2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ne güzel sohbetler olmuş ben bugün yoğunum yine pek girip katılamadım size (( ama aklım sizinleydi...

yeni katılan arkadaşlarımız hoşgelmişler ne güzell temmuz annesi olmak... :)))

bademcim üzüldüm umarım konu anlaşılır ve aramıza dönersin...

ben biraz geçmişe de bakayım...

valla ben senden hada güzel gördümsırnaşık şey
en güzel yerlerinden alsın inşallah kızın doğsalarda resimlerini koysak dimi:asigim:

YAA nilaycım boşuna dememişler anasına bak kızını al diye..
maşallah yavruma herkeze kendi yavrusu kusursuz gelir ya yaptığımız latife işte...
valla bi doğsa boy boy koyaız resimhihoyyytlerini

kızlar ben geldim çok yorgundum dinlenip geldim dün akşama kadar temizlik yapmıştım

YAA nilaycım boşuna dememişler anasına bak kızını al diye..
maşallah yavruma herkeze kendi yavrusu kusursuz gelir ya yaptığımız latife işte...
valla bi doğsa boy boy koyaız resimhihoyyytlerini

koyarız tabi ayyy heyecanlandım...
tabi gülüm bebek onlar melek hepsi kusursuz..
inşallah oğlum beyaz tenli olur çok istiyorum annesi süt gibi babasıda beyaz tenli..
dayısından yana korkum var abimde esmer erkek dayıya benzer derlerCADIARZU

Bende emzirmek ten yanayım umarım herşey yolunda giderde emzirebiliriz ne güsel olur hem anne için hem bebek çok en doğrusu diye düşünüyorumhihoyyyt

derincim güzell haberlerle gell...

kahveden bahsetmişsiniz ben de çok severim. oleeeeyyyyyyyyyyy çok mutlu oldum içmeyi bırakın içimden yemek geliyoo :)))))

comebaby göbüşün çok tatlı cnm yaaa...

demetcimm bende ikinciyi beğendimm:))) şimdilik bunlar aklımda kaldı hepsini okursam yenilerine yetişemicemm:)=)))

ya derin girdi ama bi süre sonra çıktı çok tedirgin oldum umarım iyidir neden çıktı acaba ya korktum birden .............
Ayyy içim sıkıldı ya...
Inşallah kötü bişey yoktur

ya derin girdi ama bi süre sonra çıktı çok tedirgin oldum umarım iyidir neden çıktı acaba ya korktum birden .............
Ayyy içim sıkıldı ya...
Inşallah kötü bişey yoktur

ayy cnm inşallah yoktur kötü bişey... belki elketrikler kesilmiştir ya da nette sorun vardır.. inşallahh..

Oda bizde yapıcaz kısmetse birde beşik alıcam 3-5 ay yanımızda kalsın istiyoruz adaptasyon dönemi malum süprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…