bir arkadasim oraya gidiyor - 20 gun sonra dogum yapacak, gayet memnun simdilik.
bende dün hissettim solumda baya bi hissettirdi ama kendini sanki takla atıyordu:))
derincim ah be canım üzme hem kendini hemde güzel bebeğini annesi.bence bebeğinde hiçbir sorun yoktur.doktorunda söylemiş zaten yaştan dolayı riskli çıktığını.bol bo dua et canım
evet cnm bende şimdilik mennunum bakalım doğumda böyle olur inşallah
derin canım sakın üzülme herşey güzel olacak bebişin iyi onu düşün kafandan at hiç bi sorun olmaz allahın izniyle bunca aradan sonra sana bebişin gelmiş allah bunu sana nasip etmiş bebişin gayet iyi ve sağlıklı annesi herşey güzel olacak rahat uyu :1hug:a.s.
sen biliyormusun doğum ücretlerini medical parkta.
evet biliyorum. Eğer zam gelmediyse gelicek diye duydum normal 1 bin sezeryan 1.750 tl sen ordamı yapmayı düşünüyosun?
ben bilmiyorum canım.özel doktora gidiyorum.doktorum hangi hastanelerle anşalması var bilmiyorum.içlerinde uygun fiyatlı birini seçicez artık.bir dahaki gidişimde sorucam.hangi hastanelerle çalıştığını
ne kadar çok pahalı bende Sultangazi medical park hastanesine gidiyorum ssklıyım normal doğum 250 sejeryan 350 falan
Benimde bugün kontrolüm var ne güzelll...bebişimi görücem kimbilir ne kadar büyümüştür..
Kızlar bebeğimin çok fotoğrafı var cumartesi hepsini ekleyememiştim bakın bebişimin bazı fotolarını ekliyeyim...
semtine göre değişiyor sanirim ama çok sacma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?