2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

medikal park büyük hastane herşeyi mevcut orayıda düşünebilirsin en önemli aslında doktorun geri kalan konfor , temizlik , ilgi

evet bende beğeniyorum hastaneyi.senin doğum yapan varmı çevrende orada.nasıl memnunlarmı.bakalım belki anlaşması vardır doktorumun

Doktor amcası bu sefer bana hiç fotoğraf vermedi sadece erkek olduğunu gösteren kısmını verdi.orayada kocaman hüsamettin yazdı.çok komikti.

kızlar yeni türkünün yağmurun elleri şarkısını dinleyip bebeğimi düşünüyorum sizde dinleyin çok güzel . hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktur :Saruboceq: yerimseniben

Geçmişi yeni bitirdim.
Stardust öksürüğün tam gaz gidiyor galiba. Dinlen sürekli canım. Ilık birşeyler iç. Bal, limon iyi gelebilir.
Şeker Şey senin yazdıklarına da üzüldüm. Yazını olkudum aslında ama 1 gecikmeli olarak. Kusura bakma canım.
Derin sen de çok hassas birisin anladığım kadarıyla. Burada diğer arkadaşlar da benzer durumları yaşadı. Keşke kendini harab etmeden önce onların tecrübelerini düşünüp içini rahatlatsaydın.
Ve Zuzuummm, benim kader arkadaşım. Ne hissettiğini biliyorum. Kız veya erkek olması önemli değil de bilememek insanı rahatsız ediyor. Kızım mı diyeyim ona oğlum mu bilemiyorum. 1 aydır oğlum diyordum. Allahtan kulakları duymuyormuş. Amaaaa artık beni duyabiliyormuş. En azından bağırdığımda. Haftaya hafif sesleri de duyacakmış. O zamana kadar %100 kız denilen bebişimden emin olsam iyi olur.
Ben de detaylı ultrason için yer bakıyorum. 350 TL civarındaymış. SSK anlaşmasına 73 TL diyorlar. Sırada şeker yüklemesi de var. 28 şubatı iple çekiyorum doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…