Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sordum doktoruma tetanoz aşısını.eğer sağlık ocağına yaptırabiliyorsan yaptır dedi.illa muhakkak yaptırman gerekli demedi.ama ben karar veremedim.
Herkese merhabalar.
Kafama takılan birşey var. Aranızda vitamin ilacının yanında balıkyağı tableti kullanan varmı acaba?
Doktorum ikisini bir arada almamı tavsiye etti ama balık yağlarıın içinde fazla a vitamini olduğundan vitamin hapı ile birlikte almaya tam cesaret edemiyorum. İnternette fazla a vitaminin bebeğin gelişimine zararlı olabileceğini okumuştum fisfisfis
Beyaz melek sana doktorun ne oranda önerdi balıkyağını almanı, yanında multivitamin de kullanıyomusun? Hangi markayı tavsiye etti balık yağında?
Herkese merhabalar.
Kafama takılan birşey var. Aranızda vitamin ilacının yanında balıkyağı tableti kullanan varmı acaba?
Doktorum ikisini bir arada almamı tavsiye etti ama balık yağlarıın içinde fazla a vitamini olduğundan vitamin hapı ile birlikte almaya tam cesaret edemiyorum. İnternette fazla a vitaminin bebeğin gelişimine zararlı olabileceğini okumuştum fisfisfis
Beyaz melek sana doktorun ne oranda önerdi balıkyağını almanı, yanında multivitamin de kullanıyomusun? Hangi markayı tavsiye etti balık yağında?
kızlar benim su gibi akıntım geliyor korkuyorum önceden de olmuştu ama önemsememiştim .bebeğin suyu mu acaba![]()
su gibi renksiz
ne cabuk gidip geldim canım masallah oğluna
kızlar ayrıntılı ugs için nekadar istediler sizden
para varmeyen varmı
benimde küçücük karnım oldu artık eski kotları etekleri giyemiyorumhihoyyytBu hafta karnım sanki daha çok büyüdü.top yutmuşum gibi.sizlerde durumlar nasıl
Kızlar şimdi geldim doktordan bebişim kocaman olmuşşş. 22 cm kilosuda 335 gr. yaa bize döndü ağzını kocaman açtı kapattı çok tatlıydı dr. su yuttu dedi. Nasıl büyümüş oğluşum benim çok şaşırdım..
Geçmişi yeni bitirdim.
Stardust öksürüğün tam gaz gidiyor galiba. Dinlen sürekli canım. Ilık birşeyler iç. Bal, limon iyi gelebilir.
Şeker Şey senin yazdıklarına da üzüldüm. Yazını olkudum aslında ama 1 gecikmeli olarak. Kusura bakma canım.
Derin sen de çok hassas birisin anladığım kadarıyla. Burada diğer arkadaşlar da benzer durumları yaşadı. Keşke kendini harab etmeden önce onların tecrübelerini düşünüp içini rahatlatsaydın.
Ve Zuzuummm, benim kader arkadaşım. Ne hissettiğini biliyorum. Kız veya erkek olması önemli değil de bilememek insanı rahatsız ediyor. Kızım mı diyeyim ona oğlum mu bilemiyorum. 1 aydır oğlum diyordum. Allahtan kulakları duymuyormuş. Amaaaa artık beni duyabiliyormuş. En azından bağırdığımda. Haftaya hafif sesleri de duyacakmış. O zamana kadar %100 kız denilen bebişimden emin olsam iyi olur.
Ben de detaylı ultrason için yer bakıyorum. 350 TL civarındaymış. SSK anlaşmasına 73 TL diyorlar. Sırada şeker yüklemesi de var. 28 şubatı iple çekiyorum doğrusu.
kızlar şimdi geldim doktordan bebişim kocaman olmuşşş. 22 cm kilosuda 335 gr. Yaa bize döndü ağzını kocaman açtı kapattı çok tatlıydı dr. Su yuttu dedi. Nasıl büyümüş oğluşum benim çok şaşırdım..
kızlar 20 . haftamı tamamladımhihoyyyt
yolu yarıladım kaldı 20 hafta
ben 17 haftayken ayrınyılı usgye girmiştim
24 haftamda yine gireceğim
benim gibi 2 kere girecek olan varmı
Kızlar şimdi geldim doktordan bebişim kocaman olmuşşş. 22 cm kilosuda 335 gr. yaa bize döndü ağzını kocaman açtı kapattı çok tatlıydı dr. su yuttu dedi. Nasıl büyümüş oğluşum benim çok şaşırdım..
neden giriyorsun ayrıntılı ultrasona doktorunmu istiyor