• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Ben de nette bakınc aavent dikaktimi çekti ama .
özelliği nedir göremedim. Oldukça pahalı diğerlerine göre çünkü.

Ilk günler için biberon ve takımını almak istersek özel bir model var mı acaba
?

canım bebek dergisi reklamında gazı ve kusmayı önleyen bi biberon görmüştümbebekler için çook iyi..drbrown's markalı.onun takımıda var..tam araştırmadım ama onun ürünleri çok kullanışlı görünüyor canımm...

derin geç gelirim demişti canım yol 2 saat sürüyomuş anca 5 den sonra gelir

inşallah öğrenir cinsiyetini ve güzel haberlerle gelirrrrrrr:Saruboceq:Şeniz

kızlarr hangisi daha güzel görüntü olarak sizceee

BEBB_74037_275.jpg

BEBB_85086_593.jpg

BEBB_69765_547.jpg

Sen park yatak mı düşünüyorsun demetçim............
Sanki en baştaki güzel ama en alttaki de daha sağlam duruyor...

Demetcim ilkinin koruması felan daha fazla sanki bide kız bebeğe çok uygun yapmışlar fırfırları felan hoş olmuş sanki:ecrin_bebek:

Sen park yatak mı düşünüyorsun demetçim............
Sanki en baştaki güzel ama en alttaki de daha sağlam duruyor...

ben ikinciyi beğendim canım

tatlım ben carsamba günü 11.15 te gideceğim .evet artık benimde netleşir herşey. çok özledim yavrumu .benim içimden hep kız geçiyor umarıım değişmez cinsiyeti.

demetcim benim favorim 3. sü :)

Demetcim ilkinin koruması felan daha fazla sanki bide kız bebeğe çok uygun yapmışlar fırfırları felan hoş olmuş sanki:ecrin_bebek:

Ben olsam 2. Tercih ederim cnm hem daha kullanışlı hemde görüntüsü bana daha hoş geldi

teşekkürler kızlar fikirleriniz içinnn

3. den almayı düşünüyorum çünki kardeşim çok memnunn hem kaliteli hem sağlam fakat diğer ikisinin görünüşleri çok hoşuma gitti yakından görmem lazım tabi

melekcim oğlumun odasını 3 yaşındayken çilekten almıştım mavi ve turunculu çok güzel modeli.Hala da gıcır gıcır duruyor.Birde o zaman eltimin çocuklarından ranzaya çok heves etmişti ranzalı almıştık şu an ayrı gerçi .
park yatak çok kullanışlı ve de biraz büyüyene kadar yanımda olur, sonrada odaya ayırırız inşallahŞeniz

Back
X