiiiiii-tatlicadiarzu-![]()
olmaz canım merak etme.ben doktoruma sordum.günde bir tane türk kahvesi içebilirmiyim diye.oda içebilirsin hiç bir sakıncası yok dedi.ben hergün içmiyorum ama.cmtesi pazar bir tane türk kahvesi içiyorum.
kızlar yaa canım acaip kahve istiyor yaaaaaaaaaaa bir fincan filtre kahve içsem mi acaba bi fincandan bişey olmaz demiiiiii-tatlicadiarzu-![]()
bende ilk defa dün hisettim kuzmu hihoyyythihoyyytkızlar maşallah, varya benimki hiç rahat durmuyor bugün.
süreli hareketini hissediyorum.bzen tam oalrak bazen de kıpır kıpır.
artık o beni duyup cevap veriyor gibi geliyor
yerim onu ben yerim. maşallah.
özellikle bugün çorbamızı içerken çok tepki verid.:)))))) aç galiba kuzum
canım çok teşekkür ederim.çok şükür bişeycikler çıkmadı.bugunde kendi dr.a gittim.o da çok memnun kaldı..gelişimi şükür çok güzel.iki günde 20 gr almış paşamGülistancım masallah bebişine , herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.
teşekkürler teyzesi :1hug:güzel haberlerini bekliyoruzz:1hug:maşşallah paşamıza ne tatlı ya bende haftaya gidicem baya bi büyümüş olcak o zamana eklerim artık sağlıkla geldin paşacık..:1hug:![]()
gözün aydın gülistancım maşallah prensineee Rabbim nazarlardan saklasına.s.
aminn canım.Rabbim tüm bebişleri nazarlardan korusun :1hug:
kurban olsun teyzesi onu veren Allah'aŞeniz MAŞALLAH SUBHANALLAH
teşekkürlerr.inş bilmeyen arkadaşlarımızda en kısa zamanda öğrenirler:dance:Cinsiyetler belli olmuş,herkesi çok tebrik ediyoruma.s.
masallah oglusuna canim yaa.. cok tatlii. allahim bana da hayirla saglikla cinsiyetini ogrenmeyi nasip etsin en kisa zamanda merak ediyorum artik![]()
saol canım..beişinin ilk önce sağlıklı haberini alırsın inş önce :1hug:Rabbim gönlüne göre ve hayırlı ney ise cinsiyetinide en kısa zamanda öğrenirsin inş canımmm Şeniz