• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Bende sordum doktoruma tetanoz aşısını.eğer sağlık ocağına yaptırabiliyorsan yaptır dedi.illa muhakkak yaptırman gerekli demedi.ama ben karar veremedim.

canım ben 2000 yılında oğluma hamileykende yaptırmışdım ameliyatta veya doğumda kullanılan metal aletler herhangi bir sakatlığa yol açmasın diye devlet vurduruyor benim sağlık ocağım çağırdı

kızlar benim su gibi akıntım geliyor korkuyorum önceden de olmuştu ama önemsememiştim .bebeğin suyu mu acaba :(
su gibi renksiz

Kızlar şimdi geldim doktordan bebişim kocaman olmuşşş. 22 cm kilosuda 335 gr. yaa bize döndü ağzını kocaman açtı kapattı çok tatlıydı dr. su yuttu dedi. Nasıl büyümüş oğluşum benim çok şaşırdım..

Herkese merhabalar.
Kafama takılan birşey var. Aranızda vitamin ilacının yanında balıkyağı tableti kullanan varmı acaba?

Doktorum ikisini bir arada almamı tavsiye etti ama balık yağlarıın içinde fazla a vitamini olduğundan vitamin hapı ile birlikte almaya tam cesaret edemiyorum. İnternette fazla a vitaminin bebeğin gelişimine zararlı olabileceğini okumuştum fisfisfis

Beyaz melek sana doktorun ne oranda önerdi balıkyağını almanı, yanında multivitamin de kullanıyomusun? Hangi markayı tavsiye etti balık yağında?

bende elevit ve kan hapı kullanıyorum. balık yağı hakkında ben oğlumun doktoruna sormuşdum oğluma kullanıyımmı diye çünkü etrafta çok kişi çocuğu için kullanıyor doktorda bana şunu dedi ben çocuğuma kullanmam balık hapını o kadar söyliyim dedi bence sende yetişkinsin zaten balık hapı kullanıcağına haftada 2 kere balık ye daha doğal sonuçda maksat omega almak kafanda rahat olur içindede kimyasal almamış olursun

Herkese merhabalar.
Kafama takılan birşey var. Aranızda vitamin ilacının yanında balıkyağı tableti kullanan varmı acaba?

Doktorum ikisini bir arada almamı tavsiye etti ama balık yağlarıın içinde fazla a vitamini olduğundan vitamin hapı ile birlikte almaya tam cesaret edemiyorum. İnternette fazla a vitaminin bebeğin gelişimine zararlı olabileceğini okumuştum fisfisfis

Beyaz melek sana doktorun ne oranda önerdi balıkyağını almanı, yanında multivitamin de kullanıyomusun? Hangi markayı tavsiye etti balık yağında?

MARİNCAP YAZDI BANA CANIM HAFTADA 2 TABLET AL YETERLİ OLUR DEDİ..
BEN HENÜZ BAŞLAMADIM..DETAYLI ARAŞTIRAYIM + VE - LERİ ONDAN SONRA BAŞLIYACAĞIM:1rolleyes:

kızlar ayrıntılı ugs için nekadar istediler sizden
para varmeyen varmı

canım ben ankarada yaptırmıştım 250 tl şehirden şehire dr dr a değişiyor galiba

Bu hafta karnım sanki daha çok büyüdü.top yutmuşum gibi.sizlerde durumlar nasıl
benimde küçücük karnım oldu artık eski kotları etekleri giyemiyorumhihoyyyt
buna bukadar sevineceğimi hiç düşünmezdim

Kızlar şimdi geldim doktordan bebişim kocaman olmuşşş. 22 cm kilosuda 335 gr. yaa bize döndü ağzını kocaman açtı kapattı çok tatlıydı dr. su yuttu dedi. Nasıl büyümüş oğluşum benim çok şaşırdım..

maşallah bebişine:nazar:ay gercekten kocaman olmuş
bebişlerimiz büyüyor:dance:

ilsucum benimde akıntım arttı bir haftadır ama su gibi değil birde kramp ve ağrılarım var göbek çevremde, kasıklarımda şu ana kadar hiç böyle sıkıntılarım olmamıştı benimde netten gebelik haftamı takip ediyorum normalmiş ayrıca bebeğin suyu gelmez arkadaşım suyun gelse doğum yaparsın başka birşeydir o doktoruna danış daha öncede olmuş umarım sıradan bir akıntıdır için rahat etsin sen yinede bir bilene danış

ben daha önceki gebeliğimde su gelme işini yaşadım bebeğim 25 gün önce sezaryanla dünyaya geldi çok şükür sağlıklı bir şekilde ama benim suyum durmaksızın çocuk beziyle zabdedicek şekilde fazla geldi doktorum doğum suyun tamamen gelmiş dedi ve bende sancı hiç yoktu düşünki arabayı kendim kullanarak doktora gittim hastaneme gittim odamı hazırladım ve sezaryana girdim

Geçmişi yeni bitirdim.
Stardust öksürüğün tam gaz gidiyor galiba. Dinlen sürekli canım. Ilık birşeyler iç. Bal, limon iyi gelebilir.
Şeker Şey senin yazdıklarına da üzüldüm. Yazını olkudum aslında ama 1 gecikmeli olarak. Kusura bakma canım.
Derin sen de çok hassas birisin anladığım kadarıyla. Burada diğer arkadaşlar da benzer durumları yaşadı. Keşke kendini harab etmeden önce onların tecrübelerini düşünüp içini rahatlatsaydın.
Ve Zuzuummm, benim kader arkadaşım. Ne hissettiğini biliyorum. Kız veya erkek olması önemli değil de bilememek insanı rahatsız ediyor. Kızım mı diyeyim ona oğlum mu bilemiyorum. 1 aydır oğlum diyordum. Allahtan kulakları duymuyormuş. Amaaaa artık beni duyabiliyormuş. En azından bağırdığımda. Haftaya hafif sesleri de duyacakmış. O zamana kadar %100 kız denilen bebişimden emin olsam iyi olur.
Ben de detaylı ultrason için yer bakıyorum. 350 TL civarındaymış. SSK anlaşmasına 73 TL diyorlar. Sırada şeker yüklemesi de var. 28 şubatı iple çekiyorum doğrusu.

ipeğimu 11 sene sonra hamile kalınca böyle oldum her dakika ödüm kopuyor allah hepimizin bebeklerini korusun

yarın dr a gidicem Hürremcim ne bilim korktum .
benim rahim ağzımda yaram var gerçi ondan olabilir belki de .uf canım çok sıkıldı .

kızlar 20 . haftamı tamamladımhihoyyyt
yolu yarıladım kaldı 20 hafta

ben 17 haftayken ayrınyılı usgye girmiştim
24 haftamda yine gireceğim
benim gibi 2 kere girecek olan varmı

Back
X